facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Polyclinique Spécialisée d'Helmet

Adres: Place de Helmet 11 , Schaerbeek 1030, BE
Telefoonnummer: 02 216 94 35
Stad: Schaerbeek
Route: Place de Helmet 11
Postcode: 1030



op zoek naar gerelateerd: Ophtalmologue Helmet, Maison médicale Helmet, Docteur Atila Dermatologue schaerbeek, Polyclinique Brugmann consultations, Docteur SOUMOY pediatre, Docteur Loeb Gynécologue, Brugmann rendez-vous téléphone, Rendez-vous en ligne Hôpital
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vitaromea Vitaromea 492 meter Dounia is erg aardig en attent. Ik doe nu al een paar maanden mijn nagels bij haar en...
Mariya Mariya 2 km Als ik de kans had om 0 sterren te geven, zou ik dat doen! VERSCHRIKKELIJK VERSCHRIK...
Recensies
De ontvangst is een beetje onaangenaam, maar het hangt af van de dag denk ik, want er zijn momenten dat ik heel goed ben ontvangen. Aan de andere kant, qua verzorging niets te zeggen, ze doen het correct. Het gebouw wordt oud, misschien ooit een renovatie.
Wat een welkom!!!! Onbeschofte secretaresse, geen empathie!!!!! Een moeder vergezeld van haar baby in een maxicosy vragen om naar een apotheek te gaan om een ​​masker te kopen, geeft er uiteindelijk een in ruil voor € 0,50!!! Dokter die niet stopt met praten in alle richtingen!!! we voelen de zaken … Ik raad het niet aan !!!!!!!!!!!
Hartelijk dank, mevrouw Doctor in de kindergeneeskunde voor uw werk en toewijding! U bent een zeer goede arts.... Ik heb drie sterren gegeven omdat een van de secretaresses het werk niet aankan
Incompetent receptiepersoneel, onaangenaam mogelijk en verbaal agressief. Hallo, dank u, alstublieft, ... Ze weten het niet. En als ze aan de telefoon niet weten hoe ze je moeten helpen, vertellen ze je onzin of hangen ze gewoon op. Eenmaal binnen word je bevolen, gegeven en behandeld als beesten. Het gebouw is vervallen en valt uit elkaar. Ik respecteer echter de vriendelijkheid en sympathie van bepaalde artsen met wie ik contact heb gehad.
Het is absoluut noodzakelijk om de persoon bij de receptie te veranderen. Elke keer als ik bel, is ze onbeleefd. Ter plekke commandeert ze je als een echte politieagent. Er worden u dingen gevraagd die u niet gevraagd zijn bij het maken van de afspraak. Een echt gebrek aan onderwijs! Aan de andere kant ben ik blij met de doktoren die ik heb gezien, de ster is dan ook opgedragen aan de dienstdoende politieagent. Jammer !
Onbekwame ontvangst, we waarschuwen je niet dat je contant geld mee moet nemen, uiteraard moet je raden. 1 uur wachten ondanks het maken van een afspraak, om iemand voor je te hebben die twijfelt aan een auto-immuunziekte die enkele jaren geleden is gediagnosticeerd. Ik verspilde mijn tijd en mijn geld naast het verlaten van erg overstuur. Ik zal daar geen voet meer zetten. Geen wonder dat er snel plaats is
Als je door de onbekwaamheid van de tandarts op de eerste hulp wilt belanden, raad ik je aan daarheen te gaan.. ze beweerde dat ik geen abces had en dat ze niets voor me kon doen, het enige "advies" die ik had was om de mondspoelingen voort te zetten met heet water en grof zout. Ik had al meer dan een week niet gegeten of geslapen, de pijn was zo intens. Ik kwam bij de dokter terecht met 39 koorts, lage bloeddruk en de infectie van het abces dat was uitgezaaid naar mijn keel.
Leuk klein medisch centrum. De meeste dokters zijn goed. het gebouw is zeker vervallen, en de benauwende hitte in de wachtkamers in de zomer, maar de vriendelijkheid en vriendelijkheid van de secretaresses compenseren deze kleine ongemakken.
Ze zijn altijd 1-3 uur te laat.
Vriendelijk en bekwaam personeel. Wat kan beter zijn? Toegegeven, het gebouw veroudert, maar er is nog steeds een lift.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid