facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plaasj Kaffee

Plaasj Kaffee

Info

Kom bij ons langs voor het echte vakantiegevoel in de stad! Proef onze gerechten met dagverse producten terwijl je kids de speeltuin ontdekken!



"De betere brasserieën en culinair genot met zicht op de Schelde en de skyline van de haven waar het leuk vertoeven is en waar men zich in vakantie voelt"
Adres: Wandeldijk 1 , Antwerpen 2050, BE
Telefoonnummer: 03 722 19 19
Stad: Antwerpen
Route: Wandeldijk 1
Postcode: 2050


Openingstijden

Maandag: 11:00-00:00
Dinsdag: 11:00-00:00
Woensdag: 11:00-00:00
Donderdag: 11:00-00:00
Vrijdag: 11:00-00:00
Zaterdag: 11:00-00:00
Zondag: 11:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: plaasj kaffee openingstijden, plaasj bar & grill, plaasj kaffee beatrijslaan, plaasj bar & grill beatrijslaan, plaasj kaffee food & drinks antwerpen, antwerp skyline, plaasj kaffee food & drinks 2050 antwerpen, restaurant linkeroever
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Capriani Capriani 1 km Wij hadden een 3-gangenmenu genomen met de Social Deal. Het was heel lekker, maar de ...
Capriani Capriani 1 km A comida e muito boa , os coquiteis maravilhoso vale a pena conhecer. E um dos resta...
Mon Mon 1 km We hebben heerlijk gegeten… gerookte zalm, steak tartare, vitello tonnato, perfect be...
Marcel Marcel 2 km Super lekker! Wij kwamen te laat, maar dat was absoluut geen probleem. Heel high stan...
Brasserie Lids Brasserie Lids 2 km Een super ervaring! Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, leuke sfeer..... absolu...
Jan Zonder Vrees Jan Zonder Vrees 2 km We hebben een heerlijk weekend gehad in het Spanish penthouse. Ontzettend gastvrij, d...
Scheldezicht Scheldezicht 2 km Eten niet zo denderend. Witloof met hesp en puree die veel te zout was. Kroketten vee...
Stadscafé Stadscafé 2 km Extreem slecht. Ze hebben mn ballen alvast voorgekouwdEten: 1/5
De Taloorkes De Taloorkes 2 km Was er niet zo gezellig. Maar ze zijn ondertussen verhuisd naar Hendrik Conscienceple...
't Ogenblik 't Ogenblik 2 km Lkkr koninck biertje
Balto's Balto's 2 km Heel gezellig tentje met aardig personeel, niet al te duur en een leuke sfeer je kri...
Grand Café du Nord Grand Café du Nord 2 km Gezellig, maar de coronaregels worden hier niet erg goed nageleefd door het personeel...
Aura Aura 2 km
't Goe Leven 't Goe Leven 2 km Om de hoek van de OLV-kathedraal ligt restaurant/café 'Het Elfde Gebod'. Erg sfeervo...
Het Kathedraalcafé Het Kathedraalcafé 2 km Leuk plekje met eigen bier. Een rustmoment in de drukke stad
Recensies
Groot en ruim establishment. Zowel binnen als buiten. Buiten is er een ruim loungeterras met parasols. Overdekt terras dmv een grote luifel type festivaltent met meer dan voldoende zitplaatsen. Vanop het terras heb je een mooi zicht op de Schelde. Bediening aan tafel. Uitgebreide keuze aan maaltijden voor jong en oud in alle soorten. Uitgebreide drankkaart. Wel geen Stella of Jupiler van het vat. Enkel Maes of Cristal. Wij hebben hier een snelle hap genomen en croque-monsieur gegeten. Voor de prijs van 15€ krijg je wel 2 croq's met garnituur wat ik doenbaar vind. Drank is hier duur: 3,80€ voor een cola. Wij zijn op een heel rustig moment geweest en toch was er voldoende personeel aanwezig. Vind ik wel een topper. Snelle en zeer vriendelijke bediening dus. Zeer propere toiletten. Zeer gezellige inrichting binnen. Honden toegelaten en gratis water + drinkbakjes aanwezig. Grote speeltuin buiten.
Lekker eten, vriendelijk personeel en alles tot in de puntjes verzorgd! Het is niet de eerste maar zeker ook niet de laatste keer dat wij hier terugkomen! In de zomer kan je hier genieten op het grote terras en in de winter kan je zowel binnen als in de verwarmde tent terecht. Ook de kleinste onder ons kunnen zich hier flink uitleven. Een echte aanrader voor zowel jong als oud! Kindvriendelijkheid: Binnen- en buitenspeeltuin Parkeren: Enorme parkeergelegenheid gelegen voor de zaak. Rolstoeltoegankelijkheid: Hellend vlak aan de hoofdingang, brede deuren en ruime eetplaats.
Al 23 jaar komen we met dezelfde groep vrienden mosselen eten op het terras in augustus. Topligging, altijd gezellig en lekker eten. Alleen dit jaar bleek er op het terras ook een trouwfeest door te gaan. Onze tafel 15 personen stond pal naast de dansvloer. Het voelde of we mee op het feest zaten. Erg veel lawaai en rondgeloop…. Begrijpelijk.voor een trouwfeest, maar dit hadden wij bij het reserveren wel even graag geweten. Je kon amper nog iets zeggen tegen elkaar door de luide muziek, Enfin, veel te veel gedoe, onsympathieke reactie van het personeel op onze reacties hierover. Volgend jaar eten we mosselen op een rustige plek.
Eten was heel lekker, personeel heel vriendelijk. Pasta pesto is een aanrader, ribbetjes heel zacht,.... Zeker een aanrader waarr voor de prijs!
Super lekker gegeten! Top en zeer vriendelijke bediening! Hier kom ik zeker terug!Eten: 5/5
Inderdaad aan de duurdere kant, maar was super lekker. Top bediening. Top locatie.
De trouw van Joëlle en Wannes daar meegemaakt. Het weer zat ons mee en dus alles was top. Leuke en vriendelijke bediening die hun uiterste best deden om ons te voorzien hapjes en dranken. Dj real Frank on the decks deed ook z'n best. Dat alles aan de rand van de Schelde met ondergaande zon: topfeest!Eten: 5/5
Gezellig, reserveren is aan te raden maar je kan geluk hebben! Lekker eten. Wel al 2x niet goed doorbakken hamburger gegeten, maar die neem ik niet meer of vragen om zeker goed te bakken!. De vol-au-vent is super! Er was ook een optie om een menu samen te stellen, mijn tafelgenoten namen dit en waren heel enthousiast. Personeel is heel vriendelijk!
Zeer lekker stoofvlees gegeten. Zeer ruime porties. Vriendelijke bediening. Wel lang moeten wachten op ons eten. Dat was het enige minpuntje maar we waren in goed gezelschap. Oh ja nog een minpunt. De tafel naast ons zaten rokers. ONAANVAARDBAAR in een restaurant. Zet ten eerste geen asbakken en ten tweede verzoek de rokers om te roken in het openlucht gedeelte of nog beter: verbiedt het roken waar groepen samen eten.
1 ster is eigenlijk nog teveel. We zijn speciaal hier gekomen omdat het er zo mooi uit zag. Toen we onder de tent een plekje wilden zoeken, werd ons verteld dat dit eigenlijk alleen is voor mensen die ook wat willen eten dit wisten we nog niet zeker. We vroegen na het bekijken van de menukaart of er misschien cappuccino met havermelk mogelijk was, waarna de ober antwoordde ''nee alleen ''gewone'' cappuccino''. Het gevoel wat we hierbij kregen was erg naar en onbeleefd. Wat gewoon is, bepaalt ieder immers voor zichzelf en inmiddels kun je overal plantaardige varianten vinden. Ik wilde graag de zoete aardappelfriet met soep, maar dat was eigenlijk niet mogelijk omdat er geen friet los geserveerd werd maar we hadden niet genoeg honger om 2 uur voor een avondmaaltijd. Toen ik vroeg of er room in de soep zat, kregen we een bot antwoord: ''dat zijn veel vragen'' waarop de ober zich omdraaide en weg liep. We kregen een erg koude, afstandelijke behandeling en zijn direct opgestaan en weggegaan. De ober wilde in geen enkel opzicht meedenken en was er blijkbaar niet van gecharmeerd dat wij iets kleins wilden bestellen en vragen hadden over het menu. Erg onvriendelijk! Jammer van deze mooie locatie. Ook bijzonder triest om te zien dat er nog altijd levende kreeften worden gehouden om gegeten te worden. Eigenlijk hadden we hierna direct al moeten vertrekken, dit zegt genoeg over de sfeer van het restaurant. Wij komen hier niet terug en zullen het ook absoluut niet aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid