facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Begonia Chinois

Le Begonia Chinois
Adres: Route du Condroz 81 , Boncelles 4100, BE
Telefoonnummer: 04 338 38 88
Stad: Boncelles
Route: Route du Condroz 81
Postcode: 4100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petros Le Pelican Petros Le Pelican 398 meter Heel gezellig, mooi ingericht en heel lekker eten
Lunch Garden Lunch Garden 791 meter Personeel was vriendelijk, slaatje was aan de kleine kant voor de prijs dat we betaa...
Recensies
Zeer goede maaltijd van start tot finish. Prettige bediening. Zeer schoon restaurant. We zullen terug komen
Ik ga er al jaren en altijd zo goed Zeer goed eten en altijd een zeer mooie presentatie? Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! ik raad aan 10 maanden later, Overdreven prijsverhoging, Oké, alles is duur, maar gerechten die 15 eur kosten, kosten 23 mtn en voorgerechten die in prijs zijn verdubbeld.. Ik ben echt verdrietig. Alleen al daarvoor komen we niet terug. 150 eur voor 4 om mee te nemen kan gewoon niet.
Zeer goed Chinees restaurant. Ik was echt verbaasd over de democratische prijzen in vergelijking met de kwaliteit van de maaltijd. We namen een voorgerecht, een gerecht, wijn en we betaalden een toeslag van 60 € voor twee personen! Het is een geweldige ontdekking, ik raad het aan.
Zeer vriendelijke plek, vriendelijk personeel, gevarieerde gerechten tegen eerlijke prijzen en worden geserveerdEten: 5/5
Bestelservice online om mee te nemen ter beoordeling. We ontvangen een bevestiging per e-mail, die ons zelf vertelt dat we een bevestiging per sms zullen ontvangen. Deze bevestiging komt echter nooit aan... en terecht, wanneer we op de geplande tijd aankomen, wordt ons verteld dat de bestelling niet is geregistreerd omdat ze er te veel hadden. Oké, maar dan moet je het ons laten weten en ons niet 1 uur laten wachten zonder te weten of het OK is of niet. Daarna bereiden we onze bestelling nog voor bedankt: we wachten 40 minuten ter plaatse zonder ons iets aan te bieden een paar chips waren genoeg geweest. Voor het eten als zodanig, gemiddeld, zeker gezien de prijs, hoger dan de "concurrenten" in het gebied.
Andere keuken dan de gebruikelijke Chinese restaurants. Een erg leuke ontdekking. We zullen terugkomen.Eten: 5/5
Goed Chinees restaurant met een betaalbare kaart. Maar de laatste twee keer dat we er heen gingen, verwaardigde de baas / serveerster zich niet langer om te willen bedienen en praatte ze liever met haar stamgasten. Toen we na 30 - 45 minuten met haar probeerden te praten, hadden we de indruk haar in haar gesprekken te storen. Er waren op die dagen 2 of 3 andere tafels die ook in de problemen leken te zitten. Jammer, want hij is zeker een goed mens en het eten is goed.
Een goed restaurant maar de prijzen!!! Een restaurant om aan te bevelen Een schitterende omgeving
Op doorreis in Luik kwamen we toevallig dit restaurant tegen en hadden een gezellige avond. De eigenaar besteedt veel zorg en het eten is van hoge kwaliteit met royale porties. Let ook op een zeer uitgebreide wijnkaart, keuze te over! Vriendschap uit Frankrijk. Kindvriendelijkheid: We hadden ruimte voor onze kinderwagen aan tafel en het etablissement is uitgerust met kinderzitjes.
Een onverslaanbare kwaliteit/kwantiteit/prijsverhouding, verdient het om bekend te zijn! Ik raad ten zeerste aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid