facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit

Geschiedenis

Basic-Fit is een netwerk van sportscholen met 7 training zones: cardio, kracht, vrije gewichten, functionele zone, stretching, virtuele groepslessen en een virtuele indoor cycling zone.
Basic-Fit est un réseau de salles de sport qui propose 7 zones d'entraînement: cardio, machines guidées, poids libres, zone fonctionnelle et stretching, cours collectifs virtuels et espace de cyclisme virtuel.



"Je bent van harte welkom om onze club Basic-Fit Tessenderlo Diesterstraat 24/7 te bezoeken. We hebben in ons fitnesscentrum extra voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilige sportomgeving te creëren waar iedereen met een goed gevoel kan trainen. Je vindt alles om je persoonlijke doelen te realiseren: nieuwste fitnessapparatuur, 7 trainingszones en Personal Trainers."
Adres: Diesterstraat 210, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: +3225887710
Stad: Tessenderlo
Route: Diesterstraat 210
Postcode: 3980


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Rekem, Basic-Fit Diksmuide, Openingsuren Basic-Fit Lier, Basic-Fit Valkenswaard, Basic-Fit instructeurs, Basic-Fit Eeklo, Basic-Fit Torhout, Basic-Fit Tessenderlo telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetjebal Tessenderlo Voetjebal Tessenderlo 2 km Mooie accommodatie maar geen echte Coca-Cola te verkrijgen
Looise AV Looise AV 3 km Toffe club, goeie sfeer, trainers voor ieder niveau. binnenkort helemaal vernieuwd. ...
Piranha Offshore Racing Team Piranha Offshore Racing Team 6 km Vandaag onze ryker gehaald. Super geregeld en afgeleverd. Top service
Recensies
Proper, vriendelijk personeel, redelijk groot. Kleedkamers en douches zijn heel proper. Fijne fitness om te gaan sporten.
Ik train hier het afgelopen "jaar," vriendelijk personeel altijd behulpzaam in tegenstelling tot andere basic fits. Orde en netheid Top. Toestellen nooit problemen mee gehad. Alleen de parking is soms irritant maar niks aan te doen dat is te wijten aan de Aktion winkel beneden, ik zou persoonlijk de fietser verplichtten in dien dit mogelijk zou zijn om aan de zijkant van het gebouw hun fiets te zetten ik zie nog op een dag iets gebeuren daar. Maar voor de rest alles super!
Niet zo'n grote Basic-Fit maar je kunt er goed fitnessen, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goede openingsuren. Goed materi
Te klein en te druk
Fijne gym met leuke mensen
Vriendelijk personeel, verzorgde club en dat tegen een spotprijs als je andere fitnes uit de buurt bekijkt. Grootste nadeel is de te kleine parking.
Klein maar fijn! En 24/7 is zeker een aanrader er mag maar een klein aantal personen binnen waardoor het lekker rustig is!
Goeie service enkel de vrije plaatsen zijn moeilijk te pakken te krijgen anders 5ster ref.
Weg blijven hier, niet aan te raden !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid