facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peugeot Retail Belgium

Peugeot Retail Belgium
"Service après-vente fermé le samedi / After-sales service gesloten op zaterdag. Carrosserie toutes marques : 02 702 62 19 ou 02 702 62 21..."
Adres: Avenue Jacques Georgin 15-19, 1030 Schaarbeek
Telefoonnummer: +3227026211
Stad: Schaerbeek
Route: Avenue Jacques Georgin 15-19
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Peugeot Meiser, Peugeot DROGENBOS, Peugeot Garage onderhoud
Recensies
Ze vullen zelf de google review in. Toen ik mijn wagen ging ophalen, moest ik een QRcode scannen en nam de verkoper mijn gsm over om ongevraagd zelf een Google reviewscore te geven van 5 sterren met een zeer positieve commentaar. Ik kreeg nochtans bijna de verkeerde wagen mee als ik zelf niet had opgemerkt dat de nummerplaat niet overeenstemde. De bediende die het papierwerk in orde bracht was wel zeer vriendelijk en deed haar best om mij in het Nederlands verder te helpen. Vandaar nog een score 2.
Ontevreden over deze garage. Auto binnen gebracht met platte band en week later nog steeds niet vervangen. Meermaals proberen te bellen, 90% van de tijd wordt er niet opgenomen/afgelegd. Geen enkele visibiliteit op wanneer dit in orde komt. Lijkt me simpele routine reparatie?
Heden voor schut gezet, doordat er geen gewone en geen remolie waren. De gps heeft mij naar een garage aan Meiser gebracht, waar ik zeer vriendelijk ontvangen werd door de heer Bader Snoussi. Vreemd genoeg bleek in mijn huisgarage het nodige onderhoud niet volbracht te zijn. Het noodzakelijke onderhoud was de You Citroën bereid uit te voeren op deze zaterdag. De hulpvaardigheid van de garage werd zeer op prijs gesteld. Hartelijk dank voor de goede zorgen en uitstekende service.
Ben goed ontvangen en geïnformeerd. Dank je Raphael. Merk op dat parkeerruimte ontbreekt. Op de straat expertises uitvoeren lijkt me niet veilig.
Ik was op 21 juni 2022 op weg om mijn nieuwe lease wagen af te halen bij deze garage. Toen ik er bijna was vanuit Gent, kreeg ik telefoon dat de wagen er niet was. Telefoon kreeg ik van de mensen die mijn oude wagen zouden inspecteren. Ik heb diezelfde dag nog contact gehad ook met de dienst aflevering die me lieten weten dat ze mijn gsm nummer hebben en dat ik zou teruggebeld worden als de wagen er is. We zijn twee maand verder nu en ik heb nog steeds niks gehoord. Mail naar sales, no answer. Daarnet telefoon naar afleveringsdienst . Telefoon slaat gewoon dicht. Bellen naar werkplaats dan maar met vraag om mij door te schakelen. Persoon beloofde mij dat te doen en haakte toen in. Enige wat ik wil is een uitleg hoe het komt en welke termijn ik nu mag verwachten. Ik kan voorlopig verder met mijn huidige wagen, maar zelfs een deftige uitleg geven kan niet. Zeer teleur gesteld tot op heden.
Na 2,5 maand was mijn wagen toegekomen of eindelijk gevonden. Men zou beter deze dealer sluiten en de wagens lokaal afleveren. Steun de lokale wagen dealer.
Vriendelijke service, alleen kleine parking, maar zeer goeie klantenervaring
Mijn nieuwe wagen staat al 2 weken in de garage. Als ik bel om de aflevering in te plannen neemt er meestal niemand op, als er na tientallen keren proberen toch iemand antwoord kan deze geen afspraak inplannen en moet er iemand anders terugbellen. Deze belt naturlijk nooit terug, waardoor we weer vanop 0 beginnen. Hopelijk begint Arval snel met een andere Peugeot garage samen te werken, zodat we deze garage niet meer moeten gebruiken. Ik heb nog niet met mijn nieuwe wagen gereden, maar heb nu al spijt van mijn keuze voor Peugeot.
Zeer onvriendelijk personeel dat niet de moeite neemt je verder te helpen als je niet voor een nieuwe aankoop komt. Omdat mijn wagen na een ongeval niet meteen geregistreerd was, ben ik zelf ter plaatse gekomen om te constateren dat het personeel niet de moeite wilde nemen om te kijken of deze al dan niet was binnen gebracht. Dit gebeurde meerdere malen en vooral telefonisch. Na zelf te zoeken heb ik hem toch ergens in een hoekje achter vuilbakken aangetroffen. Een paar dagen later kreeg ik telefoon dat de herstelling 8000 euro zou kosten. Toen ik vroeg voor een offerte wilde ze mij deze niet geven en zeiden ze dat ''het gewoon duur is''. Zonder verdere informatie heb ik een andere garage gecontracteerd die vrijwel meteen ter hulp kwam om mijn wagen daar weg te takelen waar ik wel de nodige service kreeg. In 'Peugeot retail Meiser' wordt duidelijk gebruik gemaakt van je onwetendheid. Het personeel weigert Engels te spreken, wat ik voor een groot bedrijf bijzonder onprofessioneel vind in deze huidige tijd.
Reeds 9x gebeld zonder antwoord. Uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen die na mijn uitleg, mij plots in wacht plaatste en vervolgens het gesprek beëindigde. Ongeloofelijk slechte service.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Peugeot Retail Belgium.

Schaerbeek autoverdeler

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Jacques Georgin 15-19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Peugeot Retail Belgium adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Peugeot Retail Belgium. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Peugeot Retail Belgium delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Citroen Retail Belgium Citroen Retail Belgium 0 meter Dit was veruit het vreemdste garage bezoek ever! Ik kwam er om drie ruitenwissers te ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid