facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alatariël kristallentherapie

Info

Juwelen met een boodschap, vóór en na, kristallenhealing, kristallenmeditaties en -workshops.

Geschiedenis

Op 7 mei 1962 zagen wij het daglicht. Ja, ik zeg duidelijk “wij”. Ik en mijn broer.
Wij zijn een tweeling. Volgens de wetenschap twee cellen. Volgens de zielenwereld één cel.

Op 20 mei trok hij zich terug naar de zielenwereld, en werd hij mijn engeltje. Maar nog steeds voelde het aan als één cel. Ook al besefte ik dit pas als ik wat ouder werd. Altijd al was ik een gevoelig persoon. Ik zei dan : “ik heb gevoel voor twee !”.
Ook al besefte ik toen nog niet wat dat betekende.

Tijdens mijn levenspad ging ik verder op zoek naar mezelf… Ik voelde me het lelijke eendje, een zonderling en ik wilde toch zo graag begrijpen wat mij zo anders maakt. En tijdens mijn zoektocht kom ik gelijken tegen. Dan kom ik tot de ontdekking dat ik “HSP” ben. Hoog sensitief.

Velen onder jullie zullen dit misschien herkennen, maar dit hoef geen nadeel te zijn. Hier kan je iets mee. Je komt soortgenoten tegen, mensen die dit al eerder ontdekt hebben. En deze mensen openen je ogen. Zo is er een super lieve dame, die me in mezelf deed geloven. Zij zei"Yo, voel... voel wat je voelt..."

En zo ontstond : “juwelen met een boodschap”.
Al doende kwamen er meerdere dingen aan de oppervlakte. Al mijn hele leven was ik gefascineerd door edelstenen en mineralen. Dit was voor mij een reden temeer om me hier opnieuw in te verdiepen, een extra opleiding te volgen. Tegelijk zou het een extraatje zijn bij mijn juwelen, en zou ik die kristallen kunnen inwerken in een uniek exemplaartje.
Maar kristallen zijn zòveel meer. Kristallen zijn soort voor soort zo uniek, en bezitten elk hun eigen energie. En ja, je voelt het al komen... "Kristallentherapie".

Zijn jullie benieuwd naar meer ?

Gaan jullie mee op reis ?

Kijk maar even mee naar het vervolg !

Adres: Vlierbessenstraat 21, 3940 Hechtel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0032477752353
Stad: Hechtel
Route: Vlierbessenstraat 21
Postcode: 3940


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk ESSE Praktijk ESSE 2 km Ik liep al een hele lang tijd rond met hoofdpijn ten gevolge van stijve spieren in mi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid