facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partners in vastgoed

Partners in vastgoed

Info

Zoekt U een makelaar die lokaal sterk verankerd is en bovendien reeds meer dan 1000 eigendommen verkocht? Partners in vastgoed staat voor U klaar!

Geschiedenis

Ons kantoor groeide sinds 1998 uit tot een vaste waarde in het vastgoedlandschap. Wij helpen onze klanten graag bij de verhuring en verkoop van hun eigendom en dit zowel op administratief, fiscaal en juridisch vlak.

Adres: Diksmuidestraat 24, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057219336
eb.deogtsavnisrentrap@ofni
Stad: Ieper
Route: Diksmuidestraat 24
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: partners in vastgoed te huur, partners in vastgoed te koop zillebeke, partners in vastgoed openingstijden, partners in vastgoed te koop voormezele, partners in vastgoed langemark, dewaele vastgoed ieper, white house vastgoed, domus ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ERA DOMUS Poperinge Ieper Roeselare ERA DOMUS Poperinge Ieper Roeselare 78 meter Alles behalve vriendelijke medewerkers. Ik had gereageerd op een zoekertje, waar ik v...
Vind Immo Vind Immo 175 meter Het Vind-immo team specialiseert zich in de verkoop en verhuur van uw woning, project...
De Balans at home - Ieper De Balans at home - Ieper 213 meter Herzele leuke winkel.Mooie decoratie voor binnen en buiten. Heel vriendelijke verkoop...
Vastgoed Vancayzeele Vastgoed Vancayzeele 256 meter Mijn appartement verkocht in 2 dagen! Bedankt Valentine voor de professionele en vlot...
Depotter Estate - vastgoedadviseur Depotter Estate - vastgoedadviseur 459 meter Depotter Estate is een vastgoedadviseur uit Ieper waar uw eigendom onze zorg is.
Tenerife via Yprimmo Tenerife via Yprimmo 901 meter <span data-expanded-section="" tabindex="-1
Ypr'immo Ypr'immo 901 meter Simpele vraag om een afspraak vast te leggen zodat we een huurpand kunnen bezichtige...
Immo Julie Immo Julie 1 km Steeds ter beschikking en vriendelijk
Nico Wolters gevelbepleistering Nico Wolters gevelbepleistering 2 km Onze crepy is na +-5 losgekomen op verschillende plaatsen, Dhr Wolters had beloofd di...
Recensies
Zeer slechte en onvolledige communicatie. Enkele weken geleden hadden we ons op een lijst ingeschreven voor een nieuwbouwproject van appartementen. Afgelopen vrijdag kregen we een mail met alle plannen en vertelden ze dat er nog 26 andere mensen die mail hadden gekregen. Wij zouden zogezegd voorrang hebben op de openbare verkoop. We waren zeer geïnteresseerd en belden de dag erna voor een afspraak. Ze vertelden dat ze pas 10 dagen later met de eerste afspraken voor dit project begonnen. We hadden dus zo vroeg mogelijk op die dag onze afspraak gepland en reeds naar de banken geweest. We gingen er dus vanuit dat we de eerste gingen zijn & we meteen konden tekenen. Toen ik in de loop van de week terugbelde om nog wat extra informatie en de vraag of we écht niet vroeger konden komen om meteen te tekenen, kregen we te horen dat het al verkocht was. Blijkbaar werkten ze via een lijst samen met de bouwheer waar al een 40 tal mensen eerder op stonden en waar ze afspraken planden volgens die grote lijst. Er bleken dus nog 8 afspraken voor ons te zijn terwijl er ondertussen al 5 appartementen verkocht waren, terwijl wij er dus vanuit gingen dat we de allereerste gingen zijn aangezien ze pas die volgende maandag met afspraken zouden beginnen voor die residentie. Dit hadden ze dus allemaal verzwegen bij de eerdere mails/telefoontjes & berichten waardoor je alles regelt en hoop krijgt, maar je uiteindelijk diep ontgoocheld bent. Op vlak van communicatie & eerlijkheid dus een dikke nul.
Niet altijd even eerlijk geweest bij verkoop van het huis mankementen die ze wisten !!!, achteraf blijkt dat het slot van de voordeur kapot was, de persoon die de rondleiding gaf bij de 2 x huisbezoeken die we deden stond de voordeur al open voor wij toe kwamen, achteraf pas geweten bij het overhandigen van de sleutels met de huurders die ons direct vertelde dat het slot stuk was en de makelaar het wist. Gelukkig konden we via garagepoort of zijdeur binnen. Dus onze eerste kost was al het slot laten vervangen.
Chapeau voor de professionele inzet Thijs Schoonaert en Partners in vastgoed. 2 bezoekjes en de verkoop van onze woning was geklonken !
Vriendelijke makelaar die vertrouwen uitstraalt. Eerlijke schatting van de woning.. Goed gevoel bij.. Maar de communicatie liep iets moeilijker tijdens verkoop.. Hopelijk kunnen we straks toch klinken op een mooie verkoop... Ondertussen 3 maand verder. Gevoel dat er geen enkele moeite gedaan wordt om m'n woning te verkopen. En dan zit je 6 maanden vast bij zo'n immo en zouden ze nog incasseren als het toch nog toevallig verkocht wordt. Erg ontevreden. Weinig professioneel. Erg moeilijk bereikbaar ook.
Second or third time when we have meting to se home for rent and agent not come. For what reason is idea for making appointment with customer if they dont want to come? Not so Professional. Is very hard movement from they side to write txt message ,email or just call that they cant come . Never again this agency . If you respect your time, better dont pass door of partners in vastgoed in Ieper . ----‐‐---------- 20 minut later Ik keerde terug naar het bureau in Ieper om uit te leggen waarom er geen vergadering was op de afgesproken tijd. De agent was nerveus, opende de deur en zei dat het hem niets kon schelen en dat het niet zijn probleem was en sloeg toen snel de deur in mijn gezicht. Het lijkt de heer Frédéric Verslyp dat als hij een shirt en pak aantrekt, hij mensen op voorhand, nors en respectloos kan behandelen. Ik wens je veel professionele successen met een dergelijke houding ten opzichte van de cliënt, maar in de eerste plaats kan het nuttig zijn om met een psycholoog of een lange vakantie te praten. I returned to the agency in ieper to explain why there was no meeting at the agreed time. The agent was nervous, opened the door and said that he did not care and that it was not his problem and then quickly slammed the door in my face. It seems to Mr. Frédéric Verslyp that if he puts on a shirt and suit, he can treat people in advance, surly and disrespectfully. I wish you many professional successes with such attitude towards the client but first of all it could be useful to talk to a psychologist or a long vacation.
Verleden week zaterdag,gingen we een huis bezoeken in de Reinaertstraat te Ieper.De dame van het immokantoor stelde ons zelf voor om een optie te nemen tot en met morgen,vrijdag.Ze nam fotos met haar gsm van onze inkomen.Dinsdag gingen we dan persoonlijk te plaatse om de gevraagde betalingsbewijzen van de laatste 3 m0aanden huur,wat inbreuk is op de privacywet,we overhandigden ook het inlichtingenblad,daarin staat de vraag of je huisdieren hebt en hoeveel,weer voor de 2 de maal inbreuk op de privacywet.De bediende zei ons dat hij niets terug vond van die optie,en er waren reeds nieuwe bezoeken gepland.Elke dag belde ik om antwoord of we als huurders waren goedgekeurd,en steeds werden we aan het lijntje gehouden.Tot mijn verbazing zag ik op hun site dat er panden onder reservatie stonden en niks bij het pand waar wij een optie op hadden.Ik vroeg meer uitleg daarover,veel blabla maar geen antwoord op mijn vraag.Ik belde donderdag vandaag terug om antwoord,of de eigenaar ons had goedgekeurd.Hij moest het even gaan vragen,kwam terug en ik kreeg te horen dat de eigenaar een andere kandidaat had gekozen.Ik vroeg hem om welke reden,bleek dat we met 4 kandidaten waren en hij uiteindelijk koos voor iemand die via,via het pand werd toegewezen.Ik heb hem toen gewezen met het feit dat ze inbreuk doen op de privacywet ,en dat ik officieel daarvoor klacht indien bij de DIV te Brussel.Deze klacht werd reeds online ingediend,onderzoek volgt.wel raar dat ik omtrent dezelfde feiten klacht indiende tegen Sofimo en deze een berisping kregen,en jullie gelijk kregen.Hoe verklaar je dat?????
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid