facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pharmacie Botanique SPRL

Pharmacie Botanique SPRL
Adres: Bd du Jardin Botanique 36 Kruidtuinlaan 36 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 217 29 70
Stad: Brussel
Route: Bd du Jardin Botanique 36
Huisnummer: Kruidtuinlaan 36
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:30
Dinsdag: 09:00-18:30
Woensdag: 09:00-18:30
Donderdag: 09:00-18:30
Vrijdag: 09:00-18:30
Zaterdag: 12:00-17:00

Recensies
Ik kreeg een allergische reactie op iets toen ik een weekend weg was en ik kan geen fout vinden in de hulp van de man die deze plek runt! Als je iemand hebt die een stap verder gaat om je te helpen, dan weet je dat ze goed zijn in hun werk! Deze plek zeker aanraden
Niet open tijdens wachtdiensten. Ze hebben gewoon een papiertje neergezet met de tekst "Ik ben in pauze ..." wat mensen zouden moeten doen als andere apotheken in de buurt zijn? Ziek wachten en wensen dat je komt!?
Zeer goede apotheker. ZEER GOED ADVIES en zeer behulpzaam. Heel erg bedankt voor je hulp.
Hartelijk dank voor uw bijdrage voor de aangeboden geschenken. Voor Elbistan Turkije
BOVENKANT! Brussel heeft nog een echte apotheekN. Iemand die adviseert en een breed scala aan farmaceutische kennis heeft, heeft zijn boog. Een echte apotheek die geen simpele zaak is geworden met een puur lucratieve en inwisselbare doelstelling!
30€ voor antigene tests indien asymptomatisch is echt duurder dan elders als het pal naast een universiteit en school ligt. Het is beter om verder te gaan.
Grote vriendelijkheid, echt luisteren en weten hoe je meer natuurlijke -en effectieve!- alternatieven kunt vinden voor reguliere medicijnen die niet altijd goed werken!
Zeer vriendelijke, empathische en humanistische apotheek!
Mogelijkheid van natuurlijke preparaten. Goede apotheker, zeldzaam in Brussel.
Een van de weinige apotheken in Brussel die etherische oliepreparaten bereidt tegen eerlijke prijzen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pharmacie Botanique SPRL.

Brussel apotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Bd du Jardin Botanique 36 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pharmacie Botanique SPRL adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pharmacie Botanique SPRL. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pharmacie Botanique SPRL delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multipharma Multipharma 953 meter
Grande Pharmacie De Brouckère Grande Pharmacie De Brouckère 1 km Vriendelijke apotheker en te woord gestaan in vlekkeloos Nederlands!
Pharmacie de la Cour Pharmacie de la Cour 2 km <span class="f5axBf"
Pharmacity Liberty Pharmacity Liberty 2 km Vriendelijke bediening !
Pharmacie Rousseau Pharmacie Rousseau 2 km Deze apotheek is de beste in de stad. Erg handig en goed geplaatst. Het personeel is ...
Pharmacie Bracke Pharmacie Bracke 3 km Daar wordt op zondag een forfaitaire taks van € 5,30 geheven dienstdoende apotheek en...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid