facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwelhoeve

Bouwelhoeve
Adres: Staionslei, 2288 Bouwel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0475460638
Stad: Bouwel
Route: Staionslei
Postcode: 2288



op zoek naar gerelateerd: Bouwelhoeve telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paardenhof Paardenhof 1 km 2013-07 We dineerden met 5. Gezellige drukte en uitstekende bediening op het mooie te...
Recensies
Kostprijs van 1 glas wijn.. 4.90 euro. Sorry maar de zaak is in de kempen niet in knokke eh.. Ook de mosselen, een goeie halve pot krijg je.. zelfs nog geen kilo aan serieuze prijs. Als je het mij vraagt heel erg achteruit gegaan het laatste jaar!
De Bouwelse wafels zijn hier dubbel zo groot en ooh zo lekker. ;- Zeker met banaan, ijs en warme chocolade saus.
Super lekker om te eten. En zo gezellig om er te vertoeven . Wij komen zeker terug
Geweest op zondagochtend voor ontbijt, mooie locatie met vriendelijk personeel, zeer goed en uitgebreid buffet.
Ontbijt was tip top in orde! Koffiekannen op de tafel zou wel een pluspuntje zijn.
Prijs kwaliteit lekker eten en ook wel gezellig.Altijd vriendelijke bediening,zeker een aanrader. In de zomer ook een aanrader voor wandelaars en fietsers.
Goede B&B. Gereserveerd voor 2. Aangepast voor 4 dag van tevoren. Geen probleem. Vriendelijke mensen, suuuuuper ontbijt . Alles lekker. Reden om terug te komen.. Top.
Super lekker ijs + gezellig vertoeven op het terras! Daarnaast ook héél erg vriendelijk personeel
Handig om er op een vroege? weekendochtend eens te gaan ontbijten met echt wel : alles erop en eraan Van bubbel tot zoete hap na....
Na jaren tevreden klant, vandaag gereserveerd voor een paaslunch. Daar aangekomen, wilde ze ons in een warme serre zetten. We vroegen of het mogelijk was om buiten te eten. 'Geen probleem' zeiden ze. Hulp voor de tafels te verzetten kregen we wel niet. Nadat we ons dan eindelijk geïnstalleerd hadden, merkten we dat de kaart enorm beperkt was. We vroegen uitleg. Er werd ons gezegd dat de kaart buiten beperkter was en dat we voor een uitgebreidere kaart naar binnen moesten. Hoezo? Waarom horen we dat nu pas? Als ik ga polsen bij de chef over wat mogelijk is, brult hij tegen me dat ik op mijne kop kan gaan staan. Als ik zeg dat vriendelijkheid niets kost, zegt hij dat ik gerust terug kan gaan zitten, maar dat hij zal weigeren om de bediening te komen opnemen. Ok dan... gaan eten in taverne Wolfstee en amai, dat is pas een aanrader. Grotere speeltuin, prachtige locatie, en veel beter eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid