facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OKAN roeselare

Info

Onthaalklas Roeselare



"Sociale integratie, welbevinden en individuele voorbereiding op de doorstroming naar het gewoon secundair onderwijs voor jongeren en jongvolwassenen. Het team doet zowel aan ondersteuning, begeleiding en ook verdere opvolging na de doorstroming Vervolgschoolcoaching zodat elke leerling een individueel traject kan volgenKansen geven om in de maatschappij op een levenswaardige en respectvolle manier te functioneren door aandacht te schenken aan sociale integratie, het welbevinden en de individualiteit van de vluchtelingen en asielzoekersOndersteuning van leerlingen en hun families bij het leren van het Nederlands om in het sociale, culturele, economische en politieke leven te kunnen participeren. Integratie en gelijke kansen!"
Adres: Hugo Verrieststraat, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: +3251226239
Stad: Roeselare
Route: Hugo Verrieststraat
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: OKAN Sint-Michiel, Coördinator OKAN, Vervolgcoach OKAN
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burgerschool Burgerschool 658 meter Hallo, ik ben een oud-leerlinge van de Burgerschool. Ik ben hier aangekomen in mijn 5...
Recensies
Dé OKAN school voor leerlingen in Roeselare en omstreken. Sociale integratie, welbevinden en individuele voorbereiding op de doorstroming naar het gewoon secundair onderwijs staan hier centraal. Samen kansen creëren. Ondersteuning bieden bij het leren van het Nederlands om in het sociale, culturele, economische en politieke leven te kunnen participeren. Echte Wereldklasse!
Hier is iedereen gelijk en Respectvol . Ik kon goed studeren en snel Nederlands spreken. Goede school
Top school met heel veel expertise en een uitzonderlijk goede begeleiding van de leerlingen .
De beste school ter wereld
Vertaald door Google OKAN, hier is het erg slecht, de leraren zijn slecht en alles is slecht, de klaslokalen zijn niet goed, de plek waar de school staat is verschrikkelijk, ik zal hier nooit meer studeren. Origineel OKAN aca es muy malo los maestros son malos y todo es malo, las aulas no son buenas el lugar en donde esta ubicada la escuela es horrible, pesimo nunca volvere a estudiar aca.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid