facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pronuptia

Pronuptia

Info

Ouverture : rendez-vous conseillé
Lundi : 10h - 16h
Mardi au vendredi : 10h - 18h
Samedi : 10h - 18h30

Geschiedenis

Vente des robes Pronuptia, Melle Amour, Rembo Styling et Marylie



"Magasin de vente de robes de mariée et d'accessoires pour la mariée"
Adres: Avenue Louise 74 , Brussel 1050, BE
Telefoonnummer: 02 503 12 62
Stad: Brussel
Route: Avenue Louise 74
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 12:30-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: pronuptia bruxelles, pronovias, pronuptia meubelen
Recensies
Wat een ramp. Nul empathie vanwege de verkoopsters. Ze zijn er zelfs in geslaagd de toekomstige bruid aan het wenen te brengen nadat ze haar beschuldigden dat de jurk te kort was omdat zij dikker was geworden. Schandalig. Raadzaam om deze winkel te mijden als de pest. Als bruid zou dit een leuke ervaring moeten zijn. Helemaal niet dus. En ze spreken enkel Frans, géén Nederlands noch Engels
Hele fijne ervaring qua klantvriendelijkheid. Grote collecties beschikbaar, dus qua keuze mogelijkheid is dit er zeker. Bovendien voorzien ze een volledig pakket. Accessoires van alle soorten kunnen hierbij gevonden worden. Ik raad het aan!
Louise Mariage is wat mij betreft de ideale plek om je trouwjurk te vinden! Amélie en haar hele team zullen er zijn om u te begeleiden tot het einde van deze speciale dag. Ze zullen attent zijn en zich aanpassen aan uw wensen. Ik heb er geen spijt van dat ik deze winkel uit zoveel andere heb gekozen, want het is fantastisch!
Mijn trouwjurk is geweldig geworden! Het Louise Mariage-team hielp me bij het kiezen van het juiste ontwerp en begeleidde me vanaf de eerste keer dat ik binnenkwam. Ze luisterden naar al mijn eisen en kwamen met suggesties. Heel erg bedankt, Louise Mariage!
Als je op zoek bent naar je trouwjurk, dan vind je bij Louise Mariage wat je zoekt! dit is de eerste en enige winkel waar ik ben geweest. tussen alle jurken die hij aanbiedt, zal er noodzakelijkerwijs JOUW jurk zijn! de verkopers zijn vriendelijk en attent op uw behoeften! Ik raad deze winkel met je ogen dicht aan! een grote dank aan Amélie en haar hele team die me in zo'n korte tijd hebben geholpen de jurk van mijn dromen te vinden!
Eerste winkel voor trouwjurken en de verliefdheid. Vrouwen met hart voor de zaak en gepassioneerde mensen die er echt voor ons zijn. Help ons en geef hun mening over alle dingen haar, schoonheid. Had een geweldige tijd daar. Ik raad het je echt aan.
De meiden die mij zijn gevolgd zijn altijd super aardig en behulpzaam geweest. Met hun empathie wisten ze me te helpen de perfecte jurk voor mij en mijn figuur te vinden. Ik had geen betere keuze kunnen maken door naar Louise Mariage te gaan! Een aanrader voor alle nieuwe bruiden!
Ik wil het Louise Mariage-team nogmaals bedanken voor de opvolging en het grote professionalisme. Mijn Rosa Clara-trouwjurk was subliem en perfect aangepast aan mij. Ik raad het elke toekomstige bruid aan als advies.
Ondanks de positieve reacties die ik las, heb ik helaas geen goede ervaring gehad tijdens het passen van mijn trouwjurk: - negatieve opmerkingen maken over de klant naast de deur terwijl ik zelf bezig ben met passen is onprofessioneel, - letterlijk mijn verliefdheid laten zakken op een jurk die in een andere boetiek is gepast, lijkt mij ook overdreven. Het staat je natuurlijk vrij om het model niet leuk te vinden, maar dat is geen reden om het model in kwestie te bekritiseren tijdens het passen, in de hoop mij in plaats daarvan een jurk van jou te verkopen. Ook de twee mensen die mij vergezelden tijdens het passen vonden uw gedrag totaal ongepast. Ik geef twee sterren omdat je een mooie selectie jurken hebt, wat de paservaring op zich goed maakt. Beste wensen. Mathilde de montage vond begin september 2022 plaats
Superservice! Goede kwaliteit jurken, en voor de normale prijzen! Individuele benadering van de bruid, zeer relaxte dames. Zeker om deze winkel te proberen, en vraag naar de verkoop, ze hebben misschien een goede verrassing voor je!!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pronuptia.

Brussel vrouwenkleding

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Louise 74 brussel bruiloftsartikelen kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pronuptia adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pronuptia. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pronuptia delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kure Kure 19 meter Er is geen enkele boetiek waar de verkoopsters zo vriendelijk en behulpzaam zijn.
Luc.Duchene Luc.Duchene 26 meter
Zadig & Voltaire Zadig & Voltaire 65 meter
No Concept No Concept 88 meter Vertaald door Google Ik hoop dat ik een reden heb om deze recensie te herschrijven, m...
louise 54 louise 54 95 meter
Urban Outfitters Urban Outfitters 148 meter De zaak is zeer in orde! Een mooi gebouw en de kledij die je er vindt is ook zeer tof...
COS COS 258 meter
Cuir City Cuir City 291 meter Vertaald door Google Niet veel keuzes ... Origineel Pas beaucoup de choix...
Celio Celio 488 meter
& Other Stories & Other Stories 554 meter
Agnès b. Agnès b. 568 meter
ARKET ARKET 587 meter Professionele en vriendelijke Nederlandstalige bediening. Tegenwoordig is dit al een ...
Burberry Burberry 619 meter Hele fijne ervaring niets te klagen. Zeer behulpzaam en vriendelijk!
Eric Bompard Eric Bompard 638 meter Zeer goede service. Veel keuze in al de zachtheid van de cachemire.
Pax Pax 681 meter Vertaald door Google Superwinkel met kleding en accessoires waarvan de keuze altijd o...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid