facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Central Pneus

Adres: Avenue Houba de Strooper 29 , Brussel 1020, BE
Telefoonnummer: 02 479 95 06
Stad: Brussel
Route: Avenue Houba de Strooper 29
Postcode: 1020


Recensies
Stond voor een dichte deur, openingstijden kloppen niet.
Op weg naar vakantie kregen we problemen met een elders reeds eerder herstelde band. Dankzij Google kwamen we in deze bandencentrale terecht. We zijn hier zeer vriendelijk en snel geholpen. Dankzij deze mensen konden wij onze reis verder zetten. Nogmaals bedankt!
Super service snel en schoon, ze spreken perfect Nederlands en Frans
Zeer correcte service. Altijd vriendelijk en behulpzaam
Band lek gereden op maandagavond 18u. Auto laten slepen door VAB. Ze hebben ons nog voor sluitingstijd goed geholpen en een nieuwe band opgelegd. Wel mijn Frans nog eens moeten oefenen :
Top! Super service!
Altijd goede service. Ik raad aan. Geen wachttijden indien afspraak gemaakt. Snel werk. Je bent in een mum van tijd weer op weg.
Ik ga er elke 6 maanden heen om mijn banden te wisselen. Ze zijn snel en het is altijd leuk om tijdens het wachten een praatje te maken met de eigenaren. Over het algemeen aardige mensen
GEEN STER verdiend. Zeer onbeschoft personeel, vooral de dame op kantoor. Neemt klanten hoog!!!! Een schandaal, raad ik absoluut niet aan. Ik ging omdat ik een spijker in de band had, ze zeiden dat het niet meer te repareren was. Ik ging naar een andere bandengarage die zei dat ze het konden repareren. Echt oplichters!! Ik raad af Bovendien vragen ze me eerst 10 euro om de band te laten verwijderen om te zien of deze gerepareerd kan worden, ik antwoord dat ik geen contant geld bij me heb, daarna laat hij me 12 € betalen met een kaart! Bericht voor de secretaris van de centrale banden: Ik raad u aan om 2, 3 dagen vrij te nemen, gewoon om aangenamer te zijn voor uw klanten. Als je het simpele feit van het stellen van een vraag, namelijk "wat is het model van de banden op voorraad?", beantwoordt met een categorisch en agressief NEE, dan denk ik dat het hoog tijd is om een ​​beetje adem te halen. Dankjewel, fijn weekend!
Af en toe zijn deze mensen onbeleefd tegen klanten. En natuurlijk geven ze de voorkeur aan contant geld
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Central Pneus .

Brussel banden

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Houba de Strooper 29 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Central Pneus adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Central Pneus . Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Central Pneus delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vilvorder Pneus Vilvorder Pneus 2 km Een goede en nette service
Karhusal Karhusal 2 km
Meram Pneus Meram Pneus 2 km Is heel mooi blaas
Auxi-Pneus 2 Auxi-Pneus 2 2 km Op zoek naar banden dan moet je zeker hier is komen kijken top service voor een goeie...
Auto-Axel Auto-Axel 3 km Supergoede en snelle service voor een hele nette prijs.
Pneu Express Pneu Express 9 km Klantvriendeliijk, professioneel en bovenop hulpvaardig. Een aanrader. Altijd zo vrie...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid