facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pearl City

Adres: 20 Mechelse baan, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: +3215518010
Stad: Keerbergen
Route: 20 Mechelse baan
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Pearl city menu, Chinees Bonheiden, Chinees Putte, Chinees Heist-op-den-Berg, Chinees betekom, Brasserie Keerbergen, Valentijnsmenu Keerbergen, Frituur Keerbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cooking Dao Cooking Dao 2 km Mooi ingericht intérieur en gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Fantastisch gegeten....
Recensies
Ik denk dat ik zelf betere chinees maak :. De nasi rijst had zo weinig groentjes dat er eerder spraken was van de witte rijst kan sporen van groentjes bevatten dan nasi rijst. zie foto. De menu was onduidelijk want wat je op de afhaal menu kan krijgen kan je niet krijgen in het restaurant? Verder had het eten weinig smaak en was er geen saus of andere verfijning. De prijzen waren ook nog eens aan de hoge kant voor wat je krijgt.
Als Jr frietjes wil wel heel weinig, niet iedereen lust rijst.Eten: 3/5
Echt lekker en gaat vlotEten: 5/5
Gisteren nasi goreng besteld met drie soorten vlees, of wat er moest voor doorgaan. Amper 1 scampi te bespeuren in dit gerecht. De nasi was ook smakeloos. Dit is de laatste keer dat we hier eten besteld hebben.
Prijs kwaliteit is ok. Soms krijg je gewone pasta waar het eiërnoedels moeten zijn maar het blijft eetbaar.
Jammer genoeg hadden wij een verkeerde bestelling mee. Ondanks dat we zeker wisten dat we dit juist hadden doorgegeven kregen we op een zeer onvriendelijke manier te horen dat het toch onze schuld was. Het is niet bij onze deur maar omdat het eten wel lekker van smaak is rijden we graag wat verder. Alleen jammer dat de bediening heel onvriendelijk is.
Ik schrijf nooit een review, maar hier maak ik een uitzondering. Ik geef maar 1 ster, want het gemiddelde moet hier echt naar beneden gehaald worden. Eerst en vooral zijn ze enorm onvriendelijk. Daarnaast is hun eten totaal overroepen. We hadden 2 pikante gerechten, waar geen pikantheid te bespeuren viel. Vrij smakeloos ook en de gebakken rijst is ondermaats. Verder hadden ze nog een bestelling vergeten, maar deze was gelukkig niet aangerekend. Eerste en laatste keer voor ons.
Lekkere afhaalchinees. Bestelling tijdig klaar. Geen bancontact betaling mogelijk!
Vriendelijke bediening Hun Nasi gerechten mogen meer smaak hebben
Het eten was goed maar duur, de sfeer koel en de bediening slecht, een glimlach kon er niet eens af...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid