facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PANO Bouge

Info

Pour tous vos besoins en publicité adhésive (décoration vitrine, marquage véhicule), enseignes magasins ou encore signalétique intérieure et extérieure.



"Votre agence PANO BOUGE vous accueille dans ses locaux afin de vous conseiller pour tous vos besoins en publicité adhésive décoration vitrine, marquage véhicule, enseigne magasins ou encore signalétique intérieure et extérieure.Notre équipe vous accompagne tout au long de votre projet en terme de conseils produits, conception visuelle incluant une simulation photo montage, fabrication des supports de communication et installation sur site."
Adres: 296 Chaussée de Louvain, 5004 Namen (stad)
Telefoonnummer: 081980550
eb.eguob-onap@tcatnoc
Stad: Namur
Route: 296 Chaussée de Louvain
Postcode: 5004


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Panam sprl, Impression t-shirt Namur, Enseigne magasin, Covering voiture Namur, Impression photo Gembloux, Lettrage véhicule, Panneau directionnel extérieur
Recensies
Ah, als ik eerder over jou was verteld! Wat een service, goed werk en uitstekende klantgerichtheid! Supervoordelige prijzen zeker voor een vzw; Ik raad ze ten zeerste aan!
Geweldige respons via e-mail en telefoon. Zeer professioneel en oplossingsgericht. Zeer redelijke prijzen. En vooral: uitstekende klantenservice deze dagen is zeldzaam genoeg om te worden onderstreept!.
Een gemotiveerd team dat luistert naar zijn klanten. Ze doen er alles aan om uw professionele noden en wensen in een recordtijd te vervullen, met een glimlach en een topafwerking!
Keurig werk, met geduld gedaan. Charles neemt de tijd om zich op dezelfde frequentie te plaatsen als onze verlangens om de tools van ons bedrijf te realiseren.De belettering van mijn auto is onberispelijk nogmaals bedankt! Hij is een echte bondgenoot voor ondernemers. Aan te bevelen met gesloten ogen.
Ongelooflijke snelheid en efficiëntie in het reageren op elk nieuw verzoek gedurende meerdere jaren, altijd tevreden met de opvolging en het resultaat! Blij te weten dat je vanaf nu in Bouge bent ... Charles, de manager, attent en proactief! Juich!
Kwaliteitswerk in recordtijd. Van harte aanbevelen. Een vertrouwde leverancier voor uw all-media printprojecten.
Kwaliteit, professionaliteit, efficiëntie, raad ik aan!
Snel en zeer professioneel werk. Ik raad ten zeerste aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid