facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parlor Coffee

Parlor Coffee

Info

Espressobar - breakfast - brunch - lunch - sweets - smoothies

Adres: Chaussée de Charleroi 203 Charleroise Steenweg 203 , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 0472 68 60 16
eeffoc.rolrap@ofni
Stad: Saint-Gilles
Route: Chaussée de Charleroi 203
Huisnummer: Charleroise Steenweg 203
Postcode: 1060


Openingstijden

Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: café d or, or koffiebar brussel, specialty coffee brussel, or coffee gent sint pietersnieuwstraat, study cafe brussels, coffee in leuven, tom or coffee, or espresso bar menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hei Shop & Tea Hei Shop & Tea 72 meter
Tea For Two Tea For Two 335 meter Tof daar en genoten van lekkere thee en gied gezelschap
La Kitchenette La Kitchenette 481 meter Heerlijke en goed betaalbare broodjes, lekkere koffie en erg vriendelijke bediening. ...
Little Miss Bagel Little Miss Bagel 596 meter Een top dame die deze zaak runt en een zeer snelle service en heel ,heel vriendelijk ...
Au Délice Au Délice 597 meter
La Vérité si Je Mange La Vérité si Je Mange 681 meter Lekker verse salades en een ruim aanbod broodjes, voordelige prijzen.
Kopi Corner Kopi Corner 692 meter Vriendelijk personeelEten: 5/5
Les Gourmandises Les Gourmandises 750 meter
Mamy Louise Mamy Louise 896 meter Veel te harde, ongezellige muziek , lang moeten wachten op bediening. Mij ziet je nie...
APDM - Au Pays des Merveilles APDM - Au Pays des Merveilles 1 km Zeer lekker eten en heel vriendelijke uitbaters! Aanrader!
Coffee Fellows Coffee Fellows 2 km Gemakkelijk plaats. Je kan ook jou telefoon opladen. Lekkere cappuccino en redelijk g...
Recensies
Wat een fantastische plek om naar toe te gaan. Je moet hier gewoon stoppen en brunchen. De zitplaatsen kunnen worden verbeterd, aangezien iedereen een beetje krap is en de thee / v60 die ik had niet echt de beste was. Misschien was het mijn bestelling, want de latte's en flat whites zien er echt goed uit. Maar het eten was om voor te sterven. Ik had de Belgische wafels met eieren en spek enzovoort en ik vond het geweldig! De wafels waren echt lekker, het spek knapperig, de eieren donzig - hou ervan, hou ervan, hou ervan! Mijn parter had de vegetarische bagel en het was ook echt lekker. Ze roosteren ook hun eigen bonen en hebben een scala aan zelfgemaakte taarten waar je zeker in moet graven. De twee personen die het runnen zijn buitengewoon aardig en super behulpzaam. Prijzen zijn goed en gezien de kwaliteit van het eten zou ik zeggen dat het veel waar voor je geld biedt.
Goede brunches en dagschotels, voor €16 per stuk. De theepot heeft een zeer mooie vorm. De ginger ale, zelfgemaakt denk ik, is ook erg goed. De setting is aangenaam, maar mist fysiek een beetje warmte als het buiten koud is.
Eten was oké, maar de koffie was verschrikkelijk, ik weet niet zeker of het te bitter of verbrand was of dat de melk eraf was, maar het was verschrikkelijk. Het was ook te duur en de service was traag. De sfeer is behoorlijk luid als er grote groepen zijn, dus het kan behoorlijk moeilijk zijn om te horen als je gewoon een rustige plek wilt om mensen in te halen.
Luister niet naar de mopperaars! Parlor Coffee is geweldig - hun lattes behoren tot de beste die ik ooit heb gehad en ik heb er veel gehad!, Heerlijk eten, gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Ja, misschien wat aan de prijzige kant, maar als je van goede koffie houdt, is dit zonder twijfel DE plek ervoor in Brussel.
Echt verse koffie. De slimme druppelaar past perfect bij hun geroosterde bonen. In het weekend heb je een geweldig brunchmenu. Het is heel gemakkelijk om de plek te bereiken, neem gewoon tramlijn 92 tot Janson.
Onrealistisch lekkere koffie, ik heb het nog niet beter geprobeerd in Brussel. Een goede selectie van niet-triviale theesoorten, u kunt ook overdag een goed ontbijt of tussendoortje nuttigen. Naar mijn mening zijn kleine desserts onredelijk duur, maar niet triviaal.
Gemakkelijk een van de beste coffeeshops in de stad. De koffie was voortreffelijk en de ervaring was ook aangenaam. De eigenaar is een erg aardige Japanse dame, die duidelijk veel om koffie geeft.
Heerlijk fruitige Ethiopische bonen plat wit en lekker eten. Beste koffie in Brussel. Open op zondag met brunch.
Geweldige koffie en heerlijke gebakjes. De plaats ziet er geweldig uit en heeft een zeer aangename sfeer. De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij en maken de ervaring compleet. De prijzen zijn een beetje te hoog voor koffie en cake, maar ik vond het het waard. Ik hield van de plaats, kom zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid