facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pneu Express

Pneu Express
""Entreprise familiale - montages pneus par professionnels - grand choix de pneus été et pneus hiver avec homologations constructeurs - service de qualité - roues hiver - agréé pneus leasing - géométrie - équilibrages -gonflage à l'azote - gardiennage pneus - coffre de toit Thule - porte vélo Thule - Nettoyage à la main - espace d'attente Lounge confort avec wifi Nespresso livres - espace enfants" dans le domaine du pneu depuis plus de 35 ans"
Adres: Chaussée de Waterloo 914 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 375 08 16
Stad: Brussel
Route: Chaussée de Waterloo 914
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Pneus Uccle Chaussée Waterloo, Pneu Vanhamme Waterloo, Pneu Vanhamme Waterloo horaire
Recensies
Klantvriendeliijk, professioneel en bovenop hulpvaardig. Een aanrader. Altijd zo vriendelijke mensen.
Goeie en snelle bediening gehad. Vriendelijke mensen
Goede en professionele service
Het hoogste aanbevelingsniveau op basis van uitstekende service. Ervaring met het vervangen van een beschadigde band. Moest een nieuwe bestellen, levertijd slechts één dag. Het bedrijf bood echter ook aan om een ​​reservewiel te leveren voor onmiddellijk gebruik en latere vervanging volgens mijn beschikbaarheid. Ik was op geen enkele manier beperkt in het gebruik van mijn auto. Alles op het hoogste professionele niveau. De afgesproken tijd werd op de exacte datum en tijd nagekomen. Het personeel communiceerde ook in het Engels. Een extra bonus zijn versnaperingen in de vorm van koffie :-. Uitstekende ervaring met alle diensten.
Super snel, goed en professioneel! Ik hield tegelijkertijd erg van de efficiënte en zorgzame service : bedankt
Wat een vriendelijkheid, wat een service, wat een snelheid en wat een verschil met de plek waar ik vroeger kwam maar die zijn activiteiten heeft gestaakt! Dit is een adres waar ik zeker terug zal komen.
Altijd goede service, super snel. Voor elk probleem vinden ze een oplossing en pushen nooit de bandenwissel als het niet nodig is. Klein koffiezetapparaat om te wachten
Ging zaterdag om 8.30 uur naar het tijdschrift zoals aangegeven op de webpagina. Ging niet eens open om 9.00 uur wat bij de ingang was. Ik heb net een set aluminium wielen gekocht van een andere operator.
Bestelling van ongeschikte velgen voor mijn voertuig, wat een professionaliteit! Ze beseften het pas toen de velgen waren gemonteerd Commerciële geste voor het volgende jaar, korting voor de montage van mijn winterbanden, ervaring in Waterloo, een fabriek en exorbitante prijzen, nooit meer!
Zeer goede service, personeel dat attent is op klanten die allemaal tegelijkertijd proberen te passeren. Ze moeten zelfs groen en onrijp zijn. Het is het lokale publiek wat te doen. Ondanks de verhuizing is het al jaren gemaakt om de klant tevreden te stellen. Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pneu Express .

Brussel banden

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée de Waterloo 914 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pneu Express adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pneu Express . Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pneu Express delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto-Axel Auto-Axel 7 km Supergoede en snelle service voor een hele nette prijs.
Auxi-Pneus 2 Auxi-Pneus 2 7 km Op zoek naar banden dan moet je zeker hier is komen kijken top service voor een goeie...
Meram Pneus Meram Pneus 8 km Is heel mooi blaas
Karhusal Karhusal 8 km
Vilvorder Pneus Vilvorder Pneus 8 km Een goede en nette service
Central Pneus Central Pneus 9 km Stond voor een dichte deur, openingstijden kloppen niet.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid