facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cooking Dao

Info

Chinees restaurant aan de oevers van de dijle

Geschiedenis

Chinees restaurant aan de oevers van de Dijle

Adres: Hansbrug 16, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 016904801
Stad: Keerbergen
Route: Hansbrug 16
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Cooking Dao Menu, Chinees Keerbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pearl City Pearl City 2 km Ik denk dat ik zelf betere chinees maak :. De nasi rijst had zo weinig groentjes dat ...
Recensies
Mooi ingericht intérieur en gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Fantastisch gegeten. Als voorgerecht deelden we het assortiment 'Dim Sum', mooi verzorgd bord en zeer lekker. Ik nam als hoofdgerecht de 'cooking Dao' eend, welke zeer lekker was. Perfect op temperatuur en lekker zoetzuur. Hier komen we zeker nog terug.
Juni 2019: De streek eens gaan verkennen en hier iets gaan drinken in de namiddag. Waren heel vriendelijk. Meteen gereserveerd voor 's avonds. Vriendelijke bediening en lekker Chinees getint eten. VEEL vis-keuze. En prijs/kwaliteit dik in orde! HEEL gezellig zitten en er is ook een buitenterras.
Aziatisch restaurant vlakbij de Hansbrug in Haacht. Niks speciaals of wauw gewoon goed. Mooi terras.
Zeer vriendelijk personeel en heel lekker eten in een mooie omgeving. Aangenaam interieur en mooi tuin terras. Zeer rustig gelegen.
Heel lekker gegeten! Een mooie mix van Oosters en Westers eten. Mooi opgediend/geserveerd. Zeer vriendelijke bediening! Een aanrader!
Lekker eten, vriendelijke bediening maar wachttijd is soms wat lang....
Heel vriendelijk en gedienstig personeel. Mooi en gezellig terras. Als je reserveert voor buiten, is er sowieso nog plek binnen voor je. De schotels zijn voldoende en vers klaar gemaakt. Het is niet het traditionele chinese restaurant. Je kan in de namiddag ook gewoon een ijsje of Pannekoek komen eten. Zelfs een glaasje drinken mag, is ook bekend als brasserie.goede ligging voor fietsers en wandelaars.
Heel lekker, verfijnd ! Mooi terras. Heel rustig gelegen. Vriendelijke bediening.
Heel erg mooie locatie naast de Hansbrug. Als het weder het toelaat kan men in de tuin eten. Binnen is er ook voldoende plaats en met een mogelijkheid om zich met een groep wat apart te zetten . Het eten is Oosters maar met heel wat Westerse accenten. Alle mogelijke combinaties met rijst of noodles . De bediening is vlug en erg vriendelijk. Aanrader.
Bediening ok, rode wijn was lekker. Zeevruchten in stoofpot= veel te zoet= jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid