facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proximus

Proximus
"Notre Proximus Shop Nivelles Shopping vous souhaite la bienvenue pour vous aider à faire votre choix dans une vaste gamme de GSM, accessoires, tarifs mobiles et packs. Nos Business Experts se feront un plaisir d'aider les indépendants et les PME concernant leur situation bien spécifique. Pour tous vos besoins télécoms, une seule adresse : le Proximus Shop Nivelles Shopping !"
Adres: Rue De Namur, 55A, 1400 Nijvel
Telefoonnummer: +3280033800
Stad: Nivelles
Route: Rue De Namur, 55A
Postcode: 1400


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: proximus klantendienst, proximus klachtendienst, proximus abonnementen, proximus internet, proximus telefoon, proximus business, proximus promoties, proximus winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Astel.be Astel.be 2 km Ondanks een kleine miscommunicatie bij de activatie van mijn nieuwe internetabonnemen...
Wall on Media Wall on Media 3 km Entreprise de radiodiffusion et de production médiatique à Nivelles.
Recensies
Sinds 27/2/2023, had ik een probleem met mijn account. In Ninove werd ik niet geholpen. In Nivelles shop werd ik perfect geholpen via Mevr. Maïte. Mijn dank aan Maïte en collega's. Een dikke pluim
Mensen zijn niet bekwaam en weten niet eens wat ze wel of niet mogen verkondigen, laten ze weken wachten op informatie, spreken elkaar tegen tussen wat er telefonisch en ter plekke wordt gezegd, om uiteindelijk met een antwoord te komen "ah maar daarvoor is het te laat nu". Ik beveel de concurrentie zowel persoonlijk aan als voor de kwaliteit van de service en het product!
Het is nog steeds veel te genereus om één ster te geven voor zo'n zielige klantenservice. De jaren gaan voorbij en de beruchte reputatie van incompetentie van Proximus/Belgacom wordt alleen maar bevestigd. Drie weken, vier mensen om eenvoudig over te stappen van een oranje nummer met een prepaidkaart naar een proximus-abonnement. De blokkade komt van orang die oranje weerlegt, ik word gevraagd om het nummer van de prepaid kaart. Nummer dat ik vaak heb gecommuniceerd en dat ik niet bij me heb omdat het de verkeerde meisjestelefoon is. De verkoopster, met een haar in haar hand, deed niet alsof ze haar telefoon pakte om de sinaasappelwinkel aan de overkant ! te bellen onder het voorwendsel "dat ze de concurrentie niet kan bellen". Dus ik ging er zelf heen. Toen ik terugkwam, beweerde ze niet mijn zaak voort te zetten. Ik had moeten wachten tot ze de 4 klanten had gesloten die in de tussentijd waren aangekomen voordat ik me verwaardigde om mijn probleem opnieuw te onderzoeken. Nog nooit zo'n slechte klantenservice gezien. Het klachtenformulier staat op de website: aarzel niet, naast het aan de kaak stellen van deze gedragingen in de commentaren, om ze naar de algemene directie te sturen. Zonder dat kunnen we nooit hopen op een dienst die naam waardig. betreurenswaardig.
Giuliano was supervriendelijk en erg commercieel.
Heel mooi huis Maïté is gewoon geweldig en ontspannen om oplossingen te vinden
Gemiste simkaartwissel. 3 dagen zonder netwerk. Ik probeer de winkel te bellen met een ander nummer en krijg geen gehoor of we hangen direct op. Zielige en onaanvaardbare service.
Correcte wachttijd, vriendelijkheid van de medewerkers ++ en vakbekwaamheid +++. Ik kwam voor een groot probleem en ondanks het uitblijven van een onmiddellijke oplossing probeerde de medewerker van alles om mij te deblokkeren: hij belde 5x proximus, gaf zijn systeem terug en vroeg zelfs om de volgende dag zondag teruggebeld te worden om de balans op te maken. Omdat het proximus-netwerk me maandag nog steeds niet had geactiveerd, ging ik er opnieuw naartoe, geholpen door een 3e collega die me in 5 minuten kon deblokkeren door me van A tot Z te begeleiden bij de herconfiguratie van mijn eSIM enz. Echt, deze Proximus-dealer is top en ik weet dat als ik nog dingen moet regelen die ik zelf niet kan, ik met een gerust hart naar deze winkel ga!
Hallo het is de heer Simon jean marie over de verkoper Giuliano zeer goed ontvangen goed welkom zeer vriendelijke en uitstekende persoon verdient 5 sterren
Ik kwam veel problemen tegen, maar het team heeft me heel goed geholpen en ik kreeg eindelijk wat ik nodig had! Ik wacht nog steeds op een afspraak voor internet-tv, maar echt een goede service en zeer beschikbaar en behulpzaam.
Een 1 ster is het minimum dat u kunt geven, anders zou er geen ster zijn. Ik kwam mijn mobiele telefoon laten repareren, die nog geen jaar oud was Samsung s21. De verkoper insinueerde heel duidelijk dat als mijn mobiele telefoon het verpestte, dit kwam omdat het merk Samsung nieuwe had uitgebracht, de S23. Toen, bij het invullen van het formulier, kwam de heer zo naar buiten, naar me kijkend, dat mijn mobiele telefoon roze was het is bekend sinds ik een meisje ben, het kan alleen maar roze zijn, de kleur terwijl het helemaal niet was. Ten slotte werd er geen informatie verzonden als ik geen vragen stelde. Nooit meer ga ik naar ze toe!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid