facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Azzurro

"We hebben 2 restaurants Azzuro 1 op de zeedijk 546 en 2 Bayauxlaan 6"
Adres: Bayauxlaan 6 , Knokke-Heist 8300, BE
Telefoonnummer: 050 62 36 43
Stad: Knokke-Heist
Route: Bayauxlaan 6
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: Italiaans restaurant Knokke, Pizza Sam, Pizza Knokke Don Michel, Pizzeria in de buurt, Pizzeria Knokke, Il Mercato Knokke, Pizza bestellen Knokke, Beste pizza Knokke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nettuno Nettuno 459 meter Super lekkere suggestie gegeten van de chef: pizza en tagliatelle met verse truffel u...
Recensies
Dit zou een carbonara moeten zijn Dan wel een vegetarische volgens mij... Het was eigenlijk niet te eten. 16 euro voor pasta en wat room, nee dat is het niet... De wachttijd van levering was 1u30... De persoon aan de lijn was amper verstaanbaar, moeilijke communicatie. Vroeger gingen we graag maar zal niet meer gebeuren.
Heeerlijk gegeten. 2 dagen later weer teruggegaan en was weer super! Perfect verse pizza's en pasta's. Beste penne arrabiata
Hier geen take-away bestellen! Wij moesten meer dan 2u wachten op onze pizza. We probeerden verschillende keren telefonisch contact op te nemen, maar er was niemand te bereiken. Wij bestellen hier nooit meer.
Slechte pizza en veel te laat geleverd. Hier bestel ik nooit meer terug
Pizza niet ontvangen 300€ betaald we belden en namen niet op heel onze auto verpest volgende domino’s
Zeer aangenaam restaurant. Super vriendelijke bediening. Zeer kwaliteitsvol eten, niet alleen op gebied van pizza's maar ook de rest van de kaart is super !!!!
Bestelling ging geleverd worden om 20u. Wanneer we hen een eerste keer opbellen, zeggen ze eer dat ze 'echt vertrokken zijn'. 2 uur later zeggen ze dat ze 'echt echt vertrokken zijn'. Momenteel is het 22u05, nog steeds geen pizza te zien. Geen aanrader. Zeker niet als je snel pizza's wil eten.
Echt een aanrader deze pizzaria: de heerlijkste pasta's en pizza's hebben ze hier. De spaghetti vongole is werkelijk zalig en de penne arabiata is nergens zo lekker als hier. Pizza Margherita kan je van blijven eten.
Na tip van razend enthousiaste mensen teleurgesteld in de kwaliteit en de service. Pizza’s werden 1u te vroeg geleverd en bezorger aanvaardde enkel cash was duidelijk gevraagd bij plaatsen vd bestelling om te betalen met de kaart. Spijtig!
Altijd perfect in orde. Door het lange wachten kreeg ik een gratis karafje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid