facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Planckendael

Planckendael
Adres: Leuvensesteenweg 582 , Mechelen 2812, BE
Stad: Mechelen
Route: Leuvensesteenweg 582
Postcode: 2812


Openingstijden

Maandag: 10:00-19:00
Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 10:00-19:00
Zondag: 10:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Planckendael abonnement, Gratis parking Planckendael, Planckendael lichtfestival, Planckendael reserveren, Planckendael open corona, Planckendael tickets annuleren, ZOO Antwerpen, Openingsuren ZOO Antwerpen
Recensies
Europa en Oceanië zijn teleurstellend. Nieuwe speeltuin is te moeilijk en eentonig, alleen maar touwen. Ook nooit dieren te zien. Geen Das. Geen grote kangoeroe aanwezig, geen tasmaanse duivel. Andere continenten wel heel leuk en mooi. Nieuwe oerang oetan serre ook heel teleurstellend. Misschien dat er nog dingen in ontwikkeling zijn. Mooi houtsnijwerk, maar nog veel gemiste kansen. Maar sowieso een heel mooi park. Zeker de moeite. Ook veel leuke nieuwe kanten! De boot is plezant. Mooie verblijven. Niet veel volk. Mooie roofvogelshow. Vooral man die het met veel passie kan brengen. Overal speeltuintjes en glijbanen. Heel leuk als afwisseling. Je kan korte wegjes gebruiken. Leuke platte grond.
Mooi verzorgde dierentuin. Iets kleinschaliger dan Pairi Daiza, maar ze hebben ook niet dat budget. Dierenwelzijn is hier belangrijk, waardoor er misschien iets minder verschillende dieren zijn, maar degenen die er zijn wel de ruimte hebben, wat belangrijk is voor een dierenliefhebber als ik. Het bonobo verblijf is ronduit fantastisch! Er is nog steeds meer dan genoeg te zien en doen om een volledige dag door te brengen. De roofvogelshow heeft me een nieuwe appreciate gegeven voor gieren. De man die daar de uitleg doet, weet goed waar hij het over heeft en brengt het ook op een boeiende manier. Echt de moeite waard om te bezoeken!
Mooi groot opgezet en verzorgd dierenpark met mooie verblijven en je kunt de dieren goed zien, leuke wandelroutes door verschillende werelddelen. Wat ook leuk is dat er veel speelplekken voor de kinderen zijn langs de wandelroutes. We komen zeker nog een keer terug.
Top plaats om met uw kinderen naartoe te gaan. Verschillende routes van verschillende landen. Kinderen kunnen tijdens de routes ook veel bijleren van de activiteiten die ze kunnen doen tijdens de route die je gekozen hebt. Activiteiten die tot dat bepaalde land behoren. De cafetaria van de Azië route die wij gedaan hebben, zéér proper, zéér ruim en nog redelijk betaalbaar. Wij komen zekers terug om een andere route te doen. Gezellig dierenpark, niet te vergelijken met de zoo van Antwerpen.
Sinds november zijn we abonnee, om eerlijk te zijn gingen we voordien steeds naar Paira Daiza. Echter onze recente bezoeken hebben duidelijk gemaakt dat Planckendael enorm is gegroeid en nog steeds aan het groeien is, en de ervaring steeds beter wordt. De meerdere speeltuinen/speeltuigen zijn een pluspunt tov Paira Daiza. De locatie is ook een pluspunt als je woonachtig bent in Vlaanderen. Restaurants in het thema van het desbetreffende continent zou nog een leuke aanpassingen zijn. De restaurants en inkom lijken ook wat klein voor het aantal bezoekers dat het park moet verwerken.
Gezellig dagje uit voor heel e familie. Dieren staan hier meer uit bereid dan de zoo van Antwerpen,wat het mooi maakt om te wandelen. Naast dieren bekijken kan je er eten en drinken,speeltuin en wat waterpret is er ook voor de kinderen.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Heel mooie dierentuin. In het park zijn meerdere fijne speelplaatsen voor kinderen. In het water,op het water, klim en klauteren, noem maar op. Onze bengels hebben er van genoten. De horeca is wel heel prijzig,maar dat is in alle dierentuinen en pretparken.
Het was lang geleden omdat we altijd naar Antwerpen gingen maar wat is Planckendael mooi! Alle medewerkers zijn super vriendelijk en het is er heel proper! Wij zullen nu iets meer deze kant uit komen. De kijk achter de schermen van het toekomstige orang-oetan verblijf was heel interessant. Hopelijk kunnen we ze snel bewonderen.
Mooi aangelegde dierentuin! Leuke collectie dieren waaronder een groep van 21 bonobos... koalas en binnenkort ook meer orang oetans. Voor kleine kinderen zeer veel speel gelegenheid... voor grote mensen die niet van kinderen houden... Zoek een mooie doordeweekse dag uit buiten de vakanties...Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Op zich fijn park om in rond te lopen ; veel vernieuwde stukken met speeltuigen voor de kinderen, leuk ! Maar ; waarom is er zo weinig aanwezig van horeca ed? Meerdere stands gesloten helaas , het weer zat niet mee maar dan gaan mensen toch graag een koffie drinken / hapje eten ? Minieme mogelijkheden personeelsbesparingen ? dus er zit niets anders op eerder huiswaarts te keren . Misschien een idee om wat foodtrucks uit te nodigen om wat variëteit te brengen in het park?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid