facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cosy Living

Cosy Living

Info

Alle tafels voor interieur in oude eik met een metalen frame. Ook tafels volledig in metaal (eettafels, bureautafels, salontafels, side tables, zuilen, receptietafels).

Geschiedenis

Interieur



"Maatwerk tafels"
Adres: Kwaplasstraat 66A, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 0494/83 82 15
Stad: Torhout
Route: Kwaplasstraat 66A
Postcode: 8820



op zoek naar gerelateerd: Cozy Living, Tafel op maat Gent, Ronde tafel op maat, Tuintafel op maat, Boomstamtafel op maat, Meubelmaker tafel op maat, Salontafel Living, Strakke eiken tafel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AnthoDeco AnthoDeco 921 meter Samen met u werk ik graag aan het creëren van uw droomhuis. Ik verzorg graag uw schil...
Sis pop-up Sis pop-up 2 km POP-UP | INTERIEUR | CONCEPTSTORE
Questo. Questo. 2 km Wij mochten getuige zijn van het vakmanschap van de medewerkers van Questo. Het resul...
Spanlux Spanlux 3 km Toffe toonzaal met voldoende voorbeelden. Duidelijke uitleg gekregen van de verkoper.
Recensies
Dankzij het goede advies en de perfecte service van Cosy Living is het een prachtige TV-kast geworden die een oplossing biedt voor het wegwerken van alle audio-apparatuur. Ben heel tevreden over de samenwerking en de afgeleverde kwaliteit! Zou het iedereen aanraden! Greet bedankt voor het ontwerp van deze Tv-kast en Salontafeltjes, ga vooral op deze manier door!
Bij het zoeken naar een op maat gemaakte tafel door een "echte" vakman, zijn wij terecht gekomen bij Cosy Living. Na een bezoek ter plaatse hadden wij onmiddellijk het gevoel dat Greet van Cosy Living kennis van zaken had. Onze wensen werden door haar genoteerd en al snel volgde er per mail een plan van de tafel. Alle communicatie verliep zoals het hoort te zijn: vlot, open en complexloos. Zoek je een tafel van degelijke kwaliteit, op maat gemaakt en compleet naar uw wensen: één adres, Cosy Living!
Voor de 2e keer, is Cosy Living er weer in geslaagd een super service te leveren en een super kwaliteit !! Bedankt ! We waren al enige tijd opzoek naar een modern stuk voor in onze inkomhal. Wat hadden een idee en hebben hiervoor Cosy Living gecontacteerd. Wat een resultaat.. schitterend… !!! Proficiat !!!
Na lang zoeken naar de perfecte eettafel voor onze nieuwe leefkeuken leerden we Greet kennen. Ze hielp ons bij het bepalen van de juiste afmetingen en afwerking voor zowel tafel als zitbank, gaf advies over de kleuren op basis van het andere maatwerk in ons interieur en deelde haar tips voor het uitkiezen van de stoelen. Maatwerk tot in de details en een uitstekende service! Superblij met het resultaat!
Na lang zoeken vonden wij bij Cosy Living eindelijk de geschikte consoles. Maatwerk, zeer mooie uitvoering, vlotte en aangename service!
Op zoek naar meubels met een combinatie massief hout en staal? Dit is the place to be! Wij zijn meer dan tevreden over onze meubels en de service. een familiale onderneming waar kwaliteit en klant voorop staan. Wij zijn begonnen met de herinrichting van een deel van onze leefruimte en twijfelen er niet aan dat we ook voor de rest naar Cosy Living zullen komen. Topkwaliteit, topmensen, topservice!
Vandaag onze tafel geleverd gekregen door Cosy Living. WAUW! Ze is echt prachtig! Wat een vakwerk! Ongelofelijk hoe het hout zo mooi bewerkt en behandeld is. Ik denk eerlijk gezegd niet dat we een tafel konden vinden die meer aan onze wensen zou kunnen voldoen dan deze. Een tafel met karakter en een verhaal. Wij zijn er heel blij mee alsook met de super service! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid