facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nettuno

Adres: Kustlaan 24 , Knokke-heist 8300, BE
Telefoonnummer: 050 62 48 64
Stad: Knokke-heist
Route: Kustlaan 24
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: nettuno italie, nettuno knokke, nettuno beregeningshaspel, nettuno deventer, nettuno irrigation, nettuno pompset, nettuno haspel, hotel nettuno
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Azzurro Pizza Azzurro 459 meter Dit zou een carbonara moeten zijn Dan wel een vegetarische volgens mij... Het was ei...
Recensies
Super lekkere suggestie gegeten van de chef: pizza en tagliatelle met verse truffel uit Italië. Heerlijk van smaak en de pizza zeer lekker deeg. Voor de rest is de bediening TOP , heel vriendelijk, en een gezellige sfeer in het restaurant. Zeker en vast aan te raden!!!
Zeer lekker gegeten, rijkelijk belegde pizza’s met lekker deeg en zeer vriendelijke bediening!! Vrouw staat in de bediening en de man in de keuken. Een echte aanrader om heerlijk te eten in Knokke!! Tot een volgende keer!!
Super Italiaanse keuken. Vriendelijke bediening. Top restaurant.
We hebben erg slecht gegeten en werden erg slecht bediend. Bolognese pasta te simpel, weinig smaak, weinig kaas, weinig saus en te gaar gekookte pasta. De pizza's waren schandalig. Geen kruiden en zeer weinig ingrediënten. Bovendien was de service niet goed, de baas was erg onsympathiek met de klanten en de jonge student die met haar werkt we waren verdrietig voor de student.
Zéér lekkere pizza gegeten! Vriendelijk, joviaal ontvangst! Duidelijke uitleg over het gebruik van de QR code voor het raadplegen van de online menukaart o.w.v. de coronamaatregelen en zeer vlotte bediening! Eerlijke prijzen! Echt een aanrader! Hier zien ze ons nog terug!
Fantastische service en heerlijk eten! Het terras is een groot pluspunt, zeer gezellig zitten in het hartje van Knokke. Familie Augello zorgt ervoor dat je niets tekort komt en bedienen je met een grote glimlach. Een Italiaans hoogtepunt!
Leuke avond gehad, vlotte en zeer vriendelijke bediening en eindelijk een Italiaan die weet hoe dat je pizza moet maken, dun deeg heerlijk krokant mooie rand en juist op smaak, kortom perfect. Met dank aan heel dit gepassioneerd team, proficiat.
Met de 2 kids op zoek naar een lekkere pizza... Die hebben we hier gevonden! Zelf hebben we pasta Vongole gegeten en die was héél lekker! Vriendelijke bediening! Hier komen we terug!
De pizza's waren matig, de drank was niet fris en er was geen handzeep in de wc. De serveuse was wel vriendelijk.
Zeer vriendelijke bediening en heel lekkere spaghetti Vongole gegeten ! Ons vast restaurantje als we in Knokke zijn !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid