facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA DOMUS Poperinge Ieper Roeselare

ERA DOMUS Poperinge Ieper Roeselare

Info

Ons kantoor is thuis in alle facetten van de transactie van onroerend goed.

We begeleiden u graag bij:
•Verkoop van gronden, woningen en appartementen
•Verhuur van woningen en appartementen
•Waardebepalingen
•Stedenbouwkundige attesten



"ERA Domus is vastgoedmakelaar in Ieper, Poperinge en Roeselare. We staan je bij in de koop, verkoop en verhuur van je woning."
Adres:
Telefoonnummer: +3257213696
Stad: Ieper


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: ERA Domus Roeselare, ERA te koop Poperinge, ERA Domus (Ieper te huur), ERA At Home, Domus immo, ERA te koop Ieper, ERA Immobilier, ERA Domus immokantoor Roeselare verkoop en verhuur van huis of appartement gratis advies expertise
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Partners in vastgoed Partners in vastgoed 78 meter Zeer slechte en onvolledige communicatie. Enkele weken geleden hadden we ons op een ...
Vind Immo Vind Immo 143 meter Het Vind-immo team specialiseert zich in de verkoop en verhuur van uw woning, project...
Vastgoed Vancayzeele Vastgoed Vancayzeele 258 meter Mijn appartement verkocht in 2 dagen! Bedankt Valentine voor de professionele en vlot...
Depotter Estate - vastgoedadviseur Depotter Estate - vastgoedadviseur 481 meter Depotter Estate is een vastgoedadviseur uit Ieper waar uw eigendom onze zorg is.
Ypr'immo Ypr'immo 872 meter Simpele vraag om een afspraak vast te leggen zodat we een huurpand kunnen bezichtige...
Tenerife via Yprimmo Tenerife via Yprimmo 872 meter <span data-expanded-section="" tabindex="-1
Immo Julie Immo Julie 1 km Steeds ter beschikking en vriendelijk
Recensies
Alles behalve vriendelijke medewerkers. Ik had gereageerd op een zoekertje, waar ik vrij snel reactie op kreeg om mijn beschikbare momenten door te geven voor een bezoek aan het pand. Nog geen 2 min later was het pand zo gezegd verhuurd. Ik belde het kantoor persoonlijk op en het kwam er op neer dat mensen met een uitkering niet welkom zijn om op de reguliere huurmarkt iets te huren. Met andere woorden onderdak is voor ons niet van belang. Professionaliteit is in dit kantoor ver zoek, van ERA had ik toch anders verwacht.
Zeer professioneel. Vriendelijk personeel. Wij hadden de Heer Rambour als contactpersoon. Zeer gedienstig en vriendelijk. Bedankt.
Indchara was de perfecte partner om onze woning aan te kopen. Professioneel, eerlijk en charmant. We hadden van bij het begin een goed gevoel en ze stond ons constant bij met advies of bij eventuele vragen. Ik zou haar aankoopbegeleiding bij iedereen aanbevelen. Top over de hele lijn.
Ik deel graag mijn positieve ervaring van de samenwerking met Indchara. Vanaf het begin voelde ik vertrouwen, uitzonderlijke service, expertise en professionaliteit. Tijdens het proces van het kopen van mijn nieuwe woning was ze altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Topservice! Bedankt
Indchara is altijd super enthousiast en heeft kennis op alle vlakken van de industrie. Zelf ben ik makelaar in de Verenigde Staten maar zij is en blijft dan ook mijn go-to persoon voor al mijn vragen en huizenjacht in de Westhoek!
Zeer enthousiaste en behulpzame verkopers! Hielpen ons door alle stappen. Waren altijd bereikbaar, beleefd en even enthousiast! Ook toen het dossier plots vast zat, hielpen ze zoeken naar oplossingen! Ik zou direct terug gaan om een huis te verkopen!
De communicatie verliep vlekkeloos en Indchara was altijd bereid om een extra woordje uitleg te geven. Supervriendelijk en professioneel. Steeds met een lach en goed humeur. Aan te raden boven alle andere Immo's!! Bedankt om mijn THUIS te vinden.
Aangename, vlotte samenwerking met Indchara en het team in Ieper. Professioneel, gedreven, enthousiast, correcte waardebepaling, mooie realistische foto's op websites. Verkoop binnen de week gerealiseerd. Prima administratieve afwerking. Wij zijn ontzettend tevreden. Dank je wel .
Een echte aanrader !
Ik ben in mijn leven al wel eens een oplichter tegen gekomen. Maar zelden iemand die zo gedreven is in de kunst van het oplichten als meneer Edelhart Baron.
Zeer tevreden over de professionele en doelgerichte aanpak van Era. Wij werden volledig ontzorgd in het verhuren van ons huis. Een dikke aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid