facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burgerschool

Burgerschool

Info

Handel nu voor later

Adres:
Telefoonnummer: 051 26 46 66
Stad: Roeselare



op zoek naar gerelateerd: Burgerschool klasfoto's, Smartschool Burgerschool, Burgerschool roeselare smartschool, Dagindeling Burgerschool, VMS Roeselare, Hall of fame burgerschool, Klein Seminarie Roeselare, Barnum Roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OKAN roeselare OKAN roeselare 658 meter Dé OKAN school voor leerlingen in Roeselare en omstreken. Sociale integratie, welbev...
Recensies
Hallo, ik ben een oud-leerlinge van de Burgerschool. Ik ben hier aangekomen in mijn 5e middelbaar, het was enorm aanpassen want ik kwam van een strenge school. De Burgerschool is geen strenge school. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en er hing een toffe sfeer. Er wordt veel tijd geïnvesteerd in het welzijn van de leerlingen, de leerlingenraad was heel actief bezig met verschillende evenementen op poten te zetten. Mijn laatste jaar in het middelbaar was het jaar van de corona. De school heeft hier vooral de leerling op de eerste plaats gezet en gezorgd dat alles voor ons duidelijk en makkelijk te gebruiken was. Leerkrachten stonden tijdens deze periode heel dicht bij ons, we konden hun altijd bereiken. Gelukkig hebben wij onze 100 dagen nog kunnen vieren, hierop had de school wel goed ingezet. Er was vooral veel inbreng van de leerlingen wat dit ook een heel aangename dag maakte. Ik heb nu bijna mijn eerste semester van het hoger onderwijs achter de rug en merk wel dat de burgerschool een hele goeie basis was voor de stap naar bedrijfsmanagement. Ik heb goed leren plannen en studeren. Natuurlijk is het niet altijd allemaal positief, maar ik kijk vooral terug naar een leuke tijd met mijn vriendinnen waarin ik veel heb mogen bijleren. groetjes MJ
slechte school zeggen dat ik een bom heb gehooit enz andere leerlingen aanraken dat is allemaal fake en mevrouw van nederlandsvan de broeke en ik ben door naar 4de jaar das pech voor jouw dat je zij dat ik nooit door kon gaan ben ik toch door
Toen ik na 2 jaar in een andere school mijn 2e jaar moest opnieuw doen ging ik naar de Burgerschool! Daar kreeg ik wel de extra begeleiding, daar kreeg ik wel het gevoel dat ik geholpen werd en vragen kon stellen tot ik het snapte! Er was ruimte om over de middag bijles te volgen indien dit nodig was en ze hadden oog voor de leerlingen! De leerlingen kregen ook hun eigen stem en inbreng! Ik had de tijd van mijn leven daar! Ik ben zeker van plan om mijn kinderen daar school te laten gaan indien mogelijk! Topschool!
Ik ben zeer fier oud-leerling te zijn van deze school. Als ik met vriendinnen samen kom, halen we vaak de mooie herinneringen aan de Burgerschool op. Naast het schoolse leren, bouwde ik vriendschappen voor het leven uit. Als 2de jaar kwam ik midden in het jaar toe in een totaal nieuwe klas en nieuw gebouw, dit ging gepaard met de nodige stress maar als snel voelde ik mij op mijn gemak. Je krijgt een super begeleiding waar het welzijn van de leerlingen centraal staat. Het vormt een goede basis voor het latere leven. Als leerling krijg je voldoende inspraak en er zijn veel initiatieven waar je kan aan deelnemen. Zo nam ik deel aan het Zuid-Afrikaproject, waar ik met zeer veel liefde en heimwee op terugkijk. Ik zou het allemaal zo opnieuw nog eens willen beleven. Een echte aanrader!
Toen ik toekwam als nieuwe leerling in het 5de middelbaar ben ik meteen zeer goed ontvangen geweest. In het begin had ik het wat moeilijk met de nieuwe omgeving en wat persoonlijke problemen, maar al snel gingen alle leerkrachten mij opvangen en helpen. Ook directie en leerlingenbegeleiding deed zijn uiterste best om mij thuis te doen voelen en te laten merken dat ze er steeds voor me waren. Tegen het 6de jaar begon ik me echt goed te voelen in de klasgroep en in het 7de jaar begonnen ook de leerkrachten te merken dat ik helemaal was opengebloeid. Zonder hun goeie begeleiding en luisterend oor had ik nooit zo ver gestaan. Topschool!
Als 12-jarige begon ik het avontuur - van de middelbare school - met veel enthousiasme, maar zeker ook met een bang hart. Als snel werd het duidelijk dat het bange gevoel voor niets nodig was. Ik ondervond al snel dat de burgerschool naast enkel de lessen nog veel andere initiatieven nam zoals de leerlingenraad waar ik zelf in actief was. Reeds 6 jaar heb ik ervan mogen proeven om mij te ontplooien, en wat heb ik ervan genoten! De middelbare school is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van je eigen persoonlijkheid, gedachten, wensen en doelen. Dat niet alleen, het geeft je ook vriendschappen voor het leven! BURGERSCHOOL IS COOL!
Burgerschool is een echte aanrader. De opleidingen die je kan volgen zijn heel gevarieerd. Als oud-studente had ik daar een goede basisopleiding. Zeker de moeite waard om uw kind naar deze school te sturen! Goed niveau & goede leerkrachten!
Ik kijk met héél veel liefde en vol goede herinneringen terug aan de jaren in de Burgerschool. Persoonlijk heb ik er heel veel bijgeleerd en wat we allemaal leren hoeft niet persé altijd uit boeken te komen. Het mogen zijn van wie je bent, doorzettingsvermogen, goed zijn voor een ander, zelfstandig leren zijn en de beste eigenschappen in jezelf naar boven kunnen halen. Héél veel respect en waardering aan alle leerkrachten, directie, leerlingenbegeleiders en de kuisploeg die de school dag in- dag uit doet stralen! Jullie zijn één voor één toppers. Fier oud-leerling te mogen zijn van de Burgerschool!
Ik heb mijn volledige secundair onderwijs in deze school doorlopen. Het is een fantastische school waar je je meteen thuis voelt. De leerkrachten en ander ondersteunend personeel zijn heel begaan met de leerlingen. Er is voldoende aandacht voor het welzijn en welbevinden van de leerlingen. De school bereid je bovendien zeer goed voor op het hoger onderwijs of het werkveld. Ik zou deze school zeker aanraden!
Ik heb zes jaar les gevolgd in deze school. Ondertussen ben ik al enkele jaren afgestudeerd en denk nog vaak terug aan mijn afgelegd traject, aan de ontzettend goede ondersteuning van leerkrachten/leerlingenbegeleiding. De opleiding is een hele goede basis voor eender welke richting je uit wilt. Ik heb zes jaar met veel plezier binnengewandeld in deze school, want er wordt niet enkel leerstof gegeven. Er wordt voor gezorgd dat de leerlingen zich goed voelen en de school luistert ook echt naar de noden van hun leerlingen door het organiseren van een actieve leerlingenraad. Naast de 'ordinaire' lessen worden er ook allerlei leuke alternatieven aangeboden zoals taalstages, uitwisselingprojecten, schoolfeesten, muziek tijdens de middagpauzes... Ik wandelde er elke schooldag binnen met een goed gevoel. Deze school is zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid