facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor bolides

bolides

Info

Rij wanneer je wil. Bolides zijn auto's van a-merken die in je buurt op je wachten. Je betaalt enkel wanneer je rijdt, per uur en per kilometer.

Geschiedenis

Bolides besparen je pakken tijd en geld, terwijl je even mobiel blijft.

Reserveren, openen en starten doe je met je smartphone. Je betaalt enkel de reservatietijd en de gereden kilometers. Brandstof, verzekeringen en onderhoud zijn inbegrepen.

Bolides zijn pure fun.

Je rijdt rond met klasbakken, en je doet alles met je smartphone. Ook in de auto, waar alles voorzien is om met jouw smartphone jouw bolide helemaal van jou te maken.

Bolides zijn goed onderhouden auto’s die in je buurt op je wachten.

Bolides staan nooit verder dan vijf minuten wandelen. De beschikbaarheid is hoog door voldoende auto’s per zone. Een roadie verzorgt de bolides.

Plant je vlag en start je community!

Bolides stuur je zelf, letterlijk en figuurlijk. Jij bepaalt waar ze komen en hoeveel je bespaart! Wil je Bolides in je buurt dan hoef je maar één ding te doen: je vlag planten op de kaart.

Adres: Thonetlaan 70, 2050 Antwerpen
Telefoonnummer: 03 369 43 30
Stad: Antwerp
Route: Thonetlaan 70
Postcode: 2050


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bolides betekenis, Deelauto Antwerpen, Autodelen, Cambio Antwerpen
Recensies
Heel gemakkelijk. Voordelige tarieven. Prima service.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor bolides.

Antwerp autoverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Thonetlaan 70 antwerp autodealer kaart stadsplattegrond, satellietweergave. bolides adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met bolides. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over bolides delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid