facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Finess Lingerie Schilde/‘s-Gravenwezel

Finess Lingerie Schilde/‘s-Gravenwezel

Info

Uitgebreide collectie met ook jonge merken en opvolging van trends. U wordt steeds geholpen door een erkende lingeriestyliste.

Geschiedenis

* 20 jaar ervaring
* Gekwalificeerd personeel (lingeriesyliste)
* Van A tot G cup
* Gratis retouche



"We doen er alles aan om onze klanten professioneel advies te geven in een ruim kwalitatief aanbod. Bij de keuze van de collecties, staan pasvorm en kwaliteit centraal. Ook de laatste trends en styling worden nauwkeurig gevolgd. Indien u graag meer advies wenst over de artikelen of over uw maat, bent u altijd welkom in de winkel!"
Adres: Turnhoutsebaan 133, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 03/383.59.14
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 133
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Pastel Schilde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pastel Schilde Pastel Schilde 73 meter Doet moeite om oplossinggen te vinden.
Recensies
Ongelooflijk hoe goed de dames je begeleiden in het kiezen en beslissen en heel belangrijk, en ik geloof dat het heel gemeend is, ze laten je goed en vrouw voelen! Heel knap! Ik mag zeggen dat mama haar meisjes heel goed opgeleid heeft en ja, het blijft m n topadresje!
Mooie, uitnodigende zaak op een eerste klas locatie in Schilde! Al jaren een vast adres voor veel Schildenaren! Ik kocht onlangs een heerlijke pyjama van het merk Hanro en nam ook een trio van slips mee. Super kwaliteit, en... super vriendelijke dames!
Vriendelijk en behulpzaam. De collectie Hanro ondergoed mag voor mij wat uitgebreider en meer zwart, prachtig materiaal met wol en zijde die niet prikt. Spijtig van de overheersende synthetische geur van het huisparfum waar ik misselijk van word, en waardoor ik naar buiten moest vluchten.
Heel goede service. Mijn nieuwe aankoop, was jammer genoeg na een week al stuk, maar werd fantastisch goed opgelost! Ik kreeg diezelfde dag nog het nieuws dat ik gewoon een nieuwe mocht komen kiezen :
Altijd even vriendelijk en gedienstig! En bovenal steeds een prachtige collectie!
Top bediening met jarenlange ervaring en een ruim aanbod! Een echte aanrader!
Zeer aangename winkel met uitstekende begeleiding. Ruim aanbod, verschillende stijlen voor zowel jong als oud en altijd super vriendelijk personeel dat precies dàt item weet uit te zoeken dat je nodig hebt! Er is een reden waarom ik steeds terug ga na Finess...
Top! Altijd welkom, heel aangenaam. Ik kom er al jaren. Professioneel en zeer vriendelijk. Een aanrader.
Ik werd zeer goed geholpen door Margot zij wist direct wat ik wou. Dat vind ik een heel groot pluspunt en het geeft je een goed gevoel.
Leuke Lingerie Winkel zowel voor Dames en Heren. Vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid