facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KOELIS

Info

KOELIS biedt hoevevlees in pakketvorm aan. Ons vlees is afkomstig van Belgisch witblauw koeien die op onze boerderij worden geboren en er met eigen gekweekte maïs, en granen worden grootgebracht. Je KOELIS bestellen kan via ons online bestelformulier.



"KOELIS biedt hoevevlees in pakketvorm aan. Dat hoevevlees is afkomstig van Belgisch witblauw koeien die op onze boerderij worden geboren en er met eigen gekweekte maïs, gras en granen worden grootgebracht."
Adres:
Telefoonnummer: 0484936382
Stad: Hundelgem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OHNE Zwalm OHNE Zwalm 81 meter Gezonde en lokale voeding, top kwaliteit en voordelige prijzen. Een aanrader voor ied...
Carijn groenten en fruit, Hundelgemsebaan 1 te Zwalm Carijn groenten en fruit, Hundelgemsebaan 1 ... 1 km Was onder de indruk van de uitgebreide keuze, aan groenten & fruit ! Zeer verse ...
Recensies
Lekker vers vlees! Volg hen zeker op facebook voor leuke tijdelijke producten zoals een heerlijke tapasplank met lokale producten! Echt de moeite!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar KOELIS met het openbaar vervoer


Hundelgem Kazernestraat 40 meter
45
81
Hundelgem Kazernestraat 40 meter
420
Hundelgem Kazernestraat 60 meter
45
81
Hundelgem Kazernestraat 60 meter
420

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid