facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pastridor

Pastridor

Info

Pastridor is dé specialist op gebied van bake-off producten en is gespecialiseerd in brood, viennoiserie en snacks in de meest diverse vormen.

Geschiedenis

Het bedrijf is ontstaan in 1985 en maakte deel uit van de Belpan-groep. Het begon in de vijftiger jaren, met een kleine bakkerij in Brussel. Al snel kende de zaak een groot succes en werd er aan tal van restaurants en zelfs aan andere bakkerijen geleverd.

De bakkerij in Brussel produceert intussen enkel de diepvries broodspecialiteiten. De 2 andere productiebedrijven zijn gevestigd in Londerzeel, gespecialiseerd in de productie van baguettes, Frans brood en piccolo's, en in Moeskroen, gespecialiseerd in de productie van viennoiserie in zijn meest diverse vormen. Londerzeel vormt tevens het logistieke centrum van Lantmännen Unibake Benelux.

In 2006 nam Lantmännen Unibake het Belgische bedrijf Pastridor over.

Adres: Nijverheidsstraat 3, 1840 Londerzeel
Stad: Londerzeel
Route: Nijverheidsstraat 3
Postcode: 1840



op zoek naar gerelateerd: Pastridor Glutenvrij, Pastridor broodjes afbakken, Pastridor nederland, Pastridor Hamburger bun, Pastridor vacatures, Lantmännen Unibake Londerzeel, SANDWINO Pastridor, Pastridor pistolet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belmio Belmio 104 meter Heerlijke koffie en leuke verpakking!
SipWell SipWell 452 meter 6 jaar klant geweest ,uiteindelijk contract stopgezet na veel problemen met coolers, ...
Recensies
Alleen om te lossen van diepvries
Wreed slecht ik moet daar alleen maar werken
Vertaald door Google Ik vond erg leuk Origineel Gostei muito
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pastridor met het openbaar vervoer


Londerzeel Berg 470 meter
288

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid