facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenhoekske

Dierenhoekske

Info

Privéopvang voor jouw troeteldier, geen kooien en kennels maar gezellig in huis en tuin.
25are speelplezier.
poezenopvang
konijnenopvang
Trimsalon
dierenwinkeltje

Geschiedenis

Voor meer informatie kan u altijd een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 0485/52.88.07



"Huiselijk pension voor honden en katten. Geen kooien en kennels maar gezellig in huis en tuin.Grote speelweide voor de honden van 25are. Woonkamer vol met kussens, mandjes en een bed. Voor de poezen is er een ruime poezenkamer helemaal ingericht naar de noden van de kat. Krabpalen, snoezelplaatsjes, speelgoed, drinkfontein, …"
Adres: Geelsebaan 180, 2470 Retie
Telefoonnummer: 0485528807
Stad: Retie
Route: Geelsebaan 180
Postcode: 2470



op zoek naar gerelateerd: Familiale hondenopvang, Kattenhotel retie, Hondenopvang Oud-Turnhout, Hondenopvang Geel, Den Diel Dessel, Hondenhotel, Hondenpension Kempen, Hondenhotel regio Mol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pets & Pics Pets & Pics 4 km Van dierenoppas tot mooie herinneringen op foto! Jouw dier in de schijnwerpers. Pets ...
Recensies
Ik had altijd moeite mijn hond weg te brengen totdat ik haar naar Dierenhoekske bracht. Vanmorgen weer. Kwispelend voor de poort dat ze naar binnen wilde. Toen ze Katrien zag was ze door het dolle heen en zag ze mij niet meer staan. Ik ga zo met een gerust hart op vakantie. Mensen die 1 ster geven en praten over broodfok en niet zuiver weten echt niet waar ze het over hebben. Dit adres is echt top!
Eerste keer in 5 jaar mijn Golden Retriever laten trimmen en wassen. Het was een geweldige ervaring voor hem! Heel lieve trimster, ze weet wat ze doet en geeft ook goed advies. Heel erg tevreden van! Wij komen zéker terug.
Zo een fijne hondenopvang! Onze hond is hier altijd erg goed opgevangen geweest. Zowel voor de vakantie als voor dagopvang. Prima service!
Super mensen met een hart voor dieren. Jammer dat de mensen van Hoeve Hoogland, een broodfokker die dagelijks het leed van dieren instand houdt, revieuws schrijft om een ander die wel goed doet slecht te maken. Dit zegt nog eens iets meer over Hoeve Hoogland en zijn mensen! Hoe laag bij de grond. Aan het Dierenhoekske, die zoals jullie bezig zijn. Goed werk!
Geweldige dame! Mooi bedrijf en alle mensen die tegen broodfok zijn, zijn pas echte dierenliefhebbers. Zo dom dat mensen nog steeds niet door hebben dat Hoeve Hoogland 1 van de grootste broodfokkers zijn. Zolang je daar een pup koopt, hou je zelf de broodfok in stand. Stop de broodfok!!!!!
opgelet hier uw hond niet brengen om te toiletteren , bij mijn hond stuk uit het oor geknipt. als je kritiek hebt ben je plotseling broodfokker terwijl ze zelf in het zwart kweken in erbarmelijke omstandigheden. hoeve hoogland is een erkende kennel dat kan je van hun zwartkweek niet zeggen.
Dieren liefde staat er hoog in het vaandel.
Bah nog nooit zo'n vieze bedoeling gezien. En dan nog niet gesproken over hoe hypocriet deze mensen zijn.
Wel grappig dat er slechte reviews staan over pups terwijl je dat niet hebt. Veel succes met je zaak!
Je lijkt me geen broodfokker of dierenmishandelaar zoals eerder verteld werd. Verre van zelfs ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid