facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pets & Pics

Pets & Pics

Info

Van dierenoppas tot mooie herinneringen op foto! Jouw dier in de schijnwerpers. Pets & Pics doet het beide!

Geschiedenis

Ik ben een energieke vrouw die heel erg veel van de buitenlucht kan genieten. Fotografie, reizen en paardrijden zijn mijn hobby's. Ik hou ook ontzettend veel van dieren. Daarom ben ik ook begonnen met dierenverzorging en een hondenuitlaatdienst. Kleine of grote dieren, geen probleem. Ook paarden en andere weide dieren zijn welkom. Ik doe graag de stal van jouw paard of de kattenbak van de kat.

Ook klein drukwerk is welkom. Communiekaartjes, uitnodigingen en andere leuke dingen wil ik creatief met jullie verwezenlijken.

Ik ben alle dagen open om voor u huisdier te zorgen. Op maandag worden er geen fotoreportages ingeplant. Meer info vindt u op de website. Voor nog meer info mag u steeds een mailtje of privéberichtje sturen. Via de telefoon kan ik niet altijd opnemen.

Adres: ..., 2470 Retie
Telefoonnummer: 0474/886710
Stad: Retie
Route: ...
Postcode: 2470


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Full Case Photography Full Case Photography 0 meter shooting & car events.
Dierenhoekske Dierenhoekske 4 km Ik had altijd moeite mijn hond weg te brengen totdat ik haar naar Dierenhoekske brach...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid