facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardenhof

"Openingsuren keuken:Vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagenvanaf 12u30 tot 21u00"
Adres: Echelpoel 16, Bouwel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3214511983
Stad: Bouwel
Route: Echelpoel 16



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Paardenhof Bouwel, Paardenhof bouwel take away, Paardenhof suggesties, Echelpoel 16 Bouwel, Eisterlee Grobbendonk, Echelpoel Bouwel, Brunch Grobbendonk, Paardenhof Bouwel wandelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwelhoeve Bouwelhoeve 1 km Kostprijs van 1 glas wijn.. 4.90 euro. Sorry maar de zaak is in de kempen niet in kno...
Recensies
2013-07 We dineerden met 5. Gezellige drukte en uitstekende bediening op het mooie terras. De dranken zijn er vrij goedkoop o.a. een blauwe Chimay @3.80€ We kozen enkele hapjes om te delen want voor een uitgebreid diner was het te warm: 8 "Van Dobben" bitterballen @9.50€, een flinke portie crispy bloemkool @8.50€ en mozzarella sticks. Alles OK, met een pluim voor de bitterballen en spijtig van de ontplofte sticks.... Als hoofdgerechten 3x ribeye @38€ incl. steppegras, saus, en slaatje, steak tartaar @26.90€ en geelvintonijn @27.90€ alles ook OK. Mijn ribeye "bleu-chaud" mocht wat dikker gesneden geweest zijn, het typische "eye" heb ik niet gevonden. Als dessert crème brulée @10.5€ en dame blanche @11.5€. Men serveert er ruime porties. Globaal genomen correct gedineerd. P.S. de Gigondas Font San @44€ was een toppertje.
Op een erg zonnige dag hebben we hier ‘s avonds gereserveerd op het terras. Op minder dan 3 minuten van onze voordeur, handig dus ! We namen een lekkere aperitief met enkele hapjes. De kaart is klassiek en lekker. We aten de bekende ribbetjes en een solleke. Beide meer dan genoeg in hoeveelheid. Een lekkere stevige witte wijn en onze avond was geslaagd. Hier komen we nog ! Tot snel….
Mooie vernieuwde inichting. Prijzen van drankjes vallen goed mee. Eten is verder normaal geprijsd met vergelijkbare restaurants. Het hoofdgerecht was voor mij de ster, namelijk de ribbetjes à volonté. Bij vraag of je er nog 1 mag vragen ze of je een halve bij wil of een volledige rib. Voor de prijs van 27euro kan je zo zeker genoeg eten en zeer smakelijk.
Super lekker eten , veel heel veel , en supervriendelijke bediening , gezellig om te zittenEten: 5/5
Geweldige plaats om te lunchen, zeer vriendelijke bediening met aandacht voor de wensen van de klant. Ik kende het paardenhof vooral van hun ribbekes, maar naast hun vleesgerechten staan er tegenwoordig ook geweldige vegan opties op de kaart. Niet de zoveelste burger die op een vleesburger lijkt, maar echt gerechten met groenten in de hoofdrol. Ook het wisselende suggestie-menu blijkt altijd vegan opties te bevatten. Kortom de ideale plaats om met een gezelschap van zowel vleesliefhebbers als vegetariërs/veganisten te gaan eten. Hier komen wij zeker nog terug!! Op de foto's vegan moulleux met ijs en fruit, en fingerfood warm gemengd en vegan tempura van seizoensgroenten
Telkens weer opnieuw super lekker eten! Bediening is vlot en vriendelijk! Gerechtjes komen vlot, zijn mooi gepresenteerd en super super lekker! Zeker een aanrader! Ook het interieur is top, heel proper! Suzy, doe zeker zo verder!
Een plek waar je als.vegan je hartje kan ophalen en je honger kan stillen. In de uitgebreide kaart vond Suzy nog plaats voor enkele top vegangerechten van bites over voorgerecht en hoofdgerecht tot dessert, allemaal geweldig van smaak en presentatie. Duidelijk hard over nagedacht en met zorg gemaakt. De bediening en sfeer maken de beleving compleet! Top adresje of je nu vegan bent of niet!
Last minute online nog een tafeltje kunnen boeken. We hadden een kinderstoel gevraagd en die stond netjes klaar toen we aankwamen. Heel lekker gegeten, alcoholvrij gedronken en ook keuze genoeg op de kinderkaart. Ook zeer vriendelijke bediening die af en toe kwamen checken of alles nog naar wens was en ook omkeken of ons kindje alles nog oke vond. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar lekker eten en vriendelijke bediening in een prachtige setting!
Vriendelijk personeel en prijs/kwaliteit dik in ordeEten: 5/5
Lekker eten, vriendelijke bediening en mooie plaats om rustig te eten, topEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid