facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pharmacie Bracke

Pharmacie Bracke
"Nous sommes pharmaciens de génération en génération depuis plus de 70 ans! Pour améliorer les soins de nos patients nous nous sommes spécialisé en bandagisterie et ca depuis plus de 25 ans.C'est avec plaisir que nous vous acceuillons dans l'ancienne pharmacie de la cour."
Adres: Avenue de la Chevalerie 22 Ridderschaplaan 22 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 732 10 40
Stad: Brussel
Route: Avenue de la Chevalerie 22
Huisnummer: Ridderschaplaan 22
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00-13:00
Maandag: 14:00-19:00
Dinsdag: 09:00-13:00
Dinsdag: 14:00-19:00
Woensdag: 09:00-13:00
Woensdag: 14:00-19:00
Donderdag: 09:00-13:00

Recensies
Daar wordt op zondag een forfaitaire taks van € 5,30 geheven dienstdoende apotheek en dit is de eerste keer dat ik daarvan hoor. Zelfs de prijs zonder deze belasting leek mij hoog...
Eerlijke en behulpzame lokale drogist die artikelen tegen de juiste prijs verkoopt. Ze zijn ook een bandagist, ze hebben bijvoorbeeld een goede voorraad spalken voor verstuikingen, gebroken botten enz.
De apotheek met het meest lachende en behulpzame personeel, waar je altijd wordt begroet als een oude goede vriend. Ik ben vooral onder de indruk van de hoge eruditie en professionaliteit van mevrouw Ingrid. Ze zal altijd goed naar je luisteren en je het beste advies geven. Bedankt.
Ik ging daarheen om inlegzolen te kopen voor fasciitis plantaris. De apotheker sprak vloeiend Engels, was goed op de hoogte van het probleem, presenteerde verschillende opties met verschillende prijzen met verschillende voor- en nadelen, hielp me ze allemaal uit te proberen om me te helpen beslissen welke ik zou kopen. Sterk aangeraden!
Apotheek en bandagerie die een goede reputatie heeft. Ook orthopedische inlegzolen kunt u daar laten maken. Blijkbaar zijn de zolen beroemd onder onze soldaten. Bel van te voren als je er zolen gaat halen want degene die ze maakt is er alleen op bepaalde tijden van de week kwestie van niet voor niks verhuizen.
Zeer behulpzaam personeel en in de geest van de buurtapotheek. Helaas hebben ze uiteindelijk geen enorme voorraad en moet je altijd later op de dag terugkomen om al je medicijnen terug te krijgen.
Een apotheek/bandagerie en 3 bijzondere apothekers. Competent, behulpzaam, zorgzaam en altijd in een goed humeur. Je bent aan de TOP, bedankt dat je jezelf bent!
De apotheker heeft mij niet uitgelegd hoe en in welke hoeveelheid ik het kind een antibioticum moet geven. Toen ik ernaar vroeg, antwoordde ze arrogant dat ze het op de doos had geschreven. Een andere keer dat ik om een ​​zwangerschapstest vroeg, kreeg ik de liefste en niemand vroeg me of informeerde me over andere tests. Ik ga daar nooit meer heen.
Super apotheek, personeel zeer beschikbaar en attent. Echt een aanrader!!
Vriendelijkheid, professionaliteit en empathie zijn de sleutelwoorden van deze vriendelijke apothekers. Bedankt.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pharmacie Bracke.

Brussel apotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue de la Chevalerie 22 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pharmacie Bracke adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pharmacie Bracke. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pharmacie Bracke delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pharmacie de la Cour Pharmacie de la Cour 2 km <span class="f5axBf"
Pharmacie Botanique SPRL Pharmacie Botanique SPRL 3 km Ik kreeg een allergische reactie op iets toen ik een weekend weg was en ik kan geen f...
Grande Pharmacie De Brouckère Grande Pharmacie De Brouckère 3 km Vriendelijke apotheker en te woord gestaan in vlekkeloos Nederlands!
Pharmacity Liberty Pharmacity Liberty 3 km Vriendelijke bediening !
Pharmacie Rousseau Pharmacie Rousseau 3 km Deze apotheek is de beste in de stad. Erg handig en goed geplaatst. Het personeel is ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid