facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pastel Schilde

Pastel Schilde

Info

Be different...

Geschiedenis

Bij Pastel Lingerie vindt u de mooiste collecties lingerie,nachtkleding en beachwear voor zowel jonge vrouwen als voor dames.
Met bekende merken zoals Chantelle en Simone Pérèle ,de perfecte klassiekers, en Twin-Set, Heidi Klum, Princesse Tam Tam, Hanky Panky enz. als toonaangevende musthaves voor de fashionista’s gaan wij ieder seizoen opnieuw op zoek naar leuke en nieuwe merken om iedere vrouw zowel overdag als ’s nachts te laten stralen. Ook de jonge meisjes worden niet vergeten: met toffe merken zoals Banana Moon , Sundek, Kiwi enz. kunnen ook zij hun hartje ophalen bij Pastel Lingerie.
Elk nieuw zomerseizoen dompelen wij u onder in een grote keuze badmode met merken zoals Banana Moon, Twin Set, Seafolly, Kiwi, Exilia, Livia, Kuny, Princesse Tam Tam, Essentiel Beach, Empreinte enz. U vindt ook de aangepaste kleedjes, tuniques en shorts om met een perfect koffer naar uw zomerbestemming te reizen.
Voor nachtkleding letten we vooral op comfort en kwaliteit , maar ook hier zie je de persoonlijke uitstraling van Pastel Lingerie . Met merken zoals Le Chat, Cyell, Twin Set, Princesse Tam Tam , Skiny enz. kunt u ook hier kiezen voor mooie en comfortabele pyjamas en homewear.
Naast het ruime aanbod en cup maten van A tot E biedt Pastel Lingerie ook persoonlijk en professioneel advies. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een uitstekend oog wat betreft pasvorm en comfort . Wanneer u binnenkomt ,valt onmiddellijk de warme en gezellige sfeer op die de trend van onze collecties goed weergeeft. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich tijdens het passen kan thuis voelen en dat u in alle rust uw keuze kan maken.
Bij ons om de hoek vindt u voldoende parkeergelegenheid.
Tot binnenkort!

Adres: Turnhoutsebaan 145, 2970 Schilde
Telefoonnummer: +32 33832779
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 145
Postcode: 2970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Finess Lingerie Schilde/‘s-Gravenwezel Finess Lingerie Schilde/‘s-Gravenwezel 73 meter Ongelooflijk hoe goed de dames je begeleiden in het kiezen en beslissen en heel belan...
Recensies
Doet moeite om oplossinggen te vinden.
Een schat van een mevrouw. Eerlijk advies en daar hou ik van.
Prachtige winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid