facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'osteria 53

Adres: Grote Markt 53, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +32497434520
Stad: Lier
Route: Grote Markt 53
Postcode: 2500


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baja Sardinia Baja Sardinia 93 meter Heerlijk Italiaans eten.. De pizza is de beste van de streek.
al taglio al taglio 160 meter Super lekker gegeten en personeel heel vriendelijk ! Een aanrader !
Pezo restaurant Pezo restaurant 166 meter Vriendelijke bediening Bij mooi weer gezellig buiten op terras . Nadien binnen heerli...
Ristorante Annaloro Ristorante Annaloro 292 meter Super gegeten, zalige ravioli met de meest knapperige groentjes ooit. Heerlijk taartj...
Cuzina Cuzina 551 meter Heerlijke tajine royal. Zeer vriendelijke bediening en leuke inrichting. Aanrader
Pizza Franca Pizza Franca 671 meter Zeer vriendelijke bediening! Zeer lekker gegeten, de lookbroodjes waren top, pizza ze...
Oregano Lier Oregano Lier 851 meter Mooi restaurant. Lekker gegeten van voorgerecht tot dessert, zeker voor herhaling vat...
Fra Bartolo Fra Bartolo 15 km Altijd weer een plezier om hier te komen. Een fijne, kleine kaart die elke keer perso...
Recensies
Twee maal uit eten in l osteria. Eerste maal van de suggesties de pasta met truffel genomen. Zeer lekker. Mijn man nam een vongole die perfect was. Tweede maal nam mijn man zowel voorgerecht als hoofdgerecht van de suggesties en het was weer subliem. Ik nam een spaghetti cacio e pepe en die was wel lekker maar niet zo basic als ik hem verwacht had. De kaassaus was zeer rijkelijk en het was zeer dikke spaghetti terwijl ik had verwacht dat het ging om een fijne spaghetti die na het koken doorroerd werd met olijfolie , zwarte peper en gemalen pecorinokaas. De bediening is vriendelijk. Ik drink geen alcohol dus apprecieer het ten zeerste dat men mij een mooie mocktail serveerde van crodino en tonic mooi versierd. Mijn man zei me dat de wijn goed was en de irish koffie perfect geserveerd werd. Zeker een aanrader en mooi gelegen in het hartje van Lier.
Centraal gelegen op de Grote Markt. Aangenaam terras, vriendelijke bediening. Lekkere aperitivo's. Aperol Spritz is echt lekker. Geen 5e ster voorlopig omdat ik er nog ben blijven eten, maar dat ga ik zeker doen deze zomer!
We hebben hier weer heel lekker gegeten. Voor mij persoonlijk is de portie pasta vrij klein pasta vongole . Ik ga het ze de volgende keer wel zeggen. Verder zeer vriendelijke bediening. Een aanrader als je in Lier bent . We gaan zeker nog eens terug .
Gisteren voor de eerste keer gegeten in Casamia. De pizza was top en daarna spaghetti met vongole. Ook de huiswijn is een aanrader. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar. A la prossima volta.
Hoge kwaliteit voor een zeer mooie prijs! Lekker, verzorgd & een mooi oogend bordje. Steeds alles vers, dat proef je gewoon! Vaak dezelfde mensen, vast cliënteel. Spontaal en vriendelijk personeel. Familie restaurant, voor ieder wat wils. Absolute aanrader!! Place to be voor verse kwaliteitsvolle Italiaanse keuken!
Zeer vriendelijke bediening, eersteklas irish coffee gedronken, genoten van Italiaans fingerfood met een lekker wijntje. Alles tot in de puntjes verzorgd.We komen zeker nog eens terug!
Suuuuuuuuper lekker eten. zelfs aangepast aan dieet Suuuuuper lieve mensen. Zeker een adresje om langs te gaan.
We worden niet alleen verwend met heerlijk eten maar ook het enthousiasme en de vriendelijkheid waarmee jullie onze Grote Markt verrijken maken ons bezoek telkens fantastisch! Doe zo verder , tot snel !
Leuke plaats om naar toe te gaan. Wij hebben enkel iets gedronken en was lekker en leuk. We gaan zeker nog eens terug om iets te eten. Vrij sober van inrichting, voor mij mag het net iets gezelliger van inrichting. Zeer vriendelijke dames die opdienden.
Zeer lekker eten en vriendelijke bediening! Echte Italiaanse kok in de keuken. Toplocatie op de Grote markt in het centrum van Lier.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar L'osteria 53 met het openbaar vervoer


Lier Markt 50 meter
1
150
151
152
153
154
2
297
3
422
428
556
560
561
569
570
571
90
Lier Markt 100 meter
1
150
151
152
153
154
2
297
3
422
428
556
560
561
569
570
571
90
Lier Werf Markthalte 180 meter
297
90
Lier Zimmerplein Markthalte 220 meter
150
152
2
297
3
560
561
90
Lier Kliniek 240 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid