facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OHNE Zwalm

OHNE Zwalm

Info

Verpakkingsarme winkel in de Hundelgemsebaan 117, 9630 Zwalm (Hundelgem). OHNE staat voor verpakkingsarm, lokaal en bio. Je kan er terecht voor voeding, drank, verzorgingsproducten, huishoudelijke producten en gebruiksgoederen.

Adres: Hundelgemsebaan 117, 9630 Hundelgem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32486934040
eb.enho@mlawz
Stad: Hundelgem
Route: Hundelgemsebaan 117
Postcode: 9630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KOELIS KOELIS 81 meter Lekker vers vlees! Volg hen zeker op facebook voor leuke tijdelijke producten zoals e...
Carijn groenten en fruit, Hundelgemsebaan 1 te Zwalm Carijn groenten en fruit, Hundelgemsebaan 1 ... 1 km Was onder de indruk van de uitgebreide keuze, aan groenten & fruit ! Zeer verse ...
Recensies
Gezonde en lokale voeding, top kwaliteit en voordelige prijzen. Een aanrader voor iedereen!
Ruim aanbod aan droge voeding, schoonmaakmiddelen, kruiden... in bulk, heerlijke biogroentjes en fruit en nog veel meer. Aanrader!
Mijn favoriete winkel! Het concept is heel eenvoudig: je brengt je eigen potjes mee, die moet je eerst wegen en een sticker op kleven en dan kan je ze vullen. Super gezellig met heel vriendelijke dames. Het aanbod is heel ruim - ik vind hier bijna alles dat ik nodig heb. Bepaalde producten zijn zelfs goedkoper omdat ze in bulk zijn. En het uitgebreide assortiment lokale artisanale producten is vooral ook heel erg lekker. Gedaan met al die wegwerp verpakkingen - geef mij maar OHNE!
Leuke winkel, heeft alles wat je nodig hebt, vriendelijke bediening en toffe gesprekken. Altijd leuk om er langs te gaan! En zoveel lekker eten!
Aangename winkel met sympathieke bediening. Verse en lekkere duurzame producten. Ook een ruim assortiment aan badkamer- en keukenbenodigdheden
Uniek als winkel, uniek als Enig in goede ecologische producten en vooral het werken met plaatselijke handelaren maakt nog eigener aan de dame achter de toog. Pst Super madam en een echte aanrader. Parkeerplaats volop voor de deur.
Heel veel keuze aan produkten en zeer vriendelijke bediening!
Super vriendelijke bediening en veel keuze! Ik kom zeker terug!
Aangename winkel met een heel mooi en verscheiden aanbod aan producten. Heel vriendelijke uitbaatster die me graag uitleg over de werking en de producten gaf. Een echte aanrader! Ik ga zeker terug.
Super ervaring! Enorm vriendelijk. Prachtig concept. Waren alle winkels maar zo! Wij zijn grote fan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid