facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Little Miss Bagel

Little Miss Bagel

Info

[email protected]

Geschiedenis

Bagels salés et sucrés, desserts, soupe du jour, salade du jour, jus frais, milkshakes...
Toutes les préparations sont fraîches et faites maison, à déguster sur place ou à emporter

Adres: Place Van Meenen 7 Van Meenenplein 7 , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 02 534 42 51
moc.legabssimelttil@yojne
Stad: Saint-Gilles
Route: Place Van Meenen 7
Huisnummer: Van Meenenplein 7
Postcode: 1060


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:30
Woensdag: 11:00-18:30
Donderdag: 11:00-18:30
Vrijdag: 11:00-18:30
Zaterdag: 11:00-18:30
Zondag: 11:00-18:30

Recensies
Een top dame die deze zaak runt en een zeer snelle service en heel ,heel vriendelijk zowel de bazin als het personeel ,jullie gaan ons zeker terug zien want vond het lekker en wil zeker nog andere lekkere gerechten proberen topper
Geweldige Kip Bagel!! De Bernadette, ik raad het aan! We hadden geen tijd om te blijven, maar veel bagels zien er goed uit, ik stel voor om de tijd te nemen voor een klein voorgerecht of een klein dessert de worteltaart zag er uitstekend uit voor het oog
Gelegen tegenover het prachtige stadhuis van Sint-Gillis, biedt de kleine juffrouw bagel een leuk klein menu van bagels. U kunt de inhoud ook in een salade nemen. Bij het maken van uw keuze kunt u kiezen uit verschillende soorten brood. Suggesties worden gepost en veranderen regelmatig. Het restaurant biedt ook zelfgemaakte limonades en goede desserts. De prijzen zijn een beetje hoog, maar dat is een standaard voor dit soort producten. Een ideale plek voor een beetje honger zonder een schuldig geweten.
Een genot .... een van mijn favoriete plekken in Brussel. Alles is huisgemaakt en zeer goed gepresenteerd. De prijzen zijn zeer correct voor de kwaliteit en smaken van het bord. Elke keer een traktatie... Ik kan er geen genoeg van krijgen! Zeer mooie omgeving, erg gezellig. Ik raad zowel een zoute pauze als een zoete pauze aan! Ga ervoor!
Jammer om op zondag te hebben besloten wanneer het DE place to be was om in het weekend te genieten van een late brunch. De reuzin is aardig maar discreet. De borden zijn genereus en heerlijk! Ik kan dit adres ten zeerste aanbevelen, dat uitkijkt op het prachtige stadhuis van Sint-Gillis.
De broodjes waren geweldig, de prijzen waren super redelijk en het personeel was super vriendelijk! Ik kom uit New York en ben 2 maanden in Brussel geweest en heb zin in een goede bagel. Deze plek was perfect !!!
Bagels en salades voor 8-11 euro! De hoeveelheden zijn een beetje klein, we hebben nog steeds honger, maar er zijn goede desserts!
De drankjes waren geweldig en de bagels waren heerlijk, jammer dat ik deze plek nu pas heb ontdekt, de zaak ligt voor het oprapen, dus aarzel niet om het te gaan proberen voordat het te laat is!
Zeer goede hartige en zoete bagels met lekkere recepten. Zeer goede plek voor lunchpauze.
Erg goed. Ik denk dat er nooit genoeg te eten is in een bagel, maar ach, het was nog steeds goed.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Little Miss Bagel.

Saint-gilles bagels

openingstijden, locatie, vervoer. Place Van Meenen 7 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Little Miss Bagel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Little Miss Bagel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Little Miss Bagel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid