facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paradisio

Paradisio

Info

Grote baby speciaalzaak met baby- & kinderkamers, baby- & zwangerschapstextiel en kantoor- en seizoensartikelen. Tuinmeubelen, barbecues & kerstdecoratie.

Geschiedenis

Grote baby speciaalzaak met baby- & kinderkamers, baby- & zwangerschapstextiel en kantoor- en seizoensartikelen. Tuinmeubelen, barbecues & kerstdecoratie.



"Bij Paradisio vind je de hipste spullen voor je baby en kan je terecht voor het aanleggen van je geboortelijst. Maar ook voor barbecues, tuinmeubelen, home & deco en de nieuwste kantoorsnufjes zit je goed bij Paradisio."
Adres: Liebaardstraat 50, 8792 Waregem
Telefoonnummer: 056653565
Stad: Waregem
Route: Liebaardstraat 50
Postcode: 8792


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Paradisio geboortelijst, Paradisio catalogus, Paradisio Aalst, Paradisio Sint-Niklaas, Paradisio solden, Openingsuren Paradisio Waregem, Paradisio waregem geboortelijst, Paradisio Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steven Teamwears Automatic Shop Steven Teamwears Automatic Shop 908 meter automatenshop met broodartikelen, vleeswaren, dagschotels, snoep en drank.
Doe het zelf Synhaeve Doe het zelf Synhaeve 1 km Kocht bij Hubo een terrasverwarmer 3 dec 2022 om 11u, maar kreeg geen gasfles omdat j...
Bloemenschool Lut Verkinderen Bloemenschool Lut Verkinderen 1 km Cursusschool met de nieuwste bloemschiktechnieken ! Na 6 succesvolle jaren in het Paj...
Eve's Home Decoration Eve's Home Decoration 3 km Webshop 'Eve's Home Decoration' , zorgvuldig uitgekozen cosy en huiselijke decoratiea...
Alexandre Modern Art Gallery Alexandre Modern Art Gallery 3 km Gentseweg 559 Waregem
Hoeveproducten Haerinck Hoeveproducten Haerinck 4 km Vlotte bediening en verse producten
C'Vino C'Vino 4 km Topkwaliteit!
Art of flower Art of flower 5 km Door de vele lovende recensies beslist hier een bloemboeket te kopen. Zeer vriendelij...
Bakkerij Molly Bakkerij Molly 5 km Alles vers , veel keuze , heel vriendelijk
Bone a Pettreat Bone a Pettreat 5 km Heel mooi assortiment aan kwalitatieve honden voeding zowel in diepvries als droge vo...
Demedts Marine BVBA Demedts Marine BVBA 5 km Altijd dik in orde bij Stephaan
Wijnen Bruno Desmet-Carlier Wijnen Bruno Desmet-Carlier 5 km Wijnen uit het Zuiden van Europa (Zuid-Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal)
blent.be  - Funko Pop by Blitz blent.be - Funko Pop by Blitz 5 km Alle info over het Blitz Entertainment Store aanbod aan Funko Pops! (+1250 unieke pop...
Hebbeding Hebbeding 5 km Zoals de winkel zelf etaleert, kunst kitch en andere snuisterijen.
Patisserie Finesse Waregem Patisserie Finesse Waregem 5 km Zeer goeie en lekkere verschillende producten. Vriendelijke bediening.
Bonnet Office Supplies Bonnet Office Supplies 6 km Zeer bekwame vriendelijke mensen En kwaliteitsvolle materialen.
Huize B Huize B 6 km Super van eten. Thuis bezorgen. Zeer vriendelijk en correct van prijs
CakePops By L.A. CakePops By L.A. 6 km Heerlijk luchtige verse cake bolletjes, omhuld met Belgische chocolade of candy melts...
Recensies
Prachtige winkel met groot gamma en vriendelijke personeel! In Paradisio Waregem kan je terecht voor een groot gamma aan producten. Als kersverse ouder was ik vooral versteld van het ongelofelijke aanbod aan kinderartikelen verzorging, kledij, slapen, kinderkamers, speelgoed.... De prijsklasse varieert waardoor je als ouder een bewuste, doordachte keuze kan maken voor jouw kind. Iets ophalen uit een geboortelijst, een cadeaubon klaarleggen/opmaken... het personeel helpt je graag verder en voorziet de nodige uitleg. Bij de knuffelbeer van mijn dochtertje deden jullie alle moeite om nog een extra exemplaar te bemachtigen. Super bedankt hiervoor!
Wij willen paradisio bedanken voor de vlotte service met onze geboortelijst! Bij het aanleggen van de lijst kregen we over alles info in de babyafdeling. Ik beveel deze winkel sterk aan bij mommy’s to be om een geboortelijst aan te leggen. Je kan alles online aanpassen aan de lijst, en opzoeken wat er in de winkel niet tentoon gesteld is. De keuze is oneindig! Maar nu ook na haar geboorte is paradisio nog altijd onze favoriete winkel voor babyspullen! Niet enkel een groot gamma aan babyspullen, ook de decoratie en de seizoensartikelen zijn top!
Voor het eerst zwanger zijn in coronatijden... niet evident! Voor het eerst een geboortelijst moeten aanleggen met strenge maatregelen... nog minder evident! Maar... Paradisio voelde voor ons al meteen aan als een warm welkom! We werden er heel hartelijk ontvangen, kregen in de moeilijke omstandigheden alle uitleg die we nodig hadden, mochten vragen stellen... De verkoopsters zochten samen met ons naar de passende oplossing bij elke vraag en gaven ons een goed gevoel! We legden uiteindelijk onze geboortelijst bij jullie en zijn zeer tevreden. Correcte informatie, tegoedbonnen, bereikbaarheid bij vragen, afhandelen van de aangekochte cadeautjes... Alles verliep vlot! Dankjewel voor de goede service! Wij komen zeker nog terug!
Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring bij Paradisio Waregem. De verkopers zijn allemaal enorm vriendelijk en behulpzaam. Voor we beslisten om onze geboortelijst daar te leggen, kregen we een rondleiding waarbij we ook enorm veel info en tips kregen over het verzorgen van ons kindje. Het is ons 1e kindje dus alle tips zijn zeer welgekomen! Ook op de babydays nam de verkoopster in kwestie alletijd voor ons en we kregen zelfs meer korting op de laatste stuks van enkele artikels. Ik raad Paradisio aan iedereen aan voor een geboortelijst en voor de aankoop van baby-en kinderartikelen´!
Ik heb de winkel leren kennen via familie en vrienden. Nu ons kindje op komst is hebben we ervoor gekozen om onze geboortelijst bij Paradisio aan te leggen. We hebben een uitgebreide uitleg gekregen over de producten, hoe de lijst werkt, acties,… wanneer ik hen telefonisch probeerde te bereiken had ik altijd een heel snelle respons. In de winkel kan je ook bij iedereen terecht met vragen of extra uitleg. Kortom het is een fantastische winkel met een uitgebreid assortiment en heel vriendelijk personeel! Heel blij dat we onze geboortelijst hier hebben aangelegd.
Twee kindjes, twee keer een geboortelijst aangelegd bij Paradisio en ontelbare keren de winkel binnen gewandeld om te kijken voor zwangerschapskledij, kleertjes, speelgoed, etc. Zelf ons oudste kindje weet al zeer goed naar waar we gaan als ik Paradisio benoem. Niet alleen voor gerief voor de kindjes, maar ook voor seizoensartikelen een zeer aangename winkel! De geboortelijst is al twee keer zeer goed verlopen, ik zou meteen terug kiezen voor jullie!
Enkele maanden geleden zijn wij op aanraden van vrienden bij Paradisio terechtgekomen. Wij legden onze geboortelijst bij Paradisio Waregem en zijn zeer tevreden over zowel het aanbod als de service. Wij vonden onze gehele baby-uitzet in de overzichtelijke winkel. Bij vragen konden we steeds terecht bij de verkoopsters, waarna we steeds een duidelijke uitleg kregen. De werking van de geboortelijst in de winkel en online vonden wij tevens heel overzichtelijk. Wij zijn dus heel tevreden klanten!
Voor het aanmaken van je geboortelijst moet je bij Paradisio zijn! In mei 2021 hadden wij het geluk ons eerste kindje te mogen verwelkomen en we hebben we, op aanraden van vrienden en familie, gekozen voor Paradisio Waregem om onze geboortelijst samen te stellen. Wij werden steeds vriendelijk onthaald, kregen hulp waar en nodig en steeds met een volledig antwoord op onze vragen, dit zowel in de winkel als telefonisch. Verder heeft Paradisio een heel breed gamma en veel nieuwe en hippe merkjes voor babykledij! Nog een pluspunt: geschenkkaarten gekregen via de geboortelijst kan je steeds gebruiken in de volledige winkel, dus niet alleen voor het babyassortiment en je krijgt steeds 10% op al je andere eigen aankopen naast je stuks op je geboortelijst! Kortom wij waren zeer tevreden en komen graag terug!!
Wij hebben nu voor de 2e keer een geboortelijst bij Paradisio liggen. Bij ons eerste kindje waren wij enorm tevreden. Goede begeleiding gekregen om de geboortelijst op te maken wat als nieuwe ouders een zeer grote hulp is. Daarom hebben we ook voor ons 2e kindje opnieuw de geboortelijst bij Paradisio gelegd. Ook een zeer uitgebreid assortiment babyartikelen. Je vind er alles wat je nodig hebt en hebt veel verschillende keuzes. Zeer leuke en aangename winkel.
Ik kende deze winkel al door familie en vrienden en ben in juli voor de 1e keer mama geworden en heb geen seconde getwijfeld om mijn geboortelijst bij jullie te leggen! Wij hebben een enorm fijne rondleiding gekregen met een antwoord en goede uitleg op al onze vragen en geloof me, we hadden er veel ;- . Ook springen we regelmatig binnen om dingen van de lijst op te halen en andere spulletjes te kopen en we zijn altijd supergoed geholpen, waarvoor dikke merci! Topteam, topwinkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid