facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Passion for Wine

Info

Organic wine shop directly working with passionate wine producers



"Passion for Wine est un caviste et distributeur de vins 100 % bio à Schaerbeek."
Adres: Place Collignon 20-22 Colignonplein 20-22 , Schaerbeek 1030, BE
Telefoonnummer: 02 241 88 47
Stad: Schaerbeek
Route: Place Collignon 20-22
Huisnummer: Colignonplein 20-22
Postcode: 1030


Openingstijden

Woensdag: 11:00-19:30
Donderdag: 11:00-19:30
Vrijdag: 11:00-19:30
Zaterdag: 11:00-19:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Barboteur Le Barboteur 399 meter Perfecte plek om minder bekende bieren van kleinere brouwerijen te proberen. 20 tapkr...
Delicatesses Cloetens Delicatesses Cloetens 939 meter Heel goed. Gaan er al jaren. Vriendelijke bediening van het personeel. Hebben enorme...
Okcu Night Shop Okcu Night Shop 983 meter
Recensies
Vriendelijke eigenaar met veel kennis van zaken. Altijd goed en biologisch gerief aan eerlijke prijzen! Aanrader
Ik zag de winkel altijd op weg naar huis door het busraam en besloot uiteindelijk om er vandaag heen te gaan, ook al weet ik niets van de winkel, maar wilde ik lokale winkels steunen ik woon dichtbij. De winkel ziet er mooi uit, maar helaas voelde ik me erg onwelkom en veroordeeld. Dit is waarom: ik vroeg of ze Zuid-Afrikaanse wijnen hebben ik ben Zuid-Afrikaans en organiseer een diner en wilde mijn geluk beproeven om te zien of ik iets speciaals van thuis kan vinden. Het antwoord was onaangenaam: “het is niet ecologisch, dus we hebben het niet op voorraad. We hebben alleen Europese wijnen.” Wauw! Goed gedaan als je een potentiële nieuwe klant wilt afschrikken. Wat ze deden. Ik ben er helemaal voor om ecologisch te zijn. Maar als u een product probeert te verkopen en klanten iets probeert te bereiken in de trant van "we proberen zo ecologisch mogelijk te zijn, dus we verkopen alleen Europese wijnen, vertel me dan wat voor soort wijn u zoekt en laten we kijken of ik dat kan zoek iets soortgelijks uit Europa. Wat dacht je daarvan?" De dame zou me in een oogwenk hebben gewonnen! ...Ik hoop dat ze geen avocado's eet waar ik op wilde antwoorden, maar het daar liet.
Geweldige wijnen, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!
Ze gaven me hun gemengde keuze van de maand en ik was zeer tevreden, een prijs-kwaliteitverhouding die absoluut correct was. Ik zal teruggaan. Ik had hun gemengde keuze van de maand thuisbezorgd en was tevreden, een volledig correcte prijs/kwaliteit verhouding. Ik zal teruggaan.
Uitstekende wijnhandelaar! Zorgvuldig geselecteerde wijnen, advies op maat, een volledig betaalbare prijsklasse... allemaal in een proces om kleine onafhankelijke wijnboeren te ondersteunen die het milieu respecteren. kortom, onmogelijk om teleurgesteld te zijn! Goed gedaan en bedankt.
Uitstekend . De eigenaar geeft goed advies en maakt er een erezaak van om wijnen aan te bieden tegen eerlijke prijzen en kwaliteit. Omdat het gespecialiseerd is in biologisch, mist het toch bepaalde benamingen. Maar ook hele mooie ontdekkingen duizend mijl van traditionele wijnhandelaren die vaak dezelfde gebieden aanbieden.
Hier komen is een beetje zoals op vakantie gaan. Altijd goed advies en altijd met topprofessionaliteit van dienst.
De baas zal ter plaatse kleine biologische wijnproducenten ontdekken Frankrijk, Italië en Spanje en de flessen terugbrengen die hij erg op prijs stelde. Zeer betaalbare prijzen vanaf 6€! Uitstekende crémants en champagnes... En deskundig advies volgens uw smaak, type maaltijd en financiën. Nog een manier om grote producties die door hypermarkten worden verkocht te vermijden .
Een van de beste adressen in de regio Brussel! Ren daarheen. Onmogelijk om teleurgesteld te zijn. Deze wijnhandelaar is geweldig! Achter zijn verlegen airs adviseert hij als een baas. Geen wonder dat zijn winkel vol staat met goede flessen aan goede prijzen... De beste prijs-kwaliteitverhouding die ik ken in Brussel! Allemaal biologisch, allemaal goed!
Uitstekend welkom en advies van grote nauwkeurigheid! Prachtige kelder waar u een fijne selectie natuurlijke wijnen kunt vinden Blij om terug te komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid