facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Petros Le Pelican

Petros Le Pelican
"Restaurant grec familial ouvert depuis 43ans…Nous vous proposons des spécialités de notre pays et fait maison"
Adres: Rue de Tilff 106 , Boncelles 4100, BE
Telefoonnummer: 04 336 06 36
Stad: Boncelles
Route: Rue de Tilff 106
Postcode: 4100



op zoek naar gerelateerd: le pelican, boncelles carte, Petros Le Pelican Menu, Pelican restaurant Menu, Petros Restaurant Menu, Le Pélican à Boncelles, Brasserie Boncelles, Chicky's Boncelles, Restaurant Rigoletto Boncelles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Begonia Chinois Le Begonia Chinois 398 meter Zeer goede maaltijd van start tot finish. Prettige bediening. Zeer schoon restaurant....
Lunch Garden Lunch Garden 461 meter Personeel was vriendelijk, slaatje was aan de kleine kant voor de prijs dat we betaa...
Recensies
Heel gezellig, mooi ingericht en heel lekker eten
Heel vriendelijk personeel en super lekker eten!Eten: 5/5
Zeer lekkere gerechten.Eten: 5/5
Só lá fui uma vez e adorei
De vriendelijke en warme sfeer zorgt ervoor dat u zich Grieks voelt tijdens een maaltijd. De gerechten zijn gevarieerd, van goede kwaliteit, in royale hoeveelheden,... Het is daar erg schoon. We weten niet hoe we met bancontact moeten betalen maar met visa of cash. De prijzen zijn absoluut correct.
Zeer goed Grieks restaurant. Zeer hartelijke ontvangst en zeer merkbare traditionele Griekse keuken. Muzikaal vermaak. Kleine flat, wacht een beetje lang. Goed adres om te ontdekken of te herontdekken.
Uil restaurant. Zeer hartelijke ontvangst ondanks het volle huis. Een beetje geduld voor de tafel, het is beter om te reserveren. Extra service: vriendelijk en bekwaam personeel. +++ en hartige gerechten. Toevoeging zeer correcte pr gerechten geserveerd. Parkeren: Groot gebied in de buurt.
Het was goed maar niet uitzonderlijk en erg duur, zowel drankjes als eten. Biedt veel gegrild vlees, vis en schaaldieren. Griekenland vinden we helaas niet terug in de gerechten.
Dit is de tweede keer dat ik kom eten, de eerste keer was jaren geleden met mijn vader, maar ik herinner me nog dat ik daar de youvetsi ontdekte waar ik van hield. Sindsdien lijkt het restaurant opnieuw te zijn ingericht en ik vind het vandaag beter, hoewel de setting het verdient om op één lijn te staan ​​met de keuken, want het is gewoonweg uitstekend. Voor wie de Griekse keuken niet kent, biedt Petros formules om te delen, zowel voor het voorgerecht als voor het hoofdgerecht, waarbij je van alles een beetje kunt proeven. Dit is wat we met mijn vriend hebben gekozen en zonder spijt was alles zo goed! Het kamerpersoneel is schattig, vriendelijk en bekwaam. Ik raad dit restaurant aan met je ogen dicht, het enige nadeel is dat het erg gehorig is, maar dat is ook een teken dat veel mensen het naar hun zin hebben, nietwaar? Last but not least, de koffie digestief is gewoon heerlijk Ik kom met veel plezier terug!
Zeer goed Grieks restaurant. Mooie overdekte eetzaal, zeer aardig kamerpersoneel, stevige en smakelijke traditionele Griekse gerechten, goede wijnkaart. Een op koffie gebaseerde shoot aangeboden door het huis werd zeer gewaardeerd. Zonder enige aarzeling aan te bevelen. Laat je niet misleiden door de gevel, het interieur verbergt een schat aan Griekse keuken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid