facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Capriani

Capriani

Info

Italiaanse specialiteiten, steeds bereid met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service. Buon Appetito!

Adres: Bataviastraat 19 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 501 80 88
Stad: Antwerpen
Route: Bataviastraat 19
Postcode: 2000


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-22:30
Woensdag: 12:00-22:30
Donderdag: 12:00-22:30
Vrijdag: 12:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 17:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: il capriani menu, capriani drugs, il capriani mechelen html, capriani edegem, il capriani antwerpen, il capriani lier, il capriani turnhout, il capriani antwerpen pelikaanstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Capriani Capriani 10 meter A comida e muito boa , os coquiteis maravilhoso vale a pena conhecer. E um dos resta...
L'officina L'officina 153 meter Lekkere pasta en pizza,een echte Italiaan.vergeet zeker ook geen 'dolce' achteraf.
Leonardo Ristorante & Cocktail Bar Leonardo Ristorante & Cocktail Bar 176 meter Authentiek Italiaans restaurant en cocktail bar Authentic Italian restaurant and cock...
I Migliori I Migliori 179 meter Ristorante l Migliori has full accessibility during the construction works ❗️❗️ Open...
Cucina 48 Cucina 48 237 meter Ik heb hier de tweede beste pasta vongole gegeten die ik ooit heb gegeten en dat zegt...
La Tavola Italiana La Tavola Italiana 252 meter Donker interieur goed van eten weinig volk bij de lunch
Mon Mon 252 meter We hebben heerlijk gegeten… gerookte zalm, steak tartare, vitello tonnato, perfect be...
Bavet Bavet 287 meter
Marcel Marcel 312 meter Super lekker! Wij kwamen te laat, maar dat was absoluut geen probleem. Heel high stan...
Gambero Rosso Gambero Rosso 324 meter Sommige gerechten waren lekker, andere hadden minder smaak en waren lauw..
Da Giovanni Da Giovanni 350 meter We kwamen binnen op een regenachtige avond en werden door het pand helemaal naar acht...
L'isola Di Gio L'isola Di Gio 370 meter Het eten begon met hele lekkere smaken. Ik dacht eindelijk een aanrader te hebben gev...
Le Roi Plage Le Roi Plage 389 meter
Pazzo Pazzo 411 meter Een echte aanrader! Personeel vriendelijk en behulpzaam. De gerechten waren top! Mijn...
Da Lory Da Lory 484 meter Bolognese saus gekocht. Smaak gewoon ok, maar 20€ voor een liter?
Basic Italian Basic Italian 596 meter Heel vriendelijk en zeker geen slechte pasta, maar ik heb basic italian leren kennen ...
Upton Upton 624 meter Gezellig, klein, redelijk recent restaurant met open keuken dat mee in de zaal is geï...
Recensies
Wij hadden een 3-gangenmenu genomen met de Social Deal. Het was heel lekker, maar de gerechten kwam iets te snel na elkaar. We hadden nog maar net het voorgerecht op en het hoofdgerecht kwam er al aan. Hetzelfde met het dessert na het hoofdgerecht. Daar had iets meer wachttijd tussen mogen zitten. Voor de rest was alles oké.
Een 3-gangen menu via Social Deal gegeten. Er waren niet veel klanten en de bediening ging vrij vlot. Een glas prosecco en 2 bruschetta's kwamen onmiddellijk. We moesten niet lang wachten op het hoofdgerecht, een spaghetti en een cannelloni met kip. Bij de cannelloni was de kip ver te zoeken, de smaken waren redelijk maar niets bijzonder. De tiramisu als dessert viel wel in de smaak. Een karafje huiswijn van 1/2 L voor 16€ is wel prijzig, evenals een fles water van 0,7L voor 7€, toch voor in een pizzeria. Het avondzonnetje op het terras tijdens het eten heeft wel veel goed gemaakt.
In vergelijking met 3 jaar geleden een echte teleurstelling. Toen was alles zijn prijs waard. Nu zeer beperkte wijnkaart, niet mogelijk om pizza te eten, moeilijke communicatie met zaalpersoneel, zitbank versleten, gerechten zeer middelmatig, klantvriendelijkheid ondermaats. Positief: locatie en potentieel.
Vandaag gaan eten bij Capriani. Het eten was lekker. De bediening echter liet te wensen over. Bij het opnemen van onze bestelling werd er ons gezegd dat ze dacht dat de door ons bestelde gerechten er niet meer waren. Er werd niet aan de keuken geïnformeerd of dat zo wel was. Toen later de zaalverantwoordelijke onze bestelling kwam opnemen bleken deze gerechten er nog wel te zijn.... waar is de professionaliteit van jullie personeel? Na het hoofdgerecht hebben we zeker een half uur moeten wachten en dan nog zelf moeten vragen of we nog een dessert konden krijgen. Bij het afrekenen zijn we zelf met onze rekening naar de kassa moeten gaan want het personeel zat gezellig achteraan aan een tafel te babbelen. Geen probleem maar hou je zaal in de gaten zolang er nog klanten zijn. Voor het eten geef ik 4 sterren, voor de bediening 1.
Had meer dan een week geleden een reservatie gemaakt voor gisterenavond. Door file zouden we een kwartier later arriveren, belde ook om dit door te geven maar de telefoon werd tot tweemaal toe niet opgenomen. Eenmaal gearriveerd was alles in de zaak donker en gesloten! Nogmaals gebeld maar weer geen respons. Ook lag de website van het restaurant er ineens uit, terwijl ik deze in de afgelopen week nog heb bezocht. Zowel op Facebook als Google werd er aangegeven dat het restaurant wel open was. Last minute nog een ander etablissement moeten zoeken om de speciale gelegenheid te vieren. Meer dan spijtig dat er totaal géén communicatie is vanuit het restaurant dat de reservatie niet kon doorgaan, we dit dus moesten constateren op het moment zelf en dit dus echt een domper was. 1 ster is dus zelfs te veel... Maar nu weten we dat we hier niet meer moeten reserveren, genoeg zaken in Antwerpen die wel klanten willen ontvangen en hen een betere ervaring geven.
Saai restaurant, duidelijk al een tijd niet meer in geïnvesteerd. Vuile keuken die duidelijk zichtbaar is. Het eten was zwak, had ossobuco genomen. Gigantisch bot, amper vlees aan, overgoten met de saaiste saus ever om het bot te verstoppen. Daarnaast een klein kommetje met pasta wat duidelijk een leftover was van iets anders, waar je dan 4,50 euro extra voor betaald als je de rekening krijgt. Vriendin had ravioli genomen, 2 stukjes ravioli, 2 scampis en 2 zeevruchtjes, in een soep van saus. Om dan een rekening te krijgen om u tegen te zeggen... Als ik een italiaan mag aanraden, ga dan op 100 m hiervan naar Cucina 48, een absoluut TOP Italiaans restaurant.
Gaan eten met Social Deal, glaasje prosecco maar met de helft gevuld. Bruschetta wel lekker, maar 2 per persoon en klein, kan je moeilijk een voorgerecht noemen. Canneloni's, ging wel, geen topper. Was ook niet klaargemaakt in de oven. Wat saus erop en kaas. Dessert gewoon. Prijzige wijn 16 euro voor karafje. Gelukkig zijn we gaan eten met Social Deal, zeker zijn geld niet waard.
Eten was ok van smaak alleen portie was net wat klein. Dessert was zeer teleurstellend ne crème brolé die je met 3lepels op hebt. Ne panna cota waarmee je iemand pijn kan doen. De tiramisu was dan weer wel ok!
Bancontact dagen kapot. Pizza oven buiten werking. Pasta vergeten voor bij mijn kalfskapjes. Het was er te koud. En we roken steeds de toiletten in het restaurant. Ons zien ze hier niet meer.
Goede locatie. De basis tomatensaus wordt gebruikt zowel in de soep als de tomatensauzen, zonder enige meerwaarde in kruiden. Bij de hoofdgerechten van vlees en vis wordt gevraagd of er aardappelen of pasta gewild wordt. Bij de afrekening wordt dit extra aangerekend voor € 4,50. Blijkbaar worden deze hoofdgerechten geserveerd zonder pasta of aardappelen. Nooit nergens meegemaakt. Eten was lekker doch zonder enige meerwaarde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid