facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belmio

Info

Belmio, een heerlijk Belgisch koffie-assortiment dat 5 smaken telt, elk met hun eigen karakter en verpakt in handige aluminium capsules.

Geschiedenis

Belmio is een Belgisch bedrijf dat gegroeid is vanuit een passie voor koffie en een zoektocht naar het juiste evenwicht tussen het brouwproces en de unieke koffie blends.

Koffieliefhebbers worden verwend bij Belmio. Alleen de allerbeste Arabica-bonen en een hoogwaardige selectie Robusta-bonen komen immers in aanmerking voor onze unieke blends. Dat heeft alles te maken met onze passie voor koffie en onze zoektocht naar perfectie. Want dat moment van luxe wanneer u de subtiele Belmio-smaak proeft, verdient u echt.

Daarom maken we gebruik van een eigen uniek brouwproces die onze Belgische koffie onevenaarbaar maakt. Een proces dat we in de loop der jaren verfijnden tot een koffie-ervaring die van begin tot einde topkwaliteit en welverdiende eenvoud uitademt. En dat is de essentie van Belmio.



"Belmoca NV in Londerzeel, is een sterk groeiende organisatie met state-of-the-art productielijnen. Het bedrijf is actief in de markt van compatible aluminium koffiecapsules en verwacht continue een sterke groei in de komende jaren. Dankzij het hoogtechnologisch en recent machinepark en onze gedreven medewerkers zijn we in staat een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product aan te bieden, zowel via ons eigen merk of aan Private Label klanten. Belmoca NV is a fast-growing company in the food and packaging sector. We are a Belgian production company of compatible aluminium coffee capsules.Our goal is to give our customers a full coffee experience."
Adres: Weversstraat 24, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: 0032 52 50 60 50
Stad: Londerzeel
Route: Weversstraat 24
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Belmoca vacatures, Belmio decaffeinato, Belmoca
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pastridor Pastridor 104 meter Alleen om te lossen van diepvries
SipWell SipWell 378 meter 6 jaar klant geweest ,uiteindelijk contract stopgezet na veel problemen met coolers, ...
Recensies
Heerlijke koffie en leuke verpakking!
Al van donderdag besteld bij belmoca londerzeel.online betaald,en tot nu geen mail wanneer ze geleverd worden Je kunt ze nergens kopen Echt slechte service dus De 1e maal moest ik ook al zolang wachten Slechte service dus!
Alleen de geur al op de parking.
Zeer snel geladen!!
Regelt snel documenten en ook snel naar Oekraïne en laadt diverse ladingen
de slechtste koffie ter wereld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid