facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plaisance Diffusion

Plaisance Diffusion

Info

Votre shipchandler à Bruxelles/ Uw shipchandler te Brussel

Geschiedenis

Depuis 1986,
nous n'avons cessé de compléter nos services aux plaisanciers et proposons aujourd'hui une expertise unique à Bruxelles. Vous trouverez chez nous un stock important, les plus grandes marques, des délais de livraison acceptables, des prix concurrentiels et une disponibilité à toute épreuve.

Sedert 1986,
hebben wij gestaag onze diensten naar de pleziervaart uitgebreid en wij kunnen U vandaag een deskundigheid bieden die uniek is in Brussel.Niet alleen vindt U bij ons een ruime voorraad en alle topmerken maar tevens aanvaardbare levertermijnen, concurrentiele prijzen en last but not least, staan wij steeds ter uwer beschikking.



"Magasin d'accessoires pour bateaux de plaisance, chantier de rénovation et travaux de maintenance, révision radeaux de survie et gilets de sauvetage, expertises, location avec skipper."
Adres: rue metsys 91, 1030 Schaarbeek
Telefoonnummer: 3222167934
Stad: Schaerbeek
Route: rue metsys 91
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Accastillage Diffusion Nieuwpoort, Nautic Center Liège, Mons Nautic
Recensies
Een uitgebreid assortiment zowel voor het interieur als voor technische oplossingen, als naslagwerken of kledij. Loop ook eens langs het schap met tweedehands spullen of loop recht het atelier in. Hebben ze een item niet in huis dan verwijzen zij je door naar de gekende zaak even verderop. Top zaak!
The place to be of to go voor wie een boot heeft in en rond Brussel. Ze zijn zeer goed advies en zeer gastvrij.
Zeilmakerij in de stad
Ze hebben van alles wat voor mijn zeilboot en geven goed advies. Mijn bestelling duurde 1 week, tijd die ze beloofden
Alles voor de zeiler. Vriendelijk welkom. Goed advies. DE referentiewinkel in de regio. Onberispelijke service. Parkeerplaats.
Eerste bezoek, zeer warm welkom, goed advies, ik zal zeker terugkomen.
Al het materiaal om te zeilen en de beste nautische boekhandel van België. Bovendien zijn ze aardig.
Een must voor de schipper. Advies op maat en een topteam. Om nog maar te zwijgen van de siteservice. Proficiat aan het hele team.
Prima winkel en verkopers die een goed humeur neerzetten en er verstand van hebben
Geweldig heel eerlijk Het zijn de Daltons die de stemming bepalen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Plaisance Diffusion.

Schaerbeek bootdiensten

openingstijden, locatie, vervoer. rue metsys 91 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Plaisance Diffusion adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Plaisance Diffusion. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Plaisance Diffusion delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid