facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oregano Lier

Oregano Lier

Info

Gezellig en lekker Italiaans tafelen doe je bij restaurant Oregano in Lier. Wij staan voor een lekkere, pure Italiaanse keuken met dagverse ingrediënten.



"Gezellig en lekker Italiaans tafelen doe je bij restaurant Oregano in Lier. Wij staan voor een lekkere, pure Italiaanse keuken met dagverse ingrediënten, bereid door echte Italiaanse koks. Dankzij onze centrale ligging aan het Nete kanaal van Lier, is het de ideale uitvalsbasis voor al wie een gezellige uitstap wil doen. Oregano is de plek bij uitstek om te genieten van de mooie omgeving en het rustgevend panoramisch uitzicht. Bij ons kan je bovendien steeds genieten van een hartelijke ontvangst, lekker eten en fantastisch groot terras met zicht op het kanaal."
Adres: Hoogveldweg 34, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +32(0)3 345 88 68
Stad: Lier
Route: Hoogveldweg 34
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Italiaans restaurant Lier, Beste italiaan Lier, Verwarmd terras Lier, Restaurant Lier Zimmerplein, Brasserie Lier, Restaurant Lier Mechelsesteenweg, Restaurant Lier Grote Markt, Lunchen in Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cuzina Cuzina 410 meter Heerlijke tajine royal. Zeer vriendelijke bediening en leuke inrichting. Aanrader
Ristorante Annaloro Ristorante Annaloro 560 meter Super gegeten, zalige ravioli met de meest knapperige groentjes ooit. Heerlijk taartj...
al taglio al taglio 697 meter Super lekker gegeten en personeel heel vriendelijk ! Een aanrader !
Pezo restaurant Pezo restaurant 790 meter Vriendelijke bediening Bij mooi weer gezellig buiten op terras . Nadien binnen heerli...
Baja Sardinia Baja Sardinia 801 meter Heerlijk Italiaans eten.. De pizza is de beste van de streek.
L'osteria 53 L'osteria 53 851 meter Twee maal uit eten in l osteria. Eerste maal van de suggesties de pasta met truffel g...
Pizza Franca Pizza Franca 2 km Zeer vriendelijke bediening! Zeer lekker gegeten, de lookbroodjes waren top, pizza ze...
Fra Bartolo Fra Bartolo 16 km Altijd weer een plezier om hier te komen. Een fijne, kleine kaart die elke keer perso...
Recensies
Mooi restaurant. Lekker gegeten van voorgerecht tot dessert, zeker voor herhaling vatbaar. Top. Vriendelijke bediening.
update 11 december. Met nieuwe mensen naar daar geweest. Was weer gezellig en lekker ben er nu al 12 keer geweest. Wat een leuke verrassing was dat. Gezellige zaak, vriendelijke en goede bediening. Lekkere pizza niet vettig of overdreven zout. Heb de frutti Di mate genomen. Met scampi's, mosselen, inktvis, schelpjes enz .. lekker lekker. De rode huiswijn was ook heel lekker. En afgesloten met teramisu. Verder ook een gezellige zaak zo wel binnen als buiten. Top top. Update 2juni 2022. Was weer lekker en gezellig.
Top locatie, lekker eten, top bediening! Echt een aanrader als je fan bent van Italiaans lekker eten. Host en eigenaar Kim en zijn vrouwtje Annemie leggen je echt in de watten.
Vriendelijk personeel, aangenaam kader, lekkere wijnen, eten is correct al zijn de porties eerder aan de kleine kant maar de prijs kwaliteit zit scheef. Een kleine pasta kost hier meer dan 20 euro zonder uitzonderlijke ingrediënten. Een eenvoudig dessert meer dan 10 euro. Ik kom hier alleen als ik de rekening niet moet betalen :
Heb er lekker gegeten samen met de familie uit Duffel. Lijkt wel op een industrieel pand met zicht op sportterreinen van Lier. Toegang naar parking zou beter mogen... In de nabijheid van een woonproject op locatie van de gewezen Bloemmolens Hellemans; wist dit te appreciëren. Tot een volgende keer..
Heel gezellig prachtig uitzicht en vriendelijke bediening. En dan nog lekker gegeten wat wil je nog meer.
Voor ons eerste bezoek prima! We waren met 7 personen en kozen voor calzone, pizza vegie, scalopina en pasta maré. Gestart met hapje van het huis. Alles zeer goed en ruime porties. We komen zeker nog eens terug!
Lekker gegeten, goede sfeer. Prijzen zijn niet slecht. Alleen jammer dat als er een verjaardag is, de muziek zo hard gezet word dat je geen gesprek meer kan voeren.
Lekker Italiaans eten in gezellig kader met terras buiten aan het water
Moeilijke trap naar boven. Dagmenu mooi gepresenteerd, maar verder nogal gewoon. Bediening zeer verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid