facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oxfam Shop Mechelen

Oxfam Shop Mechelen

Info

Kom bij ons kopen en/of doneren ten voordele van Oxfam Solidariteit.
Wij verkopen tweedehands kledij, boeken, lp's, CD's, DVD's, brocante en speelgoed.
Voor doneren: zie "info".

Geschiedenis

Dankzij onze vele schenkers is er een constante aanvoer van kwalitatieve artikelen. Een enthousiaste ploeg vrijwilligers staat garant voor de verwerking en het dagelijks aanvullen van de winkel. Regelmatig langskomen is de boodschap!

NEMEN WIJ AAN:
Textiel, linnengoed, schoenen, accessoires en juwelen, speelgoed, boeken, lp's, dvd's, cd's, decoratieve spullen en huisraad.

KUNNEN WIJ HELAAS NIET AANVAARDEN:
Meubilair, kinderbedjes, matrassen, stoelen en tapijten, skilatten en -laarzen, video en audio-cassettes, behangpapier, auto- en fietsstoeltjes, helmen (o.w.v. veiligheidsvoorschriften), hygiëneproducten, electro, etenswaren, ringmappen, studie- & computerboeken, tijdschriften, encyclopedieën, Readers Digest & Artis.



"Tweedehandswinkel, wordt dagelijks aangevuld met boeken, kledij, accessoires, speelgoed en brocante. Heb je zelf nog spullen in goede staat? Breng ze bij ons binnen, één van onze vele vrijwilligers neemt ze graag in ontvangst. De opbrengst van de winkel gaat naar duurzame Oxfam projecten."
Adres: Onze Lieve Vrouwestraat 53, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015 43 67 10
Stad: Mechelen
Route: Onze Lieve Vrouwestraat 53
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Oxfam Wereldwinkel, Www oxfam wereldwinkels be winkels, Oxfam België, Kringloopwinkel Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kringwinkel Mechelen De Kringwinkel Mechelen 181 meter Sociale werkplaatsen geven mensen opnieuw zin en een plaats in de maatschappij. www.d...
Recensies
ff een kamertje gekocht
Ik vind het een mooie en tevens ordelijke winkel. Met een goed overzicht. Wat niet van elke tweedehands winkel kan gezegd worden. Vond het trouwens niet te duur voor de zaken die we gekocht hadden. Voor de mensen die hier schrijven dat het te duur is, ik denk niet dat er een aankoopverplichting is. En men kan eventueel later terug komen. Maar dan zal men vaak merken, dat dat wat ze wilden kopen reeds verkocht is aan mensen die er wel de prijs willen voor geven. Zeer vriendelijk personeel. Dat zich vrijwillig inzet voor het goede doel. Wij zijn zeer tevreden klanten. En we zullen er later zeker nog langsgaan of beter gezegd binnengaan. Om te kijken of er nog leuke spulletjes zijn binnen gebracht. Wij vinden het trouwens ook een zeer goed initiatief dat veel spullen in deze wegwerpmaatschappij nog een nieuw leven krijgen. Ik zou zeggen doe zo verder.
Zeer gezellig winkeltje waar je af en toe leuke dingetjes kan vinden. Ze hebben daar niet zoveel kleren maar wel veel boeken en speelgoed. Ook vrij veel kleine decoratieve prulletjes en juweeltjes. Ik ga er regelmatig naartoe om te zien wat de nieuwe spullen zijn die zijn binnengekomen.
Veel te duur... Het blijft tweedehands...waarom alles zo overdreven duur prijzen...
Ik ga er regelmatig tweedehands boeken kopen voor mijn kinderen. Het is goedkoper dan de boete van de bib
Mooie winkel, alles mooi gesorteerd, goede prijzen. Alles ziet er netjes uit
Heel erg leuke winkel. Mag best wat groter zijn, aangezien ik verslaafd ben aan kringloopwinkels.
Wij komen er bijna wekelijks.... zoeken vooral tussen de boeken en de CDs.
Dit is een leuke snuisterwinkel waar je dan ook nog eens een goed doel mee steunt
Hoge prijzen vooral de kledij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid