facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piranha Offshore Racing Team

Piranha Offshore Racing Team

Info

Water Craft team who participates in the Belgian Championship Offshore racing. We support our pilots with the best Personal watercrafts, service, and accommodation .

Adres: Kanaalweg 83, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: +3213618465
Stad: Tessenderlo
Route: Kanaalweg 83
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: BK Offshore, Powerboat Racing 2023, BK Offshore Blankenberge, Powerboat Racing Belgium, Bkoffshore teams, Offshore powerboat racing, Powerboat Racing 2022, Powerboat Oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetjebal Tessenderlo Voetjebal Tessenderlo 5 km Mooie accommodatie maar geen echte Coca-Cola te verkrijgen
Looise AV Looise AV 5 km Toffe club, goeie sfeer, trainers voor ieder niveau. binnenkort helemaal vernieuwd. ...
Basic-Fit Basic-Fit 6 km Proper, vriendelijk personeel, redelijk groot. Kleedkamers en douches zijn heel prope...
Recensies
Vandaag onze ryker gehaald. Super geregeld en afgeleverd. Top service
Zeer tevreden #canamtraxter
Onlangs de nieuwe spyder gekocht goede service vriendelijke personeel, leveren van mijn spyder was ook geen probleem ik ben tevreden
Koplamp van onze motor was kapot maar we mochten binnen de 3 dagen langs komen voor de herstelling en dat tegen een meer dan correcte prijs. Kregen zelfs een kopje koffie tijdens het wachten. Ook heel vriendelijk personeel!
Mooie showroom vriendelijk personeel en verkopers. Voor mij persoonlijk hebben ze echt hun best gedaan om een quad te zoeken naar mijn goesting, gezien de schrale stockbin heel België de en loze beloftes van levering van Can Am. Mja Corona.. ‍ Ik ben een zeer tevreden klant en kan de winkel enkel maar aanraden!
Testrit mogen doen met een Can Am Spyder RT. Zeer vriendelijke en deskundige uitleg. Ik kreeg zelfs een showroommodel mee voor de testrit. De zaak volgt de coronaregels goed op. Je kan er ook jetski's en 4x4's bewonderen. Ik kom weer.
Professionele advies. Mooie winkel Goede service
Ontevreden, onlangs een tweede hands motor gekocht. Niemand aan de balie, motor niet klaar, niet gekuist. Met een zo gezegd « onderhoud » afgeleverd. Gelukkig hebben we 1 jaar garantie mee gekregen. Niet serieus.
Super cool speelgoed gaat testen
Goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid