facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor On Line Fitness

On Line Fitness

Info

The place to be voor de actieve sporter met een totaalpakket voor fitness, groepslessen, sauna, ...

Ben jij al fan? Nee, klik dan vlug op "vind ik leuk" en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes over een sportief en gezonde levenswijze !

Geschiedenis

In zowel On Line Fitness Ninove, Brakel en Tervuren zijn we gespecialiseerd in doelen bereiken.

Dit gaat van verliezen van vet met een ondersteunend dieetschema als opbouw van kracht om bijvoorbeeld de knieën of rug te versterken.

We werken samen met sport kinesisten, L.O. leerkrachten om iedereen op een professionele manier hier doel te laten bereiken.

We hebben mooi aanbod van toestellen zoals de loopband, crosstrainer,... en krachttoestellen.

Het concept van de BellyAttack® is succesvol. Deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt al decennia lang met succes gebruikt voor therapeutische doeleinden. Ook als afslankmethode is het zeer effectief. De resultaten zijn verbluffend! U 2 kledingmaten in slechts 4 weken! Niet alleen zult u versteld staan van uw behaalde resultaten maar ook uw fysieke fitheid én gezondheid zal aanzienlijk verbeterd zijn.

Probeer het nu 4 weken in On Line Fitness Ninove, Brakel en Tervuren.



"On Line Fitness Ninove is een vaste waarde in Ninove met meer dan 1100 m² sportplezier, privé parking, en een mooi aanbod groepslessen. De fitness is gelegen aan de zijkant van Ninove, te Outer. Richting Geraardsbergen rechtover de vroegere schoenenwinkel "Muys" nu "Firelle" de straat inrijden en dan een 30 meter verder aan de rechterkant."
Adres:
Telefoonnummer: +32 (0)54 33 10 29
Stad: Ninove


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 23:00
Dinsdag: 06:00 - 23:00
Woensdag: 06:00 - 23:00
Donderdag: 06:00 - 23:00
Vrijdag: 06:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Ninove, Online fitness abonnement opzeggen, Online fitness ninove openingsuren, Fitness online, Online Fitness Ninove Facebook, Online Fitness Liedekerke Facebook, Fitness Aalst, Boekhouding online fitness
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
On Line Fitness Ninove On Line Fitness Ninove 0 meter Super fitness center met professionele begeleiding en moderne computer gestuurde toes...
Fit Club #12 Fit Club #12 1 km Spinning, krachttraining, (power)yoga, bootcamps, buikspieroefeningen & personal trai...
Basic Fit Ninove Basic Fit Ninove 1 km Dit is de zoveelste keer dat ik een bezoekje breng aan deze kleine zaal en dat de air...
Adesso Fitness Ninove Adesso Fitness Ninove 2 km Ik ga er al 15 jaar en het doet me goed
Club 9400 Club 9400 2 km Vriendelijke dienstverlening . Maar géén groepslessen. Maar 2 spinning toestellen. Pr...
Q-Fit Ninove Q-Fit Ninove 3 km Eerste kontakt was heel goed . Nu volgende stap
Recensies
Ik heb nu al 2 mails gestuurd naar jullie boekhouding om mijn contract stop te zetten maar neen neen nog geen antwoord. Kzie het zo al gebeuren dat jullie mijn contract gaan verlengen, ik zal mij dan ook genoodzaakt voelen om naar de ombudsman te gaan en testaankoop.
Eindelijk een fitness die doet wat hij beloofd. Persoonlijk advies, een app die je ten alle tijden laat weten waar je staat, toestellen die via het gebruik van een badge zich aanpassen aan jou, vriendelijk en behulpzaam personeel....niet de goedkoopste wel de beste om meteen resultaat te bereiken. Top!
Geweldige fitness! E-gym wordt steeds volledig volledig afgestemd op jouw lichaam en kracht training. En na het zweten van een training, kan je gewoon heerlijk na zweten in de sauna. Gewoon zalig!
Ik raad zeker aan om het contract grondig door te nemen bij aanvang. Bovendien raad ik aan om u helemaal niet aan te sluiten bij dit fintess-centrum. Het meest vervelende is de communicatie, die zeker in deze tijden volledig ontbreekt. Tijdens de eerste lock down bleef het bedrag er maandelijks keurig afgaan, waarna ik na enkele maanden te horen kreeg wat er ging gebeuren. Ook heb ik 2 waarborgen betaald voor een proefperiode van een week, maar tot heden niets ontvangen. Als je de medewerkers hierop aanspreekt leiden ze je af met bevestigingsmails etc. Het zijn goede sprekers, duidelijk opgeleid voor hun vak. Bovendien heb ik mijn abonnement stopgezet ergens eind oktober, mijn contract zal in februari worden beëindigd omwille van administratieve redenen die enkele maanden tijd vergen.
Geen goede hervaring met deze fitness. Ik kreeg informatie dat we zeker eens mochten kijken en een week gratis fitness konden proberen. Ik werd gebeld maar dit is alleen voor een 3 jarig contract te tekenen die ze er niet bij zeiden. En natuurlijk hadden wij geen week gratis gekregen. Geen enkele keer naar de fitness geweest vanwege verhuis en ziekte waardoor ik een half jaar niet kon fitnessen. Elke maand over de 100 euro betalen. Doktersbrief,persoonlijk naar toe gestapt, email,... helpt niet. Ze houden geen enkele rekening met je gezondheid of verhuis. En stoppen kan niet. Alleen als ze maar geld krijgen is het goed. Dankjewel. ik was naar deze fitness geweest voor informatie en een week gratis fitnissen en zit vast op een 3 jaar contact. Die je onmogelijk kan verbreken zelf met een doktersattest.
Een bende afzetters. Komen hun beloften niet na en omsluiten je van testperiode om in een contract van 2 jaar. Wanneer een "vriend" om "vriendin" je deze plek aanraad is het waarschijnlijk zodat ze hun abonnement op jou kunnen afschuiven. Tijdens je abonnementsperiode gaan ze 1 of 2 dagen naar jou omkijken. Ze verkopen hun diensten ook op deze manier dat je een professionele coach er bij krijgt en dat daarom hun maandelijkse kosten duurder zijn. Die "coach" is een of andere sukkelaar dat eigenlijk van niks afweet. Douches zijn altijd smerig dus al zeer niet geprobeerd om de sauna uit te proberen. Gebruiken zwaar verouderd materiaal dus veel functies van bepaalde machines werken gewoon niet. Ik kan zo eindeloos doorgaan! Het bedrijf contacteren voor klachten of andere zaken helpt niet. Ze doen zowat alsof ze nooit niet te bereiken zijn. Effectieve baas ga je ook nooit terug vinden. Waarschijnlijk omdat ze weten hoe slecht hun diensten zijn en dat ze door een willekeurige persoon eens gegarandeerd op hun muil gaan krijgen. Zowat alle fitnesscentra hebben een akte getekend in het belang van de klant. Online Fitness zijn de enigste die hier niet bijhoren. D.w.z. dat tijdens geschillen zelfs een ombudsdienst of test aankoop je niet kan helpen. Spendeer je tijd beter en mijd deze hoop van miserie.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar On Line Fitness met het openbaar vervoer


Outer Brakelsesteenweg 190 meter
39
Outer Brakelsesteenweg 190 meter
330
Outer Brakelsesteenweg 230 meter
39
Outer Brakelsesteenweg 230 meter
330
Outer Spoorwegstraat 290 meter
39

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid