facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic Fit Ninove

"Je bent van harte welkom om onze Basic-Fit club in Ninove te bezoeken. In onze fitnessclub vind je alles om je persoonlijke doelen te realiseren: uitstekende sportfaciliteiten, 7 trainingszones, personal trainers en de nieuwste apparatuur. Ook kan je gratis gebruikmaken van kluisjes. Kortom, je kan voordelig fitnessen in Ninove!"
Adres: Hendrik Vangassenstraat 3-5, 9400 Ninove
Telefoonnummer: 054/89.00.80
Stad: Ninove
Route: Hendrik Vangassenstraat 3-5
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit openingsuren, Online Fitness Ninove, Basic-Fit wetteren reserveren, Basic-Fit Denderleeuw, Basic-Fit Torhout, Basic Fit bilzen groepslessen, Basic-Fit Diksmuide, Basic-Fit Haren groepslessen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fit Club #12 Fit Club #12 124 meter Spinning, krachttraining, (power)yoga, bootcamps, buikspieroefeningen & personal trai...
Adesso Fitness Ninove Adesso Fitness Ninove 571 meter Ik ga er al 15 jaar en het doet me goed
Club 9400 Club 9400 598 meter Vriendelijke dienstverlening . Maar géén groepslessen. Maar 2 spinning toestellen. Pr...
On Line Fitness On Line Fitness 1 km Ik heb nu al 2 mails gestuurd naar jullie boekhouding om mijn contract stop te zetten...
On Line Fitness Ninove On Line Fitness Ninove 1 km Super fitness center met professionele begeleiding en moderne computer gestuurde toes...
Q-Fit Ninove Q-Fit Ninove 4 km Eerste kontakt was heel goed . Nu volgende stap
Recensies
Dit is de zoveelste keer dat ik een bezoekje breng aan deze kleine zaal en dat de airco's uitstaan, geen deuren worden open gedaan voor verluchting. Het ruikt overal naar zweet en de medewerkers lijken in een andere wereld te leven. Je zou denken dat personeel proactief handelt en op zo'n momenten toch wel voor verluchting zorgen! Werk aub aan deze punt!!!!!! SPORTEN IS BELANGRIJK MAAR EEN GOEDE LUCHTKWALITEIT IS OOK BELANGRIJK!!! sporten en ander mans zweet inademen is niet echt gezond denkik! Een tweede opmerking over de douches. Kunnen jullie aub uitleggen waarom men niet met warm water kan douchen? Dus je neemt een abonnement en je gaat er van uit dat je daarna kunt douchen maar je wordt verplicht om je te douchen met koud water? Graag uitleg aub.
Super vriendelijke mensen, zeker die mooie Arabier die aan de Balie werkt met zijn lang haar, hij is super lief en helpt altijd voor bepaalde oefeningen als je hem vraagt.
Vandaag een nieuw gezicht gezien, seren had het licht uitgedaan om 22u26 en vroeg vriendelijk om af te ronden maar het was te donker om de kleedkamer te vinden. :
Onzen Dyllan is niet echt een behulzame en vriendelijke klantenservice. Zeer arrogant en de taalgebruik kan ook wat netter tegenover uw klant! Hopelijk veranderd dit. Je krijgt al geen zin meer om te komen als men ziet dat jij aan de bali staat!
Recentelijk wat kleine verbeteringen waardoor het langzaamaan beter wordt, de mensen zijn over het algemeen zeer vriendelijk. Sinds ietwat te schuchter om gewoon "hallo" te zeggen hij aankomst of vertrek.
Heb 2 maand niet getraind wegens te warm en dus moet ik weer opbouwen
Geen airco en wa klein waardoor het er druk is.
Paar mensen altijd, nooit druk dus je kan alle toestellen gebruiken .Riekt altijd naar zweetgeur . Proper. En vriendelijke personeel .
Erg vriendelijk onthaal. Nadrukkelijk beleid om toestellen na gebruik te poetsen. Ik kom hier graag trainen.
Makkelijk te bereiken, met genoeg parkeermogelijkheden in de buurt. Heeft heel wat toestellen, ondanks diens kleine ruimte van de fitness. Vriendelijke mensen aan de balie en propere zaal.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Basic Fit Ninove met het openbaar vervoer


Ninove Vuurkruisersstraat 150 meter
32
33
36
39
Ninove Vuurkruisersstraat 150 meter
330
Ninove Vuurkruisersstraat 160 meter
32
33
36
39
Ninove Vuurkruisersstraat 160 meter
330
Ninove Centrum 190 meter
31
32
33
34
36
39

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid