facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk ESSE

Praktijk ESSE

Info

Praktijk ESSE is een plaats waar je rust kan vinden en opnieuw in beweging kan komen. Welke behandeling je ook kiest, het geeft je lichaam de nodige stimulans op momenten dat jij het zo hard nodig hebt. En ik, Els, ben er voor jou om je hiermee te helpen.

Adres: Hasseltsebaan 162, 3940 Hechtel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32487907947
Stad: Hechtel
Route: Hasseltsebaan 162
Postcode: 3940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alatariël kristallentherapie Alatariël kristallentherapie 2 km Juwelen met een boodschap, vóór en na, kristallenhealing, kristallenmeditaties en -wo...
Recensies
Ik liep al een hele lang tijd rond met hoofdpijn ten gevolge van stijve spieren in mijn nek en schouders. Ik was een beetje ten einde raad toen mijn schoonzus me de gegevens van Els doorgaf. De dieptemassages bij Praktijk ESSE maken écht het verschil omdat er met zeer diepe druk op het probleem gewerkt wordt i.p.v. een warmtekussen en wat wrijven zoals bij andere massages en behandelingen meestal het geval is. Mijn verwachtingen waren eigenlijk wel hooggespannen toen ik de eerste keer ging. Ik hoopte echt dat Els me zou kunnen verlossen van de pijn. Ondertussen kan ik bevestigen dat ze dit gedaan heeft en beveel ik Praktijk ESSE ook bij iedereen aan. De massage doet pijn omwille van de diepe druk, maar na enkele beurten voel je echt een verlichting. Els is heel sociaal. Ze toont elke keer weer oprechte interesse in mij als persoon waardoor ze het totale plaatje ziet én aanpakt. Haar dieptemassage werkt bevrijdend en ik kan ondertussen de behandeling zelfs als rustgevend ervaren.
Mijn huisarts raadde me aan om eens bij Els van Praktijk ESSE langs te gaan na aanhoudende nek- en rugklachten. Alle spieren rond mijn nek zaten vast en de kinesist bracht weinig verbetering. Het grote verschil met een gewone massage of een behandeling bij de kinesist zit volgens mij in de intensiteit. Met momenten is een dieptemassage heel heftig en pijnlijk, maar het resultaat is wel zeer goed. Je voelt je dadelijk op je gemak bij Els als je de praktijk binnenkomt door de gemoedelijke sfeer die ze creëert. Voor en tijdens de massage krijg je voldoende informatie, wat geruststellend is. Mijn nek voelde na de eerste sessie al veel losser aan en dat was voor mij een aangename verrassing. Na de 3 intakesessies was mijn nek veel beter en waren mijn spieren los. Ik zou iedereen aanraden om bij Els langs te gaan wanneer ze last hebben van hun spieren: intensieve massage, duidelijke informatie, hartelijke en vriendelijke ontvangst en een zeer verlichtend gevoel achteraf.
Omwille van aanhoudende pijn aan mijn rug en schouder waarvoor ik al geruime tijd ‘uit roulatie’ was, heeft de huisarts me de gegevens van Praktijk ESSE gegeven. Omdat kinesitherapie en osteopathie me niet het gewenste resultaat opleverde, heb ik een afspraak gemaakt bij Els. Ik was echt op zoek naar iemand die het probleem in zijn totaliteit aanpakte. Zonder verwachtingen, maar met een rugzak vol hoop ging ik haar praktijk binnen. De grootste verrassing voor mij was dat ik al vrij snel voelde dat ik opnieuw pijnvrije dagen kon beleven. En die pijnvrije dagen werden alleen maar talrijker. Ik voel me vrijer en losser! Els is een vriendelijk, eerlijk en oprecht persoon. De massage is pijnlijk op het moment zelf, maar achteraf voel je de verlossing. Els maakt echt werk van de massages en durft ondertussen ook stil te staan bij de rol van emoties die zich doorheen de tijd vastgezet hadden in mijn lichaam. Weet je niet waar naartoe en je wil verlost worden van je probleem? Praktijk ESSE!
Ik leerde Els kennen als een lieve en aangename persoonlijkheid tijdens de yogales. ik kwam van haar te weten dat zij ook voetreflexelogie en dieptemassages doet. Aangezien ik zelf chronisch pijnpatient ben door spondolyarthristis, al jong een heupprothese kreeg én daarbij nog eens midden in een rouwproces zat, had ik echt de behoefte om een dieptemassage te laten doen. Ik gaf me over aan mijn gevoel om bij haar langs te gaan met maar één gedacht: “Laat maar gebeuren…we zien wel of het helpt.” Ik kwam binnen in een nieuwe, mooie én rustgevende ruimte en Els ging na het intakegesprek op haar eigen rustige manier professioneel aan de slag. Els werkt echt op de pijnpunten en gaat hierbij erg diep zodat je even nog meer pijn hebt. Maar deze pijn trekt op de één of andere manier na een tijdje weg. Hierdoor ontstaat toch een gevoel van ontspanning én de wetenschap van “Het is goed, doe maar door Els…het mag pijn doen want daarna voel ik me eindelijk beter”. Ook vastgevroren gevoelens kwamen los waardoor ik na jaren van zwijgen eindelijk begon te praten én te huilen. Want dit mag ook bij Els…gewoon jezelf zijn! Dankjewel Els voor de mooie én pijnlijke momenten die ik bij jou al mocht doorbrengen…wordt vervolgd!!!
Na mijn diagnose fibromyalgie ging ik 3x per week naar de kinesist om oefeningen te doen en mijn spieren los te masseren. In het begin deed dat goed, maar na 10 jaar ging ik nog ‘omdat het verwacht werd’, maar had ik er geen profijt meer bij. Toen ben ik bij Els terecht gekomen. Zij sprak over de dieptemassages die zij gaf en ik besloot dit te proberen. Nu zijn we bijna 3 jaar verder en ga ik om de 6 á 8 weken naar haar en heb voor de rest niks meer nodig. Zálig. De behandeling is vaak erg pijnlijk, maar als je ziet hoeveel ik kan daarna, zie ik graag een uurtje om de zoveel af. Els, je bent super goed bezig. Dank je wel.
Lieve Els, ik ben bij jouw praktijk ESSE terecht gekomen toen ik het heel erg moeilijk had! Mijn lichaam zat volledig geblokkeerd. Jouw positiviteit, jouw dieptemassages, voetmassage, oefeningen die ik van je meekreeg, ... hebben ervoor gezorgd dat ik stap voor stap weer dichter en dichter bij mezelf kwam. Geleidelijk aan begon ik mij beter te voelen. Ik ben jou hier heel dankbaar voor! Lieve groetjes Marijke
Ik heb al meerdere dieptemassages gehad van Els owv rugklachten. Ze laat je heel erg op je gemak voelen en legt goed uit wat ze doet. Ze neemt haar tijd en weet precies welke spieren ze moet behandelen. Achteraf heb ik er altijd deugd van! Het is zeker de moeite waard.
Hoi Els, Ik ken je al langer dan dat je u praktijk ESSE had. Ik wist dus ook hier al enkele dingen van en omwille van mijn gezondheid ; rug, nek,hielspoor.. wou ik het ook eens proberen. Je hebt me dan ook voor deze klachten behandeld en ik mag met trots zeggen dat je me super goed hebt geholpen!!! Zo stel ik de operatie voor mijn hielspoor al 2jaar uit : . Ook stel je me gerust tijdens de behandeling en vertel je ook steeds wat je gaat doen. De behandeling is niet altijd pijnloos en soms hou je er ook blauwe plekken aan over. Maar wat zijn de blauwe plekken waard als de behandeling helpt, voor mij veel! tijdens de behandeling kan er ook gebabbeld worden en af en toe gelachen , dit is het fijne er dan ook aan dat dit kan en mag!! Zo ben ik dan ook blij dat ik me in je praktijk ESSE heb kunnen ontvangen!! Doe zo zeker verder met het gene dat je nu doet , je bent gewoon een super en eerlijk persoon!!! Groetjes Vicky
Els is altijd even vriendelijk en helpt me steeds weer met de pijnlijke spieren los te maken Wat Els kan… doen er weinig na! Ik ben er elke keer goed geholpen en ben fan!
Zat vast met mijn schouders en nek door verbouwingswerken. De dieptemassage heeft me zéér goed geholpen, absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid