facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peugeot Van Gansen

Info

Of u nu kiest voor een Peugeot, een Kia, een straffe occasie of een tot-in-de-puntjes herstelling, bij Garage Van Gansen hebt u altijd voorrang.
Wij staan garant voor een persoonlijke en uiterst professionele dienstverlening.

Geschiedenis

Garage Van Gansen - Leugenberg 105 - 2180 Ekeren - tel: 03/6602940 -

Garage Van Gansen - Noorderlaan 85 - 2030 Antwerpen - tel: 03/6095510 -

e-mail: [email protected]

U merkt het verschil

Geen loze slogan maar de dagdagelijkse realiteit. Bij ons familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring bent u geen nummer maar een gewaardeerde klant die ten allen tijde persoonlijk, professioneel en met de glimlach wordt verder geholpen. Of u nu een particuliere klant bent of de fleet-verantwoordelijke voor een compleet wagenpark, onze gedreven vakmensen onder de deskundige leiding van twee ambitieuze zaakvoerders helpen u niet alleen bij de keuze van een merkwagen van topkwaliteit – nieuw of tweedehands – maar stellen ook alles in het werk om u zoveel mogelijk te laten genieten van uw aankoop.

Verkoop-afdeling

Bij Van Gansen werken we enkel met enthousiaste professionals die u met de glimlach helpen bij de keuze van uw nieuwe wagen of bij het uitzoeken van uw gedroomde tweedehands wagen. Maar onze verkoopservice gaat nog veel verder dan dat! Wij zijn officieel vertegenwoordiger van de topmerken Peugeot, Kia en Toyota en dankzij continue investeringen inzake infrastructuur, personeel, proefritten, informatica en opleiding zijn wij als verkoopadviseur uw geschikte partner, ook om u met raad en daad bij te staan bij alles wat betreft de financiering van uw wagen.

Naverkoop en magazijn

De aankoop van uw wagen is natuurlijk slechts het begin en daarom krijgt ook onze dienst naverkoop de grootste aandacht. Dat begint al meteen bij de verzorgde aflevering van de nieuwe auto en de correcte afhandeling van elk verkoopdossier, maar vertaalt zich ook in de professionele onderhouds- en herstellingwerkzaamheden, ook in het kader van de aantrekkelijke waarborgservice die vele van onze merken dragen. Vaak kan dat zelfs in sneldienst of letterlijk ‘klaar terwijl u wacht’ en vanzelfsprekend steeds met de nodige originele stukken. Alle medewerkers worden voordurend bijgeschoold en zijn zodoende perfect op de hoogte van de nieuwste technologische evoluties en dankzij een perfect georganiseerde stock en continu aangevuld magazijn zijn alle cruciale onderdelen en accessoires steeds binnen handbereik.

Carrosserie

Schade aan uw auto is een vervelende zaak. Maar indien u er toch mee geconfronteerd wordt dan bent u in goede handen bij Van Gansen want onze koetswerkafdeling is perfect uitgerust om uw beschadigde wagen zo snel mogelijk weer als nieuw te maken en wordt dan ook erkend door alle grote verzekeringsmaatschappijen. Onze ultramoderne werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologieën en de meest professionele apparaten die allemaal bemand worden door een team van gekwalificeerde specialisten met meer dan de nodige kennis en ervaring om uw auto optimaal te kunnen herstellen. Dit alles natuurlijk terwijl u ondertussen zelf alweer de baan op bent met één van onze gratis vervangwagens.


FLEET-troeven

Wagenparkbeheer is belangrijk maar behoort meestal niet tot de kernactiviteiten van uw onderneming. Vaak wordt er iemand binnen het bedrijf aangesteld die dit beheer ‘erbij doet’, maar kunnen uw medewerkers hun tijd niet beter besteden aan datgene waarvoor ze binnen uw organisatie verantwoordelijk zijn? Wij bij Van Gansen stellen daarom graag onze expertise en knowhow ter beschikking en worden graag het unieke aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de uitbouw en het management van uw wagenpark. Op die manier kunt u als klant genieten van het ‘one stop shop’-principe: service, onderhoud, bandenwissels en reparaties die kunnen worden uitgevoerd in één van onze vestigingen. Onze eigen ‘in-house’ fleet-specialist zal u met plezier persoonlijk verder informeren en een oplossing op maat voorstellen.

Herstellingspunten

Als klant geniet u van het gemak en de eenvoudige bereikbaarheid van onze twee strategisch gesitueerde herstellingspunten in het Antwerpse waar u uw auto kunt inleveren en weer ophalen voor onderhoud of reparatie. Om het u zo mogelijk nog gemakkelijker te maken biedt Van Gansen u bovendien een ophaalservice aan voor het periodiek onderhoud aan uw voertuigen zodat u daarvoor zelf niet meer de baan op moet. Zelfs een compleet toezicht op het fleetwagenpark met alle daarbij behorende verantwoordelijkheden behoort tot de mogelijkheden. Op eenvoudig verzoek bezorgen wij u hiervoor een aangepaste offerte.

Time is money

Sommige mensen blijven graag even wachten op de herstelling of de onderhoudsbeurt van hun wagen en dat kunnen ze bij ons doen in alle rust en comfort in de gezellige wachtzone waar ze een televisie, lectuur, een computer én een heerlijk kopje koffie ter beschikking hebben. Wie bovendien het nuttige aan het aangename wenst te koppelen kan gebruik maken van de aparte fleet-ruimte met telefoon, fax en gratis draadloos internet waar men ongestoord zijn wachttijd nuttig kan gebruiken om te werken op laptop, smartphone, tablet of PDA. Dit komt bovenop de vertrouwde kwaliteit en service waarop de klanten kunnen rekenen.

Poetsservice

Een nieuw voertuig moet alvorens het geleverd kan worden, klaargemaakt worden en daarvoor zorgen wij met alle plezier. Maar wanneer we het over fleetwagens hebben die einde contract zijn en weer moeten worden ingeleverd, dan is een schoon, fris en onbeschadigd interieur én exterieur uiteraard ook zeer belangrijk. Bij wie beroep doet op onze professionele poetsdienst worden de wagens opgehaald, van binnen en van buiten gereinigd en grondig nagekeken op eventuele gebruiksschade. Ook wanneer er van chauffeur wordt gewisseld is deze service enorm interessant en krijgt de nieuwe gebruiker opnieuw een volledige technische uitleg bij de tweede levering. Dit alles – in tegenstelling tot sommige externe poetsdiensten – aan bijzonder eerlijke tarieven.

Knowhow

Kortom, bent u particulier eigenaar of fleet-verantwoordelijke, bij Van Gansen bent u steeds aan het juiste adres en merkt u meteen letterlijk het verschil dankzij de sterke knowhow, de persoonlijke aanpak en de intussen meer dan een halve eeuw ervaring.


Van Gansen: 3 merken waarmee u het verschil kunt ‘merken’!

Toyota

Toyota is op dit ogenblik één van de grootste autoconstructeurs en één van de bekendste ondernemingen ter wereld. Het merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid en onderstreept dit keihard door zijn fel gewaardeerde 5 jarige garantie op al haar fraaie modellen waaronder de IQ, AYGO, Yaris, Auris, Corolla, Verso-S, Verso, Avensis, Prius, Grand Prius+, RAV4, Land Cruiser, Land Cruiser V8 en de Hilux. Toyoya is ook pionier en koploper op het vlak van hybride wagens en zorgde onder meer vor een revolutionaire doorbraak met de ontwikkeling van de Hybrid Synergie Drive, een erg vooruitstrevende oplossing met een benzinemotor geoptimaliseerd voor een zo laag mogelijke uitstoot, gekoppeld aan een elektromotor met nul-uitstoot, gevoed door een nikkel/metaalhydridebatterij. Beide motorisaties werken in harmonie en onder toezicht van een erg gesofisticeerde computereenheid om een optimaal rijgedrag te bekomen.

Peugeot

Sinds 1810 heeft Peugeot zijn naam, en daarna ook zijn logo - de Leeuw - verbonden aan onder meer scooters, fietsen en pepermolens die wereldwijd het toonbeeld zijn van Franse innovatie en luxe, maar vooral ook aan mooie en betrouwbare auto's. Met heel wat aandacht voor ontwikkeling en innovatie is het merk intussen 200 jaar jong geworden en in het jubileumjaar 2010 werd een nieuwe merkidentiteit geintroduceerd en kondigde Peugeot ook aan om tegen 2015 maar liefst 3 plaatsen te willen stijgen op de wereldranglijst van automerken. Tussen 2010 en 2012 werden niet minder dan 14 nieuwe topmodellen gelanceerd. Als wereldmerk met 55 miljoen geproduceerde auto's en een wereldwijd mobiliteitsaanbod, heeft Peugeot alles in huis om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te zien.

KIA

Op 10 jaar tijd slaagde Kia Motors Belgium erin om een quasi nulverkoop in een neerwaartse markt om te zetten in een spectaculair groeiverhaal. Met een volledig vernieuwd gamma auto’s die volledig afgestemd zijn op de Europese markt en een sterk dealernetwerk zet Kia ook in ons land zijn op kwaliteit en klantentevredenheid gebaseerde opgang verder, met opmerkelijke modellen als de Picanto, Rio, Venga, Soul, pro_cee'd, cee'd en nieuwe cee'd, de Optima, Sportage, Sorento en Carens. Ook is Kia Motors de 1ste constructeur in Europa die het heeft aangedurfd om 7 jaar totale fabrieksgarantie aan te bieden op al zijn modellen.

Adres: Leugenberg 105, 2180 Antwerpen
Telefoonnummer: 036602940
Stad: Antwerp
Route: Leugenberg 105
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Peugeot Antwerpen noorderlaan, Van Gansen Ekeren, Garage Van Gansen Noorderlaan, Van Gansen Peugeot, Van Gansen Tweedehands, Van Gansen Kia, Kia Garage Antwerpen, Kia garage in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biro.be Biro.be 2 km Het eerste 100% elektrische persoonlijke vervoersmiddel op vier wielen met verwijderb...
Van Hoof Services Van Hoof Services 5 km Verkoop, onderhoud en herstellingen van voertuigen.
Profile Tyrecenter ABS Profile Tyrecenter ABS 6 km Vriendelijk en snel geholpen. Aan mij hebben ze een nieuwe klant.
A7-Motors A7-Motors 6 km Inkoop & verkoop van 2dehands wagens info:0486151011
Van Mossel Opel Van Mossel Opel 7 km Jouw droomwagen verdient de beste service. Daarom kun je in de Van Mossel Opel vestig...
Van Mossel Mitsubishi Van Mossel Mitsubishi 7 km Bij het ophalen was het één grote beleving, ze overlopen de factuur en de nota’s van ...
bolides bolides 7 km Heel gemakkelijk. Voordelige tarieven. Prima service.
D-Cars Deurne D-Cars Deurne 8 km Ik verkoop auto’s
Takeldienst A&S cars Takeldienst A&S cars 8 km Welkom bij A&S Cars. Bent u opzoek naar een andere wagen dan bent u bij ons bij het j...
Garage GMS bvba Garage GMS bvba 8 km Vriendelijk en correct. Zeer goede en duidelijke uitleg. Ook zeer goede tarieven. Ben...
Polestar Antwerpen Polestar Antwerpen 8 km Zeer professionele en bijzonder vriendelijke ontvangst in een wat futuristische toonz...
Autocenter Autocenter 8 km Prachtige mens en beste garage in Antwerpen en omstreken !!
Garage Brabo Garage Brabo 8 km Onderhoud en Herstellingen alle merken
R-Line Motors R-Line Motors 9 km Vandaag 28/01/2023 mijn auto afgehaald bij rline Motors in deurne.wij zijn zeer tevre...
Truck Center Mercedes Benz Antwerpen Truck Center Mercedes Benz Antwerpen 9 km Geholpen door top verkoper Tom, hij kent zijn vak
Zekri Motors Zekri Motors 10 km Wij kopen alle tweedehandswagens aan met of zonder schade ongeacht de kilometers op d...
Permeke motors Permeke motors 12 km Tot 2x maal toe een probleem in garantie met onze 2020 Ford focus. Permeke weigert on...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid