facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pazzo

Pazzo
"Bij restaurant Pazzo proberen we graag iets nieuws, zonder de traditie te negeren en zonder ingewikkelde hoogstandjes. Maar wel met eersteklas ingrediënten die barsten van smaak. En wie graag eens tussen de truffels snuffelt, zal Pazzo leren kennen als een huis van vertrouwen..."
Adres: Oudeleeuwenrui 12 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 232 86 82
Stad: Antwerpen
Route: Oudeleeuwenrui 12
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 12:00-15:00
Maandag: 18:00-23:00
Dinsdag: 12:00-15:00
Dinsdag: 18:00-23:00
Woensdag: 12:00-15:00
Woensdag: 18:00-23:00
Donderdag: 12:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: pazzo menu, pazzo wijnkaart, pazzo wijnbar, pazzo gaultmillau, pazzo antwerpen sluit, al pazzo antwerpen, pazzo restaurant menu, tripadvisor pazzo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gambero Rosso Gambero Rosso 87 meter Sommige gerechten waren lekker, andere hadden minder smaak en waren lauw..
Bavet Bavet 126 meter
Da Lory Da Lory 140 meter Bolognese saus gekocht. Smaak gewoon ok, maar 20€ voor een liter?
Story Resto Story Resto 145 meter Heel lekker eten en vriendelijk personeel, ook een leuke omgeving om te vertoeven
Denest Denest 155 meter Gezellig en vriendelijke bediening
La Tavola Italiana La Tavola Italiana 195 meter Donker interieur goed van eten weinig volk bij de lunch
Cucina 48 Cucina 48 205 meter Ik heb hier de tweede beste pasta vongole gegeten die ik ooit heb gegeten en dat zegt...
étampé étampé 223 meter
't Zilte 't Zilte 245 meter Met recht en rede een van de drie sterren zaken in België. Een mooie, gezellige setti...
Brouwersvliet 23 Brouwersvliet 23 263 meter
Spirelli Pasta Spirelli Pasta 263 meter Heel leuk zaakje, vlotte en behulpzame dame achter de kassa en vooral niet onbelangri...
Lux Lux 277 meter We kozen het vier gangen menu en hadden daar geen spijt van. Copieuze maaltijd met cr...
Clodette Clodette 304 meter Prima terras. Ik liet me verrassen door het bier de keuze van de patron. En dat was e...
Maison Clic'eau Maison Clic'eau 372 meter bezoek dit café, ernaast staat de liefdesmuur van Antwerpen, waar geliefden hun liefd...
Capriani Capriani 404 meter A comida e muito boa , os coquiteis maravilhoso vale a pena conhecer. E um dos resta...
L'officina L'officina 407 meter Lekkere pasta en pizza,een echte Italiaan.vergeet zeker ook geen 'dolce' achteraf.
Capriani Capriani 411 meter Wij hadden een 3-gangenmenu genomen met de Social Deal. Het was heel lekker, maar de ...
Restaurant Transat Restaurant Transat 420 meter
Recensies
Een echte aanrader! Personeel vriendelijk en behulpzaam. De gerechten waren top! Mijn favoriet was de Crème Brûlée, maar dat is een voorgetrokken ding sinds ik een sweet tooth heb. Dit was wel de beste Crème Brûlée dat ik in jaren al gehad heb! Besides het dessert was de Tagliatelle "Al Tartufo" met olijfolie de topper van de avond. De pasta was perfect gemaakt, de truffel was net genoeg en niet overwhelming, smaak zat net goed! Ook de aangepaste wijnen pasten mee met alles wat we in onze mond staken. Zeker de moeite waard!
Echte aanrader. Heel lekker en fijn. Vriendelijke bediening. Gezellig interieur. Voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Wijnbar boven het restaurant.
Elke avond zit deze restaurant vol met geweldige en gedronken mensen. Heel veel overlast voor iedere buren. De politie is al meerdere keer gemeld. Voetgangers kunnen helemaal niet passeren.
Pure verwennerij! Prachtige en eerlijke presentatie op uw bord. Alle smaken netjes uitgebalanceerd met oog voor elk detail… wat je ziet is wat je werkelijk proeft. Mooie wijnkaart die perfect aansluit bij elk gerecht. Bediening was top! Met kennis van zaken, fijn inspelend op uw wensen! Goed gedaan.. echt waar… Was een heerlijkheid om hier te mogen komen eten. Een zeer goeie aanrader. Doe zo verder en tot snel.
Top restaurant in Antwerpen. Creatieve menu van lekkere gerechten en vriendelijke bediening! Een aanrader !
Vriendelijke ontvangst en bediening, bij de menukeuze zijn aanpassingen geen probleem. De gerechten zijn heel fijn en lekker, zo ook de wijnen sommige per glas maar niet iedereen zal hier zijn gading vinden bijvoorbeeld geen aardappelgerechten. De inrichting is zakelijk en eerder koel. De prijzen zijn eerder aan de hoge kant.
Zeer gezellig restaurant met zeer goede bediening en een vriendelijke chef . Sfeer zat goed en dat in combinatie met super lekker eten en drank een geslaagde avond te noemen . Vegetarische menuopties: Ben zelf geen vegetariër , heb deze gewoon op de menukaart gezien .
Pazzo, mijn gastronomische onweerstaanbare temptation ! Elk excuus volstaat om je te laten verwennen door Ingrid’s fijne keuken ... en ‘t was alweer een voltreffer !! Ditmaal geweldig genoten van de tagliatelle met verse truffels, een gebraden hinde filet met ganzenlever sausje en een verrassend fris maïstaartje met limoen lycheesorbet & tacocrumble. Andere aanraders zijn de carpaccio van verse ganzenlever, de tempura van gambas curry mag iets pikanter zijn en de waanzinnige panko gekorste skrei. De dame blanche is een heerlijke afsluiter, klassiek maar vol smaak. Duurdere prijsklasse maar je wordt er goed voor verwend en stevige porties. Veeleer strak maar elegant interieur. Zeer fijne bediening. Absolute aanrader !!
Supergezellig en vooral lekker. Topbediening en wij komen zeker nog eens terug.
Superlekker. Tartaar met truffel als voorgerecht en ravioli met botersaus en truffel in hoofdgerecht. De smaken zijn top. Dessert had er echt over geweest. maar met de superbediening, hulp bij de wijnen en pousse-café, zeer geslaagd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid